5 gode råd til en bedre søvn

 

Det kan til tider være svært at falde i søvn og det kan der være mange forskellige årsager til. Måske har du meget at tænke på for tiden? Eller måske har du svært ved at føle dig søvnig, når først du har lagt dig til rette i sengen?

Dette er et stort problem bland mange danskere og det kan føre til mange søvnløse nætter, som ingen ønsker. Her får du 5 af vores bedste råd til, hvordan du kan komme til at sove endnu bedre!

1. Intet er blødere end et lammeskindstæppe

Hvis du kender til følelsen af at du mangler noget til at give din søvn et ekstra skub i den rigtige retning, så kan vi til enhver tid anbefale et tæppe af ægte lammeskind.

Ikke nok med, at alle vores tæpper er 100% naturlige, så er de af højeste kvalitet, da ægte pels er et holdbart og slidstærkt materiale, som egner sig perfekt til at holde dig varm og tryg hele natten.

Find det perfekte lammeskind ved hjælp af vores guide.

Med et ægte lammeskindstæppe får du ikke kun et tæppe, der er helt enormt blødt – du får en ny følgesvend, som du slet ikke ønsker at være foruden!

 lammeskind

Køb dit eget lammeskindstæppe her.

Fordelen ved et ægte lammeskindstæppe er, at lammeskindspels er varmeregulerende fra naturens side.

Derfor kan du være stensikker på, at du vil føle dig godt tilpas ud over det sædvanelige, når du lader dig omslutte af et lammeskindstæppe. Dernæst tvivler vi på, at du nogensinde kommer til at mærke noget blødere end den pels, som tæppet er lavet af.

Du vil kunne fornemme kvaliteten og naturen bare ved at lade fingrene løbe igennem de silkebløde hår. Det er noget vi under alle og enhver at prøve, da det nærmest er helt umuligt at være foruden, når først man har fået tæppet leveret hjem til dørtrinnet.

Med et ægte lammeskindstæppe kan du gøre luren på sofaen endnu mere skøn end før, og du kan i den grad putte dig ordentligt om aftenen så du er garanteret, at du har det behageligt, når du skal til at sove.

Når du vågner om morgenen, føler vi os overbevist om, at du faktisk slet ikke kan vente til at du skal hjem til dit helt eget lammeskindstæppe og sove igen.

2. Skab naturlig komfort med lammeskindspuder

Der er mange fordele ved vores lammeskindspuder. De er helt vildt dekorative og smukke i ethvert hjem, om så det er til pynt i sofaen eller på sengen. Som alle vores andre produkter, så er vores pelspuder lavet af ægte pels, så du er sikret den helt ideelle kvalitet, når det kommer til materiale.

Derudover er vores pelspuder gennemtænkte ned til mindste detalje, både når det kommer til det dekorative og det praktiske formål.

Vores lammeskindspuder har et betræk af ægte lammeskind, som er både slidstærkt, holdbart og helt utrolig blødt. Dernæst er fyldet lavet af 100% bomuld, så du vil opleve en tilfredsstillende komfort, på den mest naturlige måde nogensinde.

Betrækket af ægte lammeskind kommer i mange forskellige afskygninger og varianter, da vi arbejder med både New Zealandsk og tibetansk lammeskind. Dernæst er der både langhårede og korthårede versioner, så du kan finde den helt rette pelspude for dig. 

lammeskind

Se vores store udvalg af lammeskindspuder her.

Ægte lammeskind har en blødhed over sig, som ikke er til at tage fejl af. Med en ægte pelspude kan du trygt hvile dig, og føle dig godt tilpas, da du vil kunne mærke pelsen på egen krop.

Du vil få en varm fornemmelse, du ikke ønsker at være foruden. Derfor vil en af vores pelspuder af ægte lammeskind uden tvivl være et tiltag, som i den grad kan give dig den skønhedssøvn, som du fortjener.

3. Din nye bedste ven er et ægte lammeskind

Et lammeskind er, i vores optik, ganske essentielt for at opnå endnu bedre søvnvaner.

Det er en nem måde at gøre naturen en del af din hverdag på, og med et ægte lammeskind er det let for dig selv at bestemme, hvilken rolle det skal spille i dit hjem, da du nemt kan flytte rundt på det, og da et lammeskind skaber en fantastisk komfort om så man sidder, ligger eller står på det.

Derudover er det et dekorativt indslag i hjemmet, som i den grad skaber en hyggelig og nordisk stemning, så du kan falde til ro og føle dig godt tilpas, inden du skal i seng. 

Et ægte lammeskind er meget slidstærkt og holdbart, hvorfor du roligt kan bruge dit helt nye lammeskind til alle tænkelige formål. Først og fremmest kan det give en afslappet stemning i hjemmet med ægte pels, og dernæst så er et lammeskind perfekt at ligge og sidde på, så du kan slappe af på den mest behagelige måde nogensinde.

