Køb en ægte pelsvest og forny din garderobe

Trænger du til nyt liv i din garderobe? Det kan også være, at du bare synes, at en smule selvforkælelse er det, der skal til? Måske er et naturligt stykke tøj lige det, du mangler, og så behøver du ikke lede meget længere.

Se vores spritnye udvalg af smukke veste af ægte pels. Du kan med sikkerhed få stor glæde af en af vores nye veste, da designet er tidsløst, og da de kan bruges året rundt.

Derfor er en pelsvest uden tvivl det hele værd. Forny din garderobe her og nu med en af vores nye designs og nyd godt af den tårnhøje kvalitet, det nye og gennemtænkte design og den helt igennem naturlige pels, som tilbyder en helt utrolig blødhed. Gå på opdagelse iblandt vores nye veste og find din absolutte yndlings.

Det eneste du risikerer er, at du forelsker dig i op til flere af vores nye styles, og at det bliver svært for dig at begrænse dig til én. Vi har selv meget svært ved at vælge!

lammeuld vest

Find vores smukke Courtney vest i hvid her.

Et tidsløst design

Hos NATURES Collection går vi ind for det stilrene look, de eksklusive detaljer og naturlig udstråling. Dette kommer til udtryk igennem det tidsløse design, som alle vores nye veste emmer af. Det gælder også vores smukke frakker.

Vores nye veste har smukke og elegante detaljer, som fremhæver den smukke pels og viser naturen fra sin absolut bedste vinkel. En ægte pelsvest er i den grad luksuriøs, blød og varm, hvilket alt sammen er til at se på afstand og mærke, så snart du ifører dig din nye vest. 

lammeskind vest

Køb vores lækre Courtney Vest i brun her.

Vores nye veste kan findes frem år efter år og være lige så moderne og i lige så god kvalitet, som sidst du havde den på. Det er fordelen ved ægte pels og klassisk design, fordi det går aldrig af mode, og du kan føle dig smuk, elegant og smart i looket gang på gang.

Det er helt perfekt. 

Lange veste

Iblandt vores nye veste finder du to lange veste, som emmer af natur og elegante detaljer.

Vores Courtney vest er en lang lammeskindsvest, der lukkes med synlige knapper, som en smuk detalje, og så er den udstyret med en stilren krave. Denne vest er god til brug i hverdagen og til andre arrangementer, da den kan styles op og ned med lækre accessories.

Se også Dawn vesten, der har et særligt look med sin mint grønne farve og dobbeltsidede lammeskindspels. Dette er en meget eksklusiv og smuk vest med detaljer af lang pels på lommerne og på kraven. Det giver det sidste naturlige touch, som slet ikke er til at stå for!

lammeuld vest

Se og køb vores smukke Dawn Vest her.

Korte veste

Vores nye korte vest, Ivette, har et teddy-look, som er meget populært, og det er med god grund. Vesten lukkes med lynlås og har et friskt look, der kan pifte ethvert outfit op.

Med en høj krave kan du lukke vesten helt op om halsen, så du er sikker på at varmen holdes inde, selvom denne vest er kort. Style den med jeans, en kjole eller en nederdel eller tag den uden over et jakkesæt alt efter, hvad formålet er. Med en kort vest som denne har du masser af muligheder.

Grib chancen og få et naturligt element ind i din garderobe med vores nye Ivette vest. 

lammeskind vest

Køb vores smukke korte Ivette Vest her.

Højkvalitetspels

Vores nye veste er lavet af ægte lammeskindspels, som har et naturligt og blødt look på én og samme tid. Lammeskindspels er et utrolig slidstærkt og holdbart materiale, da det igennem årene har tilpasset sig det rå klima.

Derfor kan det holde til lidt af hvert, og det har ydermere en lang levetid grundet den tårnhøje kvalitet. Derfor egner materialet sig perfekt til en lækker vest, som du kan få glæde af både udendørs og indendørs.

Dette betyder også, at vores nye veste har en lang levetid, så du kan få glæde af dem år, efter år. Dette kommer alt sammen af, at NATURES Collection udelukkende arbejder med 100% naturlige materialer af højeste kvalitet og de er nøje udvalgt med henblik på kvalitet, look og bæredygtighed.

lammeuld

Mangler du en jakke? Køb en i lammeuld her.

Bæredygtige materialer

Vidste du, at ægte lammeskindspels er et bæredygtigt materiale? Vi udvælger alt vores pels med omhu, hvorfor vi får vores lammeskind fra kødindustrien. Vi benytter med andre ord, den pels, som ellers var gået til spilde, hvorved du nu kan være med til at mindske ressourcespildet verden over.

