5 ting du ikke vidste om koskind

Vidste du, at et koskind kan betrædes mere end 50.000 gange om året? Koskind er blevet en populær vare hos os og det kommer ikke som en overraskelse for os. Et koskind er nemlig et fantastisk stykke natur, der har mange gode egenskaber.

Der er mange ting, som mange ikke ved om ægte koskind. Og det er nok derfor, at mange er gået udenom, fordi at de tænker, at et ægte koskind må være frygtelig svært at arbejde med og noget, man skal overvåge hele tiden for at det ikke går i stykker eller bliver beskadiget.

Dette er helt og aldeles unødvendigt og derfor har vi samlet 5 ting, du sikkert ikke vidste om koskind og som vil gøre dig klogere på hvorfor det er en fantastisk investering, som alle burde lave! 

Et koskind kan betrædes mere end 50.000 gange om året

Ja, den er god nok. Hos NATURES Collection er vi flere end 20 kollegaer, der hver dag går rundt på forskellige koskind, der ligger rundt omkring på vores kontorer og showrooms.

Ganger man dette antal med et år og siger, at hver medarbejder betræder koskindet 5 gange dagligt – hvilket er lavt sat, da vi får besøg af flere kunder hver dag – vil det sige, at koskindene bliver betrådt mere end 50.000 gange om året. Vi elsker også, at bruge ægte lammeskind på kontoret.

Vores koskind er utroligt slidstærke. Deres høje kvalitet skyldes, at samtlige skind bliver nøje udvalgt ud fra bestemte kriterier indenfor hår, hårlængde, tæthed og glans, de skal opfylde:

➤ Hårene skal være tætte

➤ Hårene skal være korte

➤ Hårene skal lægge sig i et naturligt mønster ned mod læderet

➤ Koskindet skal gerne være med glans

En stor fordel ved at købe koskind af denne høje kvalitet er, at de er meget nemme at holde rene og at rengøre. Alt du behøver at gøre er at støvsuge ko tæppet med jævne mellemrum, lige så ofte, som du støvsiger gulvet.

Du skal blot være opmærksom på, at du skal støvsuge MED hårene og sætte sugeevnen en smule ned. Skulle det ske, at du spilder på koskindet, kan du næsten altid bare fjerne pletten med en fugtig klud og tørre blidt med hårene.

Har du med en mere genstridig eller stor plet at gøre, anbefaler vi dig at tage skindet med til en professionel tæpperenser. 

koskind

Køb dit helt eget koskind her.

Et koskind fra os er et biprodukt til produktionen af oksekød

De koskind, vi sælger, er alle fra Brasilien. I Brasilien udgør kødproduktionen en meget stor del af landets indtjening, idet oksekød er et af deres mest eksporterede produkter.

I produktionen af oksekød vil der altid være naturlige biprodukter tilbage, som skind, pels, knogler og andet, som behandles yderligere, for at reducere den store mængde affald og for at udnytte dyret 100 %.

Det biprodukt, der fylder mest i denne produktion, er skindet, som kan forarbejdes og behandles på mange måder, så det bliver til de læder, vi alle kender.

I denne fase, hvor man behandler disse rester, er man meget selektiv, når man udvælger de skind, der skal blive til smukke koskind til gulvet. Disse nøje udvalgte koskind bliver derefter gennemgået af os endnu en gang, hvorefter vi udvælger de flotteste koskind til vores webshop.

Hermed er vi sikre på, at vi får de smukkeste skind i den højest mulige kvalitet.

I Brasilien er klimaet en afgørende årsag til, at kødet fra deres køer er utrolig populært, men det har også en stor betydning for selve skindene. Klimaet giver nemlig skindene nogle flotte farver og nuancer, som vi slet ikke kan skabe her i Danmark.

Hårlængden og tætheden er også som de er, på grund af det varme klima i Brasilien. Hårene bliver korte, glinsende og tætte, hvilket er definitionen på de smukkeste koskind.

Vores koskind er med andre ord i en fascinerende høj kvalitet og næsten umulige at slide op.

Et koskind skal bare støvsuges, så er det klar igen

Man skulle næsten ikke tro det men en ægte koskind er utrolig nemt at pleje og holde rent og pænt og skinnende. Det er et naturprodukt og derfor er det vant til lidt af hvert.