Du kan uden tvivl få tempoet helt ned med et ægte lammeskind i huset!

Vi har et stort udvalg af nærmest alle slags lammeskind, for vi kan slet ikke få nok. Vi tilbyder lammeskind fra hele verden, eksempelvis fra Tibet, New Zealand, Island, Gotland, UK, USA og mere.

Alle de forskellige lammeskind har noget ganske særligt at byde på hver især, hvorfor vi anbefaler, at du tager et kig på dem alle, så du kan være sikker på, at du får dig det helt rigtige lammeskind, som kan opfylde alle dine behov.

Et lammeskind fra Tibet er noget ganske særligt, da det er kendetegnet ved dets lange pels med helt fine slangekrøller. Pelsen er glat og blød i en grad så du nærmest vil kunne fornemme, at den smelter imellem fingrene på dig.

Og så ser det smukt ud i hjemmet.

Hvis du er mere til det rå look, hvor pelsen er tyk og tæt, så skal du uden tvivl kaste blikket efter vores lammeskind fra New Zealand og Island. De har et særligt råt look fra naturens side, og dertil er de naturligvis helt fantastisk bløde.

Du vil aldrig komme til at ligge bedre end med et lammeskind til at varme dig om fødderne eller til at støtte dig i ryggen.

Med et lammeskind ved din side kan du trygt bevæge dig ind i drømmeland og endda med god samvittighed! Vi får det meste af vores pels fra kødindustrien, så vi bruger den pels der ellers ville være gået til spilde.

Et lammeskind er dermed et bæredygtigt tiltag, som kan mindske ressourcespild og forbedre din søvn. Meget bedre bliver det ikke, og vi har faktisk svært ved at komme på én eneste grund til, at du ikke skulle tage og prøve det. Et nyt lammeskind vil uden tvivl blive din nye bedste ven.

4. Drøm dig ud i naturen med et ægte koskind

Du kan gøre mange ting for at optimere din søvn, og den fjerde ting på vores liste er at du skal føle dig godt tilpas i dit hjem og falde til ro inden du skal i seng og sove.

Det kan du eksempelvis gøre ved at drage naturen med indenfor, da der er en vis ro og fredelighed forbundet med naturens stemning, som du, med et ægte koskind, kan vælge at tage helt tæt på.

Det skaber en harmoni i dit hjem, hvorfor du giver dig selv de bedste forudsætninger for at få den mest optimale nattesøvn, ved at anskaffe dig et ægte koskind. 

Læg et ægte koskind ud på stuegulvet, under spisebordet, på gulvet ved foden af sengen eller gør noget helt fjerde med dit nye koskind.

Et koskind kan bidrage med en hyggelig stemning og en god atmosfære, idet det giver dig mulighed for at mærke naturens ro i dit eget hjem. Med et koskind i din indretning kan du frit drømme dig til det tryggeste sted du har mærket i naturen og lade dig falde ind i vores univers af frisk luft og følelsen af ægte frihed.

Der vil brede sig en ro i din krop, så du vil have lettere ved at gå i seng glad og tilfreds hver dag. Det er blot én af de mange ting, som vi elsker ved ægte koskind.  

koskind

Se vores smukke koskind her.

5. Hold dig varm med en varmedunk af ægte pels

Prøv en af vores lækre varmedunke med betræk af ægte pels. De er helt fantastiske, fordi de er bløde og holder på varmen i en grad, som sjældent er set.

Det vigtigste for dig er, at du føler dig tryg, godt tilpas og afslappet inden du kan få den perfekte nattesøvn. 

Det er vi helt sikre på, at en varmedunk med betræk af ægte pels kan hjælpe dig med.

Fyld dunken op med varmt vand inden du skal i seng. Så kan du lægge varmedunken under dynen og varme sengen op for dig inden du skal sove, eller du kan tage den med i seng, så du kan ligge med den tæt på dig og opleve varmen strømme igennem dig på samme tid med at du kan fornemme det ægte stykke af naturen i form af den blødeste pels.

Når det er både varmt og blødt på samme tid, ser vi ingen grund til, at du ikke skulle få en helt fantastisk nattesøvn. 

varmedunk

Find din varmedunk her.

Med disse 5 råd er vi sikre på, at du er hjulpet godt på vej mod at få en bedre søvn end nogensinde før. Pels får dig til at føle dig tilpas, hjemme og afslappet, hvilket er nogle af de mange grunde til, at det er oplagt at lade pelsen gøre sit arbejde, så du kan sove trygt og godt hver nat fremover.

Det er noget af det mest naturlige, du nogensinde kommer til at opleve, og du vil med garanti ikke fortryde det!


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.