Gå vinteren i møde med vores nye Mini Boot

Vores nye Mini Boot er den blødeste støvle, du kan få fingrene i. Det er en ”bamsestøvle” med en solid sål, der støtter hælen og foden på den helt rette måde, så du kan få stor glæde af den udenfor til vinter og efterår.

Støvlen er foret med ultrablød og dejlig varm lammeskind. Det bliver dine fødder glade for. Støvlen har et stilrent look og kommer i klassiske farver, der passer til alt. De er et must have i garderoben, hvis du spørger os.

Mini Boot

Vores Mini Boot er lavet af højkvalitetslammeskind fra New Zealand, og det er der mange rigtig gode grunde til! Først og fremmest er newzealandsk lammeskind fantastisk blødt, og derfor kan du se frem til at stikke fødderne ned i det dejligste for. Dertil så holder lammeskindet godt på varmen, fordi det er varmeregulerende. Det skyldes, at materialet har tilpasset sig forskelligt vind og vejr igennem tiden. Af samme årsag er de naturlige Mini Boots, ligesom alle vores andre støvler, utrolig slidstærke og langtidsholdbare.

mini boots lammeskind

 

Et bæredygtigt valg

NATURES Collection er en bæredygtig virksomhed, som kun arbejder med naturlige materialer. Vores Mini Boot er lavet af 100% naturligt lammeskind, som er udvalgt med stor omtanke for miljøet. Derfor kommer materialet fra kødindustrien, hvor det er et typisk biprodukt til produktionen af kød. På den måde mindskes ressourcespildet, og du kan nyde et par luksuriøse støvler med stilrent design med god samvittighed.

Mini Boots lammeskind

Vores nye Mini Boot er en sand favorit i vores øjne, og vi er sikre på, at de lynhurtigt også får en helt særlig plads i dit hjerte.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.