Den perfekte bryllupsgave – nemt og hurtigt!

Står du og skal til et bryllup? Bryllupper er fuldstændig magiske arrangementer, der fylder kroppen op med varme og kærlighed.

Derfor skal du finde den perfekte gave, så det lykkelige par bliver rigtig glade og senere kan mindes deres store dag.

Men hvordan finder man så den perfekte bryllupsgave? Det kommer jo meget an på parret og deres interesser. Derudover, så kan det være svært at finde den perfekte gave, der også passer til budgettet.

På naturescollection.dk finder du et stort udvalg af eksklusive gaveideer.

Vi er sikre på, at der gemmer sig den perfekte bryllupsgave, som du kan få æren af at give. Vi har her samlet nogle af vores bedste forslag i forskellige prisklasser, som hver især vil formå at feje benene væk under det heldige brudepar. 

Den budgetvenlige gave (300 - 1.000 kr.)

Sædehynde af lammeskind (349 kr.)

Vores sædehynde af newzealandsk lammeskind er en flot og praktisk bryllupsgave, som vil falde i god jord hos ethvert brudepar.

Sædehynden er lavet af højkvalitetslammeskind, så selvom gaven er budgetvenlig, så fornægter det naturlige look og slidstærke materiale sig ikke.

Sædehynden fås i flere farver, så du kan være helt sikker på at finde en, der passer perfekt til lige netop det par, der skal modtage dem.

Lammeskind sædehynde

Varmedunk af lammeskind (469 kr.)

En varmedunk er generelt en lækker gave at give, men denne varmedunk er lavet af blødt, ægte lammeskind og så har den det flotteste mønster.

Lammeskindet er helt utrolig blødt og holder godt på varmen.

varmedunk af lammeskind

En flot og behagelig pude (749 kr.)

Vores aflange cylinderformede Coral Reefs Pude er en lækker pude og en del af vores kollektion, Art of Nature, som afspejler naturens former og farver.

Pudens cylinder form er inspireret af træstammen i skoven og er perfekt at ligge eller sidde op ad.

Køb to, så brudeparret har en hver at hvile nakken på, når de ser fjernsyn i sengen.

lammeskind pude

Den gavmilde gave (1.000-3.000 kr.)

Muslingpude (1.249-2.999 kr.)

Giv brudeparret noget særligt til hjemmet. Giv dem vores populære og smukke Musling Pude, som er lavet af newzealandsk lammeskind. Puden fås i tre forskellige størrelser, så du kan finde en muslingpude, der passer ind i dit gavebudget.

Puden kan måske blive den ting i parrets hjem, som de kan kigge på og se tilbage og mindes deres store dag. 

musling pude

Lammeskindspuf (1.599 kr.)

Vil du give parret noget stort og flot? Så giv dem en lammeskindspuf! Hos os finder ud et stort udvalg af puffer, der alle er lavet af ægte lammeskind. Her har vi udvalgt en lammeskindspuf, der måler 40x40x13 cm. Puffen er lavet af ægte lammeskindspels, og bringer nordisk charme, varme og blødhed med sig.

Det er en lækker sag!

lammeskind puf

Uldtæppe (1.379 kr.)

Har du et ønske om at give en blød, varm og eksklusiv gave, som vil overraske brudeparret, så er et forslag vores lækre Julia uldtæppe, der er lavet af 50% alpaca uld og 50% lammeuld. Tæppet har et lækkert og moderne design.

Tæppet er lige så blødt, som det ser ud, og det vil uden tvivl blive værdsat hos brudeparret, som har mange hyggelige og nærværende stunder sammen i vente.

Giv dem en oplevelse, der gør disse stunder endnu mere mindeværdige med et uldtæppe.

uldtæppe

Maxi Float Lammeskindspude (2.999 - 4.999 kr.)

Vores imponerende Maxi Float Lammeskindspude er så lækker, at enhver vil blive lykkelig over at modtage den i gave. Puden er lavet af det slidstærke lammeskind og kan være med til at skabe gode og sjove stunder.

Køb den med lammeskind på begge sider eller med backing.

stor pude af lammeskind

Den eksklusive og mindeværdige gave (over 3.000 kr.)

Hvis man virkelig ønsker at give parret en eksklusiv og mindeværdig gave, så har vi her lavet en kategori med items til over 3.000 kr.

Disse er også oplagte, hvis man går flere sammen om at give en gave.

Gotlandsk lammeskind (3.499 kr.)

Det gotlandske lammeskind er en populær bryllupsgave og kan helt klart anbefales. Kvaliteten er tårnhøj, da materialet er udvalgt med stor omhu. Pelsen er tæt og krøllet, og fuldstændig unik.

Det kan være med til at sætte prikken over i’et i brudeparrets hjem, og det vil de uden tvivl værdsætte.

gotlandsk lammeskind

Brasiliansk koskind (3.999 kr.)

Et koskind er et eksklusivt tæppe og vil glæde brudeparret resten af deres liv.

Et koskind er utrolig slidstærkt og holder sig pænt og naturligt i mange år. Koskind kan lægges på gulvet som et smukt gulvtæppe, eller bruges som gulvtæppe under spisebordet eller sofabordet.

Så giv brudeparret et naturligt koskind, der med garanti ikke er andre der har magen til!

koskind

Spejl af kalvelæder (4.099 kr.)

Kalvelæder er glat som smør og blød i kvaliteten, og det kan ses på lang afstand. Derfor er den perfekte gave uden tvivl et flot spejl som dette, der har en ramme af ægte sydamerikansk kalvelæder.

Spejlet kan følge parret i alle deres fremtidige hjem og bidrage til en varm, stilet og hyggelig stemning.

spejl af kalvelæder

Sækkestol af ægte lammeskind (6.979 kr.)

Et meget luksuriøst og eksklusivt forslag til en anderledes og mindeværdig gave er en af vores sækkestole, der er lavet af ægte lammeskind. Denne sækkestol måler 90x90 cm og har en flot facon og blødhed, der slet ikke er til at stå for.

En gave som denne kan skabe minder, der vil vare for evigt.  

sækkestol af lammeskind

Gå på opdagelse på NATURES Collection og dyk ned i vores pelsede univers, der byder på ren natur og tårnhøj kvalitet. Iblandt vores udvalg er vi sikre på, at den perfekte bryllupsgave gemmer sig.

Find en gave, som er både anderledes, eksklusiv og mindeværdig i en grad, der ikke er til at finde andre steder.

Flot gaveindpakning

Når du køber en gave hos NATURES Collection, så skal den selfølgelig pakkes flot ind. Vi har de flotteste magnetkasser, der er nemme at samle og virkelig flotte på et gavebord. Der medfølger også en flot gavepose, som kassen passer ned i.

Du finder gaveæskerne her.

gaveæsker


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.