Find det perfekte lammeskind

Lammeskind er særdeles populære, og de kommer i mange forskellige farver, former og størrelser alt efter fårets oprindelse, garvning og farvning.

Én af grundene til, at lammeskind er så populære, er simpelthen, at der er mange af dem rundt i verden.

Tager man eksempelvis New Zealand, så er der omtrent 10 gange så mange får, som der er mennesker. Mange af disse får bruges til både produktion af kød og uld.

Det er vigtigt at pointere, at de ikke opdrættes med henblik på skindproduktion. De skind, vi modtager, er nemlig blot biprodukter fra kødproduktionen, hvilket gør skindet fantastisk, som er et naturligt indretningselement til boligen.

Ikke blot er lammeskind et smukt indretningselement, det kan også give dig den bedste komfort. De meget anvendelige skind kan både bruges i hjemmet, haven, salonen, på klinikken eller på kontoret.

Der er mange muligheder med lammeskind.

I dette blogindlæg ønsker vi at have fokus på DIG, og hvordan du kan finde det perfekte lammeskind, der vil opfylde dine ønsker.

Et lammeskind kan og skal være en personlig gave. Det er et komfortabelt, luksuriøst, smukt og naturligt skind, som du kan nyde med god samvittighed.

Vi ønsker at gøre det lettere for dig, at finde dit nye skind, hvorfor vi, i dette blogindlæg vil, vise dig seks forskellige typer af lammeskind, som du kan finde i vores sortiment.

Det klassiske skind - newzealandsk lammeskind

Det mest populære lammeskind er det klassiske skind fra New Zealand. Det fås i to forskellige varianter; langhåret og korthåret. Det langhårede lammeskind er stærkt, tæt og ensartet.

Langhårede lammeskind fra New Zealand fås i mange forskellige farver.

De korthårede har en tæt og krøllet uld. Det er vigtigt at tilføje, at uanset hvilket skind du vælger, langhåret eller korthåret, er de nemme at vedligeholde.

Lammeskind fra New Zealand er særdeles smukke og vil uden tvivl bringe en hyggelig atmosfære, uanset hvor det placeres. I tilfælde af at du mangler et pænt skind, som tilføre et nordisk touch, er lammeskind fra New Zealand det helt rigtige valg for dig.

Newzealandsk lammeskind bruges også til vores populære babyskind, som er lavet specifikt til spædbørn og små børn.

lammeskind til stol

Se Lammeskind fra New Zealand her

Det rå skind - islandsk lammeskind

Vejret på Island er sommetider meget råt og barsk, og derfor er det en nødvendighed, at fårene er beskyttet mod vind, sne, hagl og regn. I det sekund, du ser et islandsk lammeskind, kan du uden nogen tvivl se, at det er meget slidstærkt, eftersom det har tilpasset sig til det islandske klima.

Islandske lammeskind fås både i korthåret og langhåret. De langhårede skind har et rustikt og naturligt udseende, hvor hårene er 15-20 cm. lange. De korthårede skind har et nordisk og råt udseende.

Skindet får det rustikke udseende, eftersom under uldet hjælper fåret til at holde sig varmt og beskytter skindet mod fugtigt.

Hos NATURES Collection har vi islandske lammeskind i naturlige farver, da vi mener, at kun naturlige farver passer ideelt til det rå og nordiske look.

Det islandske lammeskind kan bruges til mange forskellige formål og skindets rustikke pels gør, at skindet kan bruges ude såvel som inde.

Dette udseende er meget nordisk, og det vil uden tvivl give dit hjem eller interiør et nordisk præg, hvis det er dit ønske.

islandsk lammeskind

Se Lammeskind fra Island her

Det silkebløde skind - tibetansk lammeskind

Det lette og meget bløde lammeskind fra Tibet er et karakteristisk lammeskind. Dets lette og silkebløde signaturkrøller giver enhver indretningsstil et blødt og eventyrligt præg.

De tibetanske lammeskind adskiller sig fra andet interiør, og det vil med sikkerhed blive et påfaldende element i din indretning.

Skindet inviterer til naturlig luksus med de bløde og feminine krøller.

Hos NATURES Collection kan du vælge mellem tibetanske lammeskind i mange forskellige farver, hvor en sjov tilføjelse er, at skindets smukke skær ændrer farvens tone, når det placeres i forskelligt lys.

De tibetanske lammeskind bruges normal i hjemmet til at skabe et unikt udseende.

Mulighederne er mange.

Et lammeskind fra Tibet, kan bringe stil og komfort ind i dit hjem eller indretning - så hvorfor ikke give det et forsøg?

Farvet lammeskind

Se Lammeskind fra Tibet her

Det naturskønne skind - gotlandsk lammeskind

Lammeskind fra Gotland har en kort, krøllet og slidstærk uld. De smukke krøller og den relativt tynde uld giver skindet et smukt udseende. Gotlandske lammeskind har en naturlig grå farve, hvilket er meget sjældent.

En anden ting vigtig ting at nævne er, at disse skind er som naturen har skabt dem.

Du kan desuden bruge skindet udenfor, da fibrene i skindet er yderst stærke.

Et gotlandsk lammeskind tilføjer en rustik charme til alt interiør, og det rå udseende gør, at skindet i særdeleshed bærer præg af naturens charme.

korthåret lammeskind

Se Lammeskind fra Gotland her

Det unikke skind - østrigsk lammeskind

Østrigske får lever i dale og bjerge, hvorfor deres uld kan modstå regn, hagl og sne. Derfor er disse skindtætte og krøllede. De krøllede lammeskind er både smukke og stærke, og vigtigst har de den unikke charme.

Skindet er særligt tykt grundet den stærke og ru uld. Et østrigsk lammeskind har naturlige pletter og nuancer, som naturen har skabt på bedste vis.

Skindene kan have en gulligtone, da de store mængder af regn med tiden har misfarvet skindet.

Denne tone er med til at give skindet et specielt og charmerende udseende.

Til trods for at østrigske lammeskind er formet af naturen, har de et smukt og charmerende udseende, som gør, skindene iøjnefaldende i enhver indretning. Den tætte uld gør, at skindet er meget komfortabelt, hvilket gør, at skindet ikke blot kan tilføje varme, men også komfort til dit liv.

ægte lammeskind

Se Lammeskind fra Østrig

Det bløde skind - engelsk lammeskind

Hos NATURES Collection, har vi lammeskind fra hele verden og få fra Storbritannien. Et lammeskind fra Storbritannien har en tæt og blød pels med tynde hår, hvilket giver dig det blødeste lammeskind. Fårene lever i et mildt vejr, der gør, at pelsen er naturlig glat.

Det giver skindet en naturlig lys og/eller brunlig farve.

engelsk lammeskind

Et lammeskind fra Storbritannien er, som tidligere nævnt, meget blødt og simpelt, hvorfor mange bruger skindet til deres børn. Skindet egner sig nemlig perfekt til tæppe for de mindste.

Det kan selvfølgelig også bruges af voksne, der ønsker selvforkælelse i form af et varmt og komfortabelt skind til stolen eller sofaen.

Se Lammeskind fra England her


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.