GREEN WEEK hos NATURES Collection

Hos NATURES Collection er bæredygtighed og omtanke for miljøet to essentielle mål, som vi konstant bestræber os på at nå. Vi designer hele tiden nye processer, der gør vores produktion både effektiv, bæredygtig og miljøvenlig.

Black Friday er et koncept, der inviterer til masseforbrug og dermed masseproduktion af produkter, der for det meste er lavet af syntetiske materialer, der er billige at producere.

Hos NATURES Collection spiller bæredygtighed en stor rolle og det er tænkt ind i både designprocessen, produktionen og distributionen.

Derfor er Black Friday i denne forstand ikke noget, vi vil opfordre til.

Det strider ganske enkelt imod vores kerneværdier.

bæredygtig produktion

Vores ambition og vision er at levere bæredygtige alternativer til den almene forbruger, så vi på den måde er med til at begrænse masseproduktion af tekstiler, der er til fare for miljøet.

Derfor er Black Friday som koncept ikke noget, vi vil deltage i.

I stedet for præsenterer vi GREEN WEEK, som er en uge, hvor vi sætter fokus på bæredygtighed og giver inspiration til, hvordan man kan leve mere bæredygtigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og bliv inspireret flere gange om året. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, vil du også modtage rabatkoder og andre spændende ting.

Vi ønsker at opfordre til at investere mere bæredygtigt i materialer og designs, der er skabt til at holde evigt. Fyld din garderobe og dit hjem med materialer, du kan stå inde for.

Materialer, der gør noget godt for samvittigheden og for miljøet.

Et stykke pels fra NATURES Collection rummer en lang række nævneværdige kvaliteter.  

Pelsen er bæredygtig, fordi det er et spildprodukt fra kødproduktionen i udvalgte lande, som genanvendes til noget nyttigt.

Det er også bæredygtigt i den forstand, at det kan bruges uendeligt i modsætning til andre kunstige tekstiler, der ikke holder i mere end nogle år.

Pels er et materiale, der kommer fra naturen og derfor kan det nedbryde sig selv, hvis det lægges tilbage til naturen. Der skal med andre ord ikke bruges nogle ressourcer på at destruere materialet, hvis dette bliver nødvendigt.

Læs mere om hvor bæredygtig pels egentlig er ved at klikke her. 

Når pelsen eller skindet skal bruges som tæppe, jakke eller andet, skal det selvfølgelig behandles. Man kan gøre det på mange måder, og hos NATURES Collection er alle materialer behandlet uden skadelige kemikalier, der manipulerer med den naturlige pels og dennes holdbarhed.

Lammeskind har vi mest af og det er ganske enkelt fordi, at det er et fantastisk materiale. Det er slidstærkt, blødt, nemt at arbejde med og så er det også nemt at rengøre og vedligeholde. Læs hvordan du nemt plejer eller rengør dit lammeskind ved at klikke her. 

lammeskind

Pelsprodukter fra NATURES Collection er desuden kvalitetsprodukter, der er gennemtænkt med fokus på bæredygtighed og bekvemmelighed fra første tegning.

Vi håber I er med på ideen om GREEN WEEK i stedet for BLACK WEEK og vi glæder os til at inspirere så mange som muligt til at leve og investere mere bæredygtigt.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.