10 eksklusive gaveideer

Hvis ikke det er fødselsdag, så er det jul, Valentines dag, mors- og fars dag, en personlig mærkedag, eller hvis du bare synes, at din ven, kæreste, mormor, søster, bror, far, mor, eller en helt anden, fortjener at blive forkælet lidt ekstra med en luksuriøs og bæredygtig gave, som vedkommende helt sikkert vil blive superglad for.

Der er altid en perfekt anledning til at give en god gave, som uden tvivl vil gøre en du holder af rigtig glad. Find en god og gennemtænkt gave hos os.

I denne guide finder du følgende gaveideer:

 

Dertil er der også anledninger såsom bryllup, dåb, konfirmation og meget mere. Hvis du også synes, at det kan være svært at finde den helt rigtige gave, så har du svaret her blandt vores udvalg af bæredygtige gaver.

Vi kommer med 10 helt fantastiske, naturlige gaveideer, som i den grad vil falde i god jord hos enhver.

Mink hårelastik

Hvad er bedre end en eksklusiv mink hårelastik? Det er den perfekte gave til hende uanset alder, da mink elastikken har et yderst luksuriøst, men enkelt, og bæredygtigt look, som passer ind i stort set alles garderobe.

Så kender du en sød pige, som i den grad fortjener en super fin fødselsdagsgave eller konfirmationsgave, så er denne mink elastik det oplagte valg.

Den er helt særlig og tidløs, hvorfor det er et sikkert valg! Derudover kommer pels hårelastikken i et stort udvalg af farver, som alle fremstår enormt eksklusive grundet den bløde og glinsende minkpels, der giver et smukt farvespil, der kan virke næsten fortryllende i sit udtryk.

Ydermere er dette en oplagt gave til mor på mors dag eller til kæresten på Valentines dag, for hvad siger ”jeg elsker dig” mere end en lækker, naturlig og yderst elegant hårelastik i den blødeste minkpels? Det er svært at sige.

Derudover er denne pels elastik også meget anvendelig, da den ligeledes kan bruges om håndleddet som armbånd. Dette er en gave, der bliver ved med at give!

mink hårelastik

Du finder vores mink hårelastikker i flere forskellige farver her.

Hjemmesko af ægte lammeskind 

Har din veninde, søster, kæreste, kusine, datter eller mor snart fødselsdag, og er du ikke helt sikker på, hvad hun ønsker sig?

Så kan du umuligt gå galt i byen med et par af vores yderst behagelige og naturlige slippers, som både er meget komfortable og moderigtige på én og samme tid.

Vores slippers lavet af den blødeste ægte lammeskindspels fra New Zealand, hvorfor de fremstår enormt eksklusive og luksuriøse. 

Vores slippers kommer i flere farver, så du kan vælge dem, der matcher den heldige pige eller kvinde allerbedst.

Hvis du er i tvivl så frygt ej, for vi har naturligvis gjort alle farver smukke og elegante, så du med sikkerhed ikke går galt i byen uanset hvilken farve du vælger.

Dette gør sig både gældende for vores populærere cross slippers og for vores smukke strap slippers. Vi har lige fået endnu flere lækre farver ind ad døren, eksempelvis beige og rosa. 

slippers

Se vores store udvalg af pelsslippers her.

Vores nyeste modeller, Tony og Mirada slippers er helt fantastiske. De byder på ren natur og stilrent design, som virkelig formår at sparke benene væk under alle og enhver.

Vores nye Lilly slippers er helt perfekte til brug udendørs, da de har en stabil og holdbar bund af kork.

Dette er den perfekte gave til kæresten, da det måske ikke engang er noget hun ved at hun mangler. Så snart hun får et par slippers om fødderne vil hun med sikkerhed ikke kunne forestille sig en søndag morgen foruden.

Det kan også være, at du en datter, som er helt tosset med lyserød? Så skal hun da uden tvivl forkæles med et par af vores cross slippers, som kommer i den fineste lyserøde farve.

Det er enhver piges drøm.

Giv en telefontaske

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give din kæreste, mor, søster eller gode veninde i gave, fordi det lader til, at hun har alt i forvejen, så overrask med en gave, som hun ikke vidste, at hun ønskede sig.

En af vores bæredygtige og totalt moderigtige tasker af ægte pels er fuldstændig umulig ikke at blive helt forelsket i, så ligegyldigt hvad hun kan lide, så vil Gwen helt sikkert komme øverst på listen over de bedste gaver, hun kommer til at få.

