Hvor kan man købe lammeskind?

Søger du et helt perfekt lammeskind, som lever op til alle dine forventninger og mere til? Så er du kommet til det helt rette sted. Det er supernemt at handle på NATURES Collection, og vi bestræber os på, at alle kunder får den bedste oplevelse.

Hos NATURES Collection kan du gøre en bæredygtig handel. Ikke nok med at de ægte lammeskind er bæredygtige, men vi bestræber os også på, at være bæredygtige i vores daglige arbejde på lageret.

Her har vi samlet en oversigt over de vigtigste ting at vide, når du shopper lammeskind og andre pelsede produkter hos os. Her kan du få svar på mange af dine spørgsmål.

Vilkår og betingelser

Ordrebekræftelse

Når vi har modtaget din ordre, bliver denne bekræftet igennem en automatisk e-mail. Denne mail er din ordrebekræftelse. Så ved du, at vi er klar til at behandle din ordre, og du kan glæde dig til at modtage dit splinternye lammeskind.

Betaling

Hos NATURES Collection kan du betale med MasterCard, American Express, JCB, PayPal og Apple, Amazon og Google betaler. Sker betaling med debet- eller kreditkort husk så at indtaste alle de nødvendige oplysninger på kortet. I tilfælde af en transaktion med 3D Secure, skal en sikkerhedskode også indtastes. 

Vi gemmer ikke dine kreditoplysninger efter købets gennemførelse.  

Forsendelse

Alle ordrer afsendes inden for 24 timer på hverdage med UPS, DHL eller GLS. Leveringstiden til alle EU-lande er 2-3 arbejdsdage og 2-5 arbejdsdage til resten af ​​verden.

Hvis det viser sig, at pakken og/eller indholdet er beskadiget, så kontakt straks vores kundesupport, som står klar til at hjælpe dig. NATURES Collections kundesupport kan kontaktes på +4575801050. Du kan også sende os en mail.

Retur

Du tilbydes fuld refusion eller tilbagebetaling af ordrer, som returneres inden for 100 dage efter købet. Vi har gjort det nemt og simpelt at returnere, da du blot skal anvende den forudbetalte returlabel, som er sendt med din ordre.  

Returnerede varer skal i øvrigt være ubrugte, uvaskede og i dens originale emballage. Med andre ord skal varen sendes tilbage i samme stand, som den blev modtaget i. Ellers accepteres returen ikke.

Behold forresten kvitteringen for returforsendelsen, indtil du har modtaget refusion af NATURES Collection.

Garanti

Hos NATURES Collection har du 2 års produktionsgaranti. Garantien gælder ikke for fejl, der er opstået som følge af almindelig slidtage. Derudover omfatter garantien ikke fejl i stoffet, udførelse og andre produktionsfejl.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os enten på mail eller telefon. Vi glæder os til at høre fra dig. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik og showroom, hvor du kan se og mærke produkterne helt tæt på.

hjerte pude

Find vores store udvalg af lammeskind og pelspuder her.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.