Forestil dig den ko, der i sin tid bar rundt på dette skind. Den har stået i det varme, tropiske klima i Brasilien hele sit liv og derfor har den fået netop det skind, som det har. Et brasiliansk koskind er kendetegnet ved dets smukke, glinsende ydre, der næsten ser porøst ud.

Hvis man ikke kender til koskind generelt, ville man tro, at man skulle passe meget på det og at man helst skulle hænge det op på væggen, for at skåne det smukke naturprodukt, som det er.

Men det er langt fra sandheden! Køber du derimod et rensdyrskind, skal du passe meget på det og bruge det som dekorationsskind, da hårtab kan forekomme, hvis man sidder eller går meget på det. Et rensdyrskind reagerer nemlig på vores lune hjem. Hårene er hule indeni og derfor vil luften inde i hårene udvide sig i varmen.

Et rensdyr kommer fra noget koldere klima og lever frit ude i den kolde natur, så dens pels er slet ikke gearet til et lunt indeklima.

Derfor vil dit varme hjem gøre hårene sårbare over for brug, og hårene kan knække af.

Et koskind kan altså tåle meget mere, end det ser ud til at kunne. Du behøver ikke engang at erhverve dig redskaber til at vedligeholde det, alt du skal bruge, er blot din egen støvsuger.

Du behøver heller ikke at støvsuge koskindet mere end du støvsuger det øvrige gulv. Det er derfor nemt at huske at vedligeholde sit koskind, da man bare skal huske at støvsuge det, når man støvsuger huset.

Når du så støvsuger dit koskind, skal du huske at støvsuge med hårene og på lav sugeevne. De fleste støvsugere i dag har flere grader af sugeevne, som du selv kan vælge.

En koskind er dermed et fantastisk tæppe, som ikke kræver mere end dine gulve gør. Skulle uheldet være ude og du spilder noget på tæppet, skal du bare tørre tæppet af med en fugtig klud MED hårene.

Er det en indtørret plet eller er det gået meget galt, anbefaler vi, at du tager tæppet med til en professionel tæpperenser. Det er dog yderst sjældent, at det er nødvendigt.

koskind

Ikke to koskind er ens

Når du kigger rundt i vores webshop, vil du se en masse forskellige koskind, som vi kalder unika koskind. Vi har faktisk over 500 unika koskind i øjeblikket og de er alle fra Brasilien.

Grunden til at vi kalder dem unika koskind er, at det koskind, som du ser på billedet, er præcis det koskind, som du får. Hvert enkelt koskind er nøje udvalgt og har sit helt eget varenummer.

Dette for at sikre, at det koskind du forelsker dig i, er præcis det samme som du modtager. Et koskind er på alle måder et naturprodukt og ikke to koskind er ens. Derfor er det vigtigt, at du ved, præcis hvilket koskind du har købt til dit hjem, kontor eller andet.

Så kig dig lidt omkring i vores kæmpestore udvalg og vær sikker på, at du vil finde præcis det koskind, du vil have.

Alle vores koskind har en ru underside, så de ikke glider

Når man har lagt en hvilken som helst tæppe i sin stue er der virkelig irriterende, hvis tæppet ikke kan blive liggende der, hvor man indretningsmæssigt har besluttet sig for, at det skal ligge.

Dette er ofte en af de ting, man ikke lige får tænk over, inden man køber sit tæppe. Derfor er det vigtigt, at man lige tænker over det, så man husker at købe en skridsikker måtte til at lægge nedenunder tæppet.

Dette er dog slet ikke nødvendigt, hvis du køber et koskind. Et koskind er nemlig ru på undersiden fra naturens side og vil derfor ikke bevæge sig rundt, når først du har lagt det på gulvet.

Det er en rar ting, synes du ikke?

Køb dit koskind allerede i dag!

Vi håber at du er blevet klogere efter at have læst denne artikel om 5 ting, du ikke vidste om koskind. Måske er du blevet klogere på om du vil have et koskind og vi håber selvfølgelig at du har fundet ud af, at det skal du.

Ellers har du nu nogle gode facts du kan sige til dine venner, næste gang i ses.

Du finder vores store udvalg af ægte koskind her.

Har du flere spørgsmål til vores koskind, er du altid velkommen til at skrive til os på info@naturescollection.eu. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde dit koskind, så du kan gøre et bæredygtigt køb og en god investering allerede i dag.

koskind


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.