Hvordan farver man lammeskind?

Et ægte lammeskind er noget helt særligt, og det er der mange grunde til. Først og fremmest, så kan du finde et utal af forskellige lammeskind af allerhøjeste kvalitet på NATURES Collection, som alle er udvalgt med stor omhu for et naturligt look og en fantastisk blødhed.

Pelsen kan du nyde helt tæt på, da den er fortryllende af røre ved. Dernæst, så er et lammeskind et af de mest slidstærke materialer, du møder på din vej, hvorfor du kan nyde godt af den rene natur i meget lang tid. Slutteligt, så er produktionen af disse imponerende, naturlige skind bæredygtig! Læs mere om den bæredygtige produktion og farvningen af vores lammeskind her.

Ægte lammeskind i mange farver

På vores hjemmeside finder du diverse lammeskind i alverdens farver – både naturlige og sprudlende. Vi har lammeskind, der er helt hvide, sorte og i stort set alle slags naturlige nuancer. Nogle af vores lammeskind kommer endda i fantastiske farver såsom gul, rød, blå, grøn, lilla, lyserød og orange.

farvede lammeskind

Lammeskind er et bæredygtigt produkt

Ikke nok med at ægte lammeskind er perfekte til enhver indretning, så er de naturlige produkter også bæredygtige. Hos NATURES Collection får vi vores lammeskind fra kødindustrien, så hele dyret bliver brugt, og intet går til spilde. På den måde mindskes ressourcespildet verden over, og du får et fantastisk og naturligt skind ind i dit hjem. Det er i sandhed at slå to fluer med et smæk!  

Noget andet, der gør vores lammeskind bæredygtige, er deres naturlige egenskaber, som gør dem utrolig slidstærke og langtidsholdbare. Det betyder, at du ikke skal tænke på at skifte dine nye skind ud lige foreløbig. Hos NATURES Collection er det altså nok, at du køber dit 100% naturlige lammeskind én gang. Det er en naturlig egenskab, som ikke fås ved lammeskind, der er lavet kunstigt. 

En tredje ting, som er med til at gøre vores lammeskind bæredygtige, er måden, hvorpå de behandles under garvning og ved farvebehandling. Her er det vores hensigt at være helt og aldeles bæredygtige, så naturen ikke lider unødig last. Læs mere om den særlige ECO Tan-proces, som vi gør brug af, herunder.  

De ansatte hos NATURES Collection forsøger også at leve bæredygtigt. Læs mere her.

ECO Tan

Anlægget, som bruges til at behandle og farve lammeskind, skal leve op til alle krav og visioner, som vi har for en bæredygtig produktion, hvorfor vi anvender den såkaldte ECO Tan metode.  

ECO Tan har nogle overordnede målsætninger:

  • at reducere den totale mængde af spildevand med chromium med hele 70%
  • at have en positiv indflydelse på energiforbruget og på reducering af vandforbruget
  • at reducere brugen af kemikalier
  • at 50% af spildevandet kan genbruges i produktionen.

Efterfølgende, når skindene skal tørre, bruger vi ECO Dye metoden, som er en cirkulær genbrugsproces. Udnyttelsesraten på spildevandet fra karrene er hele 100%!

farvet lammeskind

Hvorfor vælge et farvet lammeskind?

Du tænker måske ”hvorfor vælge et farvet lammeskind?”. Det forstår vi godt, men der er faktisk mange fordele ved et skind, som er farvebehandlet – især hvis du ønsker flere skind af samme slags! Hvis du eksempelvis skal bruge 8 skind til spisebordstolene, så kan det give et afdæmpet, men stadig naturligt, look, hvis skindene er ens i farvetonen.

Det kan du være sikker på med de farvebehandlede skind. De skind, som ikke er farvebehandlede, er mere forskellige i nuancerne, da de er taget direkte fra den rå natur, og da der ikke findes to dyr, der er ens. Derudover giver de farvede lammeskind dig mulighed for at få et ægte lammeskind i lige netop din yndlingsfarve. Hvem ville ikke gerne have det?


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.