Se vores Gwen telefontaske, som nu kommer i endnu flere farver. Den heldige pige eller kvinde vil uden tvivl sætte ekstra meget pris på, at få en telefontaske af ægte lammeskindspels i yndlingsfarven. Læs mere om vores pelstasker her.

Hvad er snart bedre end det?

telefontaske

Dette er ligeledes en gave, som passer til alle aldre. Din mormor vil elske en sådan telefontaske, til alle hverdagens formål, og ligeledes vil mor sætte pris på en smuk og eksklusiv pelstaske, til når hun skal ud med veninderne.

Måske har du en teenagedatter eller blot en kæreste, som ligeledes kunne bruge at blive forkælet?

I så fald vil dette uden tvivl være en perfekt gave i alle tænkelige tilfælde. Uanset hvad er en telefontaske den perfekte løsning til det evige dilemma om, hvor telefonen skal hen, når man ikke har en lomme tæt på. 

Derfor er vi sikrer på, at alle og enhver vil sætte utrolig meget pris på Gwen.

Varmedunk

Kender du én, der fortjener et kram, der aldrig stopper? Det er her vores varmedunk med et betræk af ægte pels kommer ind i billedet. Det er den perfekte gave til ham eller hende, du ønsker at forkæle en smule ekstra.

Der er et stort udvalg af varmedunke, som du kan vælge i mellem. Vi har betræk af ægte kaninpels og New Zealandsk lammeskindspels, som ydermere kommer i korthåret lammeskind og korthåret krøllet lammeskind. 

Dertil findes en variation lavet af det blødeste Moccasin. Uanset hvad, er én ting sikkert – alle varianter er bæredygtige og helt naturlige.

varmedunk

Vi har netop fået en helt ny variant ind ad døren, som slet ikke er til at stå for! Leaf Moccasin varmedunk har et særligt smukt betræk med et leaf mønster, som virkelig formår at sætte prikken over i’et.

En sådan varmedunk er ikke kun perfekt til at holde en varm, men den er også et smukt, dekorativt indslag til indretningen.

Det gør varmedunken til den perfekte gave uanset smag.

Med denne varmedunk er du sikker på, at den heldige til enhver tid kan føle sig afslappet og komfortabel, da denne varmedunk vil blive som en ny og ultra blød bedste ven på de grå og kedelige regnvejrsdage. 

Se alle vores varmedunke lige her.

Handsker af ægte skind

Hvis du er i tvivl om, hvad far eller mor skal have i fødselsdagsgave, så er dette et valg, som helt sikkert vil glæde alle og enhver.

Derudover er dette en ideel julegave, så den heldige herre eller dame kan gå de kolde vintermåneder i møde uden at frygte at fryse hænderne. 

Vi har et stort udvalg af de lækreste skindhandsker i et moderigtigt design, som passer ind i enhver garderobe. Et par af vores Kendall skindhandsker med ægte minkpels er både eksklusive og luksuriøse i sit udtryk, og de har alt det, som enhver kvinde ønsker sig, da de er både smukke og enormt bløde.

Vores Kate skindhandsker er også et genialt valg, da de er enkle med fine detaljer. De kommer i to super flotte farver, nemlig brun og sort.

De er af tårnhøj kvalitet, så hun ikke vil være i tvivl om, at du i den grad har tænkt på hende!

skindhandsker

Se vores mange forskellige skindhandsker her.

Derudover er et par ægte skindhandsker også den perfekte fødselsdagsgave til ham, som du holder af, da det er noget, som enhver mand fortjener! Se eksempelvis vores Leonardo skindhandsker som er lavet af det blødeste hjorteskind og har de fineste detaljer i form af syninger på håndryggen. 

Shopper taske

Kender du en sød pige eller kvinde, som ønsker sig en ny taske? Så skal du helt sikkert rette blikket i retning af vores luksuriøse udvalg af shopper tasker, som er helt perfekt til både arbejde, en tur på shopping med veninder eller som skoletaske.

Vores tasker er 100% naturlige, og de er både stilrene og bæredygtige, hvorfor de er den perfekte fødselsdagsgave eller julegave til hende.

Se eksempelvis vores Mini Glory shopper, som er ekstremt blød, da den er lavet af det smukkeste lammeskind fra New Zealand, eller vores Tote shopper, der har den lækreste detalje i form af en stribe af krøllet lammeskind fra Tibet, der uden tvivl vil falde i enhver piges smag. 

