Få årets flotteste påskebord med NATURES Collection

Påsken er en fantastisk tid, der giver anledning til at samle familie og venner til en dejlig påskefrokost med god mad og godt selskab. Det er også lig med forår, lys, fuglekvidder og en stigende temperatur efter en lang og kold vinter. I den forbindelse kan du her få tips og tricks til, hvordan du bl.a. kan lave årets flotteste påskebord med naturlige materialer fyldt med farver, varme og blødhed.

Farverige lammeskind

Et farverigt lammeskind fra NATURES Collection kan virkelig sætte gang i festen. Det skyldes ikke blot den ultrabløde pels, men også de sprudlende farver, som kan bidrage med liv og glæde til påskebordet. Placer et ægte lammeskind, i en frisk farve, på hver stol.

Farvede lammeskind

En sædehynde til stolen

Er du mere til sædehynder? I vores udvalg finder du flere fantastiske sædehynder af ægte pels, som kan gøre påskefrokosten endnu bedre. Med en sædehynde kan du give stolene et blødt underlag og et naturligt look, som kan sætte prikken over i’et.

Et andet godt tip er, at du kan mixe lammeskind og sædehynder efter smag og behag. Det ser smukt og elegant ud på samme tid med, at alle gæster er sikret en dejlig blød siddeplads ved bordet.

lammeskindshynde

En pude med betræk af ægte pels

En pude af ægte pels kan virkelig tage naturen tæt på. Hos NATURES Collection finder du et bredt udvalg af farverige og naturlige pelspuder med eksempelvis ægte lammeskind fra New Zealand, koskind fra Sydamerika og certificeret kaninpels fra Sydeuropa.

Hvis du virkelig vil præge påsken med et livligt item, så foreslår vi en farverig pelspude med betræk af tibetansk lammeskindspels. Denne pelstype har de smukkeste proptrækkerkrøller, som slet ikke kan overses i et rum.

lammeskindspuder

Dæk bordet med ren natur

Det sidste, der skal til, for at gøre påsken og påskebordet helt perfekt, er naturligvis en smuk serveringsbakke og coasters til kaffekopperne. Hos NATURES Collection finder du en matchende serie af tilbehør til borddækningen, lavet af kalvelæder. Brug det til at servere eftermiddagskaffen på.

boligtilbehør

NATURES Collection håber at du får en helt uforglemmelig påske med familie og venner fyldt med naturlige omgivelser, bløde materialer og årets flotteste påskebord.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.