Gør sommeren endnu bedre med et lammeskind

Vores lammeskind er kendt for deres varme og for deres bløde ydre og associeres ofte med de kolde vintermåneder. Men vidste du, at du også kan bruge dit lammeskind om sommeren?

Det er en rigtig god ide at bruge lammeskind om sommeren, så vi har samlet en række gode råd og tips til, hvordan du kan bruge dit lammeskind hele sommeren.

Lammeskind er behagelige at sidde på

Et lammeskind er et produkt, der ofte associeres med de kolde vintermåneder, hvor vi har brug for noget ekstra varme. Den bløde og varme effekt, som lammeskind har, giver anledning til at tro, at lammeskind kun er til brug i de kolde måneder, men det er langt fra sandheden.

Lammeskind kan nemlig bruges hele året rundt. Find det perfekte lammeskind ved hjælp af vores guide her.

De kan passe ind i enhver stil og passer til stort set alle møbler. Herudover findes de i mange forskellige farvenuancer, så man kan finde lige præcis det skind, der passer perfekt til det man nu skal bruge det til.

lammeskind island

Find et islandsk lammeskind, som på billedet, ved at klikke her.

Men når du tænker på sommerens varme og de mange timer udenfor, er det de færreste, der tænker på lammeskind.

Dette er en skam, da man med fordel kan bruge et lammeskind om sommeren.

Når du sidder udenfor på en havestol, er det ofte tilfældet, at du ikke sidder særlig godt. Havestole er ofte lavet af hårdt materiale, der kan holde til al slags vind og vejr. Det gør dem hårde og ukomfortable at sidde i.

Her kan et lammeskind gøre underværker. Ofte bruger man hynder, puder eller tæpper, men lammeskind er helt unikke i deres komfort og derfor et rigtig godt alternativ.

Noget andet er, at lammeskind er 100 % naturlige og hvert et skind er unikt. 

Lammeskind kan regulere temperaturen

Hynder og puder er ofte lavet af syntetiske materialer, der får dig til at svede meget hurtigt.

Her er det altså meget bedre at vælge et lammeskind. Lammeskindet er et naturprodukt og kan temperaturregulere, så du ikke får det for varmt om dagen og så du kan holde varmen om aftenen.

Det har nemlig en afkølende effekt de dage hvor det er varmt og en varmende effekt på de kolde dage. Med et lammeskind i din havestol sikrer du dermed, at du kan sidde godt og rigtig længe.

En sommernat slutter sjældent tidligt, så det er en god ide at vælge den bedste siddekomfort.

Naturligt eller farvet lammeskind?

Hvis du ønsker at bruge dit lammeskind udenfor i solen, skal du være opmærksom på, at det ikke skal være et farvet lammeskind, da det kan falme i solen.

Et lammeskind, der ikke er farvet og har sin naturlige farve kan man sagtens bruge ude i solen. 

Man kan også godt bruge et farvet lammeskind om sommeren. Det skal blot være om aftenen, når solen er gået ned.

Uanset hvilket lammeskind du har, skal du sørge for at tage lammeskindet med indenfor, hvis det skal regne. Lædersiden må nemlig ikke blive våd, idet det kan blive stift, når det tørrer igen.  

lammeskind blå

 Find et newzealandsk lammeskind her.

Slik sol på dit lammeskind

Det er ikke noget man umiddelbart ved eller tænker over, men man kan faktisk solbade på et lammeskind. Man skal bare sørge for, at lædersiden ikke bliver våd.

Man kan ligeledes bruge lammeskind til fx en picnic.

Man skal bare tage et plastikunderlag med, der beskytter lædersiden mod fugt.

Det er meget bedre at ligge eller sidde på det naturlige lammeskind end at ligge på en syntetisk pude, hvor man efter kort tid er badet i sved. 

Lammeskind er dekorative og praktiske

Har du en udestue, kan lammeskind give udestuen et helt andet udseende og gøre det mere stemningsfyldt og hyggeligt. Man kan placere et lammeskind de steder, hvor man kan sidde og herved inviterer man også til, at folk sætter sig, hvis man fx har mange gæster.

Bor man inde i byen og uden adgang til en have, kan et lammeskind stadig nydes om sommeren. Man kan nemlig sidde med vinduerne åbne hele aftenen, når man sidder på et lammeskind, da det holder dig varm.

Hvis man lader stolen ved vinduet stå i direkte sollys, skal man dog huske at anskaffe sig et naturligt farvet lammeskind, der ikke bliver misfarvet af solen. 

Tag lammeskindet med på ferie

Man kan også tage sit lammeskind med på ferie. Med lammeskindet i tasken er du sikret en god siddekomfort uanset hvor du kommer hen. Du skal blot ryste lammeskindet inden brug og så får det samme bløde fornemmelse og udtryk som derhjemme. 

Der er rigtig mange muligheder med et lammeskind og det begrænser sig langt fra til de kolde vintermåneder.

Et lammeskind kan bruges hele året rundt og det er i mange tilfælde et bedre alternativ til de syntetiske puder, hynder og tæpper, som dominerer i mange hjem.

Et lammeskind er en god og langtidssikret investering og hvis du husker at overholde den minimale pleje det kræver, har du det i rigtig mange år.

Du kan læse mere om pleje af lammeskind og hvordan du fjerner pletter her.

lammeskind sommer

Du finder de korthårede lammeskind her.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.