Indret med skandinavisk design

Savner du en smule varme i dit hjem?

Det kan fikses på 2 sekunder med en smule skandinavisk design.

Hos NATURES Collection finder du alt fra dekorative lammeskind til møbler, som emmer af nordisk charme og ren natur. Med en sådan indretning kan du ikke andet end at føle dig hjemme, da disse designs giver dig frihed til at skabe dit drømmehjem.

Det naturlige look slår aldrig fejl.

Gå på opdagelse i det pelsede univers hos NATURES Collection, hvor du tilbydes et stort sortiment af naturlige produkter til hjemmet, som er lavet af ægte skind og pels.

Læs vores guide til at finde det perfekte lammeskind lige her.

Rene linjer og en naturlig indretning

På NATURES Collection holder vi meget af det skandinaviske- og nordiske design. Det har et enkelt, men lækkert udtryk over sig, der kan imponere til hver en tid. Det er tidsløst og stilet i en grad, som aldrig slår fejl.

Rene linjer og smukke, naturlige materialer går altid hånd i hånd, hvis det stod til os.

musling pude

Derfor er vores produkter designet med direkte inspiration fra naturen, så du føler dig rolig og godt tilpas, når du er omringet af vores produkter. Det giver en fornemmelse, som stod du i skovens harmoniske dyb, på toppen af bjerget eller ved strandens vandkant.

Det er denne følelse, som du har mulighed for at opleve i dit eget hjem, og det er noget, som alle fortjener! 

lammeskind sofa

 

På NATURES Collection finder du produkter, som er lavet af 100% naturlige materialer. Når vi skriver, at dette er din mulighed for at invitere naturen inden for, så er det i bogstavelig forstand.

Alle materialerne er udvalgt med stor omhu for tårnhøj kvalitet, den perfekte fornemmelse og det naturlige look, så du kan forvente et produkt, som lever op til alle dine forventninger og endnu mere til!

Bløde materialer

Du kan opnå det skandinaviske hjem med nordisk charme og varme med simple detaljer. Et eksempel er de helt enkle lammeskind, som du kan dekorere stort set alle dine møbler med.

Ved at placere et lammeskind på hver spisebordsstol opnår du et naturligt og stilet look, men du kan også nyde godt af det helt fantastiske materiale, som emmer af ren natur og eksklusivitet.

lammeskind til stol

Når du sætter dig på lammeskindet, vil du mærke den ultrabløde pels og den varme, som den vil omringe dig med. Så får du lyst til aldrig at rejse dig igen, og lammeskindet, som både har en praktisk og dekorativ funktion i dit hjem, vil du have svært ved at forestille dig dit hjem foruden.

stor lammeskindspude

Dette var blot et eksempel. Samme oplevelse vil du kunne få med en eller flere pelspuder eller et polstret møbel. Se også varmedunkene med et simpelt design og et betræk af pels eller vores smukke designertæpper, som aldrig slår fejl.

Hvad med et polstret møbel?

Noget af det, som vi især er stolte af, er vores møbler Emily.

Dette sæt består af en sofa, en lounge stol og en smuk fodskammel. Møblerne har ben lavet af egetræ eller valnøddetræ, og så er det polstret med certificeret lammeskind fra New Zealand.

Møbelsættet emmer af alt det, som vi står for – rene linjer, som viser naturen fra sin bedste vinkel. Møbelsættet er velegnet til at være placeret sammen som en enhed, men de kan sagtens stå alene også. Det gør, at du kan få stor glæde af møblerne på forskellig vis.

Dét er nordisk charme.

lammeskind lænestol

Et bæredygtigt hjem

Vidste du, at de materialer, som vi arbejder med, også er bæredygtige? Vi vælger alle vores materialer med miljøet for øje. Vi får vores skind fra kødindustrien, hvor skindet er et typisk biprodukt fra produktionen af kød.

På den måde mindskes ressourcespildet, og hele dyret bliver brugt.

 

koskind

 

Få en skandinavisk indretning med et eller flere produkter fra NATURES Collection. Vi elsker den måde, naturen kan skinne igennem på i et hjem og skabe den helt rette stemning med et stilrent og tidsløst design.

Find dine favoritter og få dit drømmehjem her og nu!

lammeskind sofa


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.