Vi ser mange fordele ved at udnytte hele dyret, fremfor at den brugbare pels, som kan holde dig varm og opgradere din garderobe, bliver smidt ud.

Ved at bruge pelsen kommer dyret til sin ret, og den smukke pels får lov til at udstråle natur og eksklusivitet.

Dernæst er det smarte ved ægte skind og pels, som er naturmaterialer, at de kan nedbryde sig selv i naturen. Endnu et bæredygtigt tiltag, som vi elsker, og det er endnu en af grundene til, at vi kun arbejder med ægte lammeskindspels og andre pelstyper. 

En fantastisk blødhed

Ikke nok med at du med vores nye pelse tilbydes et smukt og stilrent design, så bringer vestene også en helt enorm blødhed, da de er lavet af ægte pels.

Når du ifører dig en af vores nye veste, vil du mærke en følelse af at få et kram, der varer ved, så længe du bærer pelsen. Det er helt fantastisk, og det er bestemt noget, som du fortjener.

Nyd blødheden ved at pakke dig ind i en af vores nye veste. Det er fantastisk, og du vil med garanti føle dig hjemme og moderigtig på samme tid, når du er iført et af vores stilrene designs.  

Hvordan kan du style din nye vest?

Med en af vores nye pelsveste uden ærmer tilbydes du ufattelig mange muligheder, hvorfor du til nærmest alle outfits vil kunne tage en pelsvest udenover og opnå den naturlige kant, som vesten udstråler. 

1. Vi elsker et look med stramme jeans, en klassisk langærmet skjorte og et par matchende støvler til en af vores nye veste. Se eksempelvis vores læder leggings, som nu kommer i flere farver end nogensinde før.

Dertil kan du gå på udkig i vores udvalg af varme og stilrene støvler og sneakers og finde det helt rette outfit til din garderobe.

2. Du kan også vælge en kort vest ud over en kjole. Det giver et smukt og klassisk outfit, som er helt uimodståeligt både på arbejde eller når du skal ud at spise med veninderne.

3. Hvis du er typen, der elsker looket fra en rå læderjakke, så skal du uden tvivl have en varm vest, som du kan bruge ud over denne, når det bliver rigtig koldt.

På den måde kan du fortsætte med at bruge din elskede jakke hele året rundt og tilmed give den et fantastisk eksklusivt og naturligt look med ægte pels.

Dette er blot forslag til, hvordan du kan style din nye vest. I virkeligheden er der ingen begrænsninger, og du kan gøre lige præcis, hvad du ønsker med din nye, elegante vest. Der er kun muligheder, og valget er helt op til dig!

Hold varmen hele året rundt

En af vores nye pelsveste bliver med garanti din nye bedste ven til alle vintersæsoner fremover. Pelsen vil holde dig varm og komfortabel, selv i den værste vinterkulde.

Dette gør sig gældende indendørs, hvor vesten kan give dit outfit en masse luksuriøs kant men også udendørs, hvor du kan tage vesten udenover en af dine jakker for ekstra varme.

Brug din vest om sommeren og forlæng de kølige sommeraftener på terrassen. Så er du fri for store og slidte tæpper, som efterhånden både er hullede og forvaskede efter flere års brug.

Med en lækker vest kan du holde varmen og se smuk og elegant ud på én og samme tid. Det er helt perfekt. 

Dette er en naturlig egenskab ved ægte pels og skind, da det igennem årene har tilpasset sig det rå klima. Naturlig pels er derfor varmeregulerende og har en naturlig varmende effekt, når det er koldt.

Vores veste kan lukkes, så du har rig mulighed for at holde varmen helt tæt på kroppen og sørger for, at kulden ikke trænger ind. Du er med andre ord dækket ind til enhver tid.

Særligt i vintermånederne anbefaler vi en af vores nye lange veste, eksempelvis Dawn, da dine ben også kan holdes varme af den lange vest.

Gå på opdagelse i vores nye styles, og lad dig inspirere og forelske i vores veste, som i den grad er klar til at slå benene væk under dig! De er tidsløse i designet og 100% naturlige, hvorfor du ikke kan andet end at blive blæst fuldstændig bagover af den høje kvalitet og den ekstreme blødhed og varme, som de står klar til at tilbyde dig.

Hvilken af vores nye styles står du og mangler i din garderobe? Vi kan sige så meget, at vi har brug for en af hver. MINDST!

 


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.