Nye lammeskindssko fra NATURES Collection

Smid alt du har i hænderne, så du ikke går glip af denne fantastiske nyhed! Det drejer sig om vores spritnye skokollektion. Skoene vil tage naturen med ind i din hverdag, så du kan være varm og blød om fødderne.

Designet er stilrent, så alle kan være med. I denne blog kan du få meget mere at vide og blive inspireret til, hvilke af skoene, der er helt perfekte til dig!

Hos NATURES Collection kan vi faktisk ikke vælge en favorit, fordi vi er helt vilde med dem alle sammen!

Højkvalitetslammeskind

Skoene er lavet af newzealandsk lammeskind og af tårnhøj kvalitet. Derfor er skoene slidstærke og ekstra varme, så du slet ikke behøver at bekymre dig om at fryse.

Det skyldes, at materialet er 100% naturligt, og derfor har lammeskindet fået en masse naturlige egenskaber, som du kan nyde godt af, når du ifører dig dine spritnye sko.

Det handler først og fremmest om evnen til at holde varmen og en helt enorm slidstærkhed. Det skyldes, at lammeskindet har tilpasset sig den natur, det har levet i, igennem tiden. Er det ikke smart?

En bæredygtig garderobe

Vidste du, at vi går meget op i bæredygtighed? Det gælder både i vores hverdag og i vores gang på arbejdspladsen, men det gælder i særdeleshed også, når det kommer til valg af materialer.

Vores lammeskind kommer nemlig fra kødindustrien, hvor materialet er et biprodukt fra produktionen af kød. Ved at vælge disse støvler kan du bidrage til at mindske ressourcespildet verden over.  

Derudover gør vores skos slidstærkhed, at du ikke behøver at købe nye år efter år – de holder nemlig til flere sæsoners brug!

Soft Sole Slipper

Vores soft sole-slipper er en helt ny form for slipper, som er perfekt til dig, hvis du elsker at forkæle fødderne. Disse slippers er lukkede, så du kan holde varmen ekstra godt, og så har de en blød sål, der er perfekt egnet til brug i hjemmet.

Og ja – de er lige så bløde, som de ser ud!

lammeskindssko

Hard Sole Slipper

Vores hard sole slipper minder om vores soft sole slipper. Denne sko er dog udstyret med en hård sål, som giver ekstra støtte og underlag til fødderne.

Alt efter smag og behag, så vil dette være den perfekte sko til dig, hvis du elsker varme og bløde materialer, men du samtidig har brug for lidt mere støtte, end en almindelig slipper vil kunne give dig.

Vi kan slet ikke få armene ned over vores nyeste sko. Hvilken er din favorit? Hvis du stadig er lidt i tvivl, så tøv ikke med at finde dem på vores hjemmeside.

lammeskindssko

Du finder dem her.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.