NATURES Collection - Behind the Scenes

I denne artikel vil vi introducere dig for vores naturlige verden og fortælle dig mere om, hvor vi kommer fra, og hvad vi står for.

Hos NATURES Collection lever, ånder og drømmer vi for naturlige produkter. Vi kombinerer vi de bedste materialer med en faglig stolthed og kompromisløst håndværk. Tidløs design og naturlige materialer er i fokus og vi sætter en ære i at designe alle produkter i vores kollektioner selv, fra første skitse til færdigt produkt. Gennem vores engagement og store kærlighed for design og produktion af mode- og interiørprodukter, stræber vi efter at gøre smukke designs og bæredygtig mode tilgængelig for det størst mulige