Mini Glory Shopper er en af de nye i samlingen, som er en mindre udgave af vores populære Maxi Glory Shopper. Tasken har en aflang facon, som er meget stilren og nem at have med at gøre. 

En anden af vores helt nye shoppere er Rosaline. Den er lavet af dobbeltsidet lammeskind, hvorfor kvaliteten er ekstra god.

Denne taske er en sikker vinder, hvis du ønsker at overraske din kæreste eller veninde, mor eller datter med den helt perfekte gave, som er eksklusiv og anderledes.

shopper taske

Du finder alle vores shopper tasker her.

Lammeskind

Et lammeskind er en gave, som du kan give til enhver, da det er en luksuriøs og bæredygtig gave, der vil kunne skabe glæde i alle hjem.

Dog skal du ikke frygte, at dette ikke er en personlig gave. Da vores lammeskind er 100% naturlige, så er ingen lammeskind ens, og lige netop det lammeskind, du giver den heldige mand eller kvinde, dreng eller pige vil være helt unikt, da der ikke findes et lammeskind, som er fuldstændig identisk med dette.

Dette er en stor del af charmen ved vores smukke lammeskind.

Lammeskind er for eksempel ideelle som sølvbryllupsgave, da både mænd og kvinder vil nyde godt af et sådan lammeskind.

Det er den perfekte måde at tage naturen med ind i hjemmet på, og hvem elsker ikke det?

hvidt lammeskind

Vi har et stort udvalg af lammeskind, korthåret lammeskind som langhåret lammeskind. Vi har lammeskind både fra New Zealand, Tibet, Island, Australien, Amerika og mere, i forskellige prisklasser, så du har rig mulighed for at vælge det helt rigtige. 

Derudover kommer vores lammeskind i flere naturlige farver.

Lammeskind er også den perfekte gave til en, som mangler lidt til indretningen på værelset eller i hjemmet. Hvad er mere perfekt end et lyserødt lammeskind ind på pigeværelset? Det er svært at sige. Det må virkelig være enhver piges drøm, der går i opfyldelse, hvis du spørger os.

Se alle vores lammeskind her.

Pels nøglering

Mangler du en perfekt gave til mor, så kan du umuligt gå galt i byen med en af vores eksklusive nøgleringe af ægte pels. Især hvis hun har mange nøgler at holde styr på, vil hun sætte ekstra stor pris på lige netop denne gave.

Vores nøgleringe er alle af tårnhøj kvalitet, da de er lavet af 100% naturligt pels. Se eksempelvis vores minknøgleringe, som er utrolig smukke, da minkpelsen giver et skinnende og glinsende look til nøgleringen, som ovenikøbet får den til at se endnu mere luksuriøs ud.

Vores nøgleringe er så smukke, at det næsten vil være på linje med at give et smykke i gave. Dette er en oplagt mulighed for at bringe naturen ind i hendes garderobe og hverdag – og hvem ville ikke sætte pris på det?

Når først den heldige åbner gaven og får nøgleringen i hænderne, vil hun med sikkerhed have meget svært ved at give slip igen. 

nøglering med pels

Du finder vores nøgleringe med pels her.

Giv en naturlig pude 

Hvis du er i tvivl om hvad han eller hun ønsker sig i julegave eller fødselsdagsgave, så er en lammeskindspude det oplagte valg! De fås i et væld af smukke designs og farver, så du kan finde den helt rigtige.

Lammeskindspuder er både en smuk detalje til indretningen men også en komfortabel gave, da de er superbløde og eksklusive med den ægte lammeskindspels.

Se eksempelvis vores puder af tibetansk lammeskind, som er kendetegnet ved den smukke krøllede lammeskindspels, der er så blød og skinnende, at det kunne ligne fehår til forveksling.

Vi har netop designet og produceret vores nye lammeskindspuder, og de er helt fantastiske. Puderne hedder Hematite, Angelite og Bolster.

Gør din mor, far, mormor, farfar, ven eller kæreste utrolig glad ved at give dem muligheden for at få en naturlig og blød indretning.

lammeskind puder

Det der gør lige netop disse puder særlige, er deres stilrene og naturlige design, som er lavet med direkte inspiration fra naturen. De byder på et design, som er både naturligt, sjovt og anderledes.

Faconen på puderne kan du finde i skovbunden, på havets bund og på bjergtoppene.

Du vil være sikker på at overraske positivt med en sådan gave. Se hele kollektionen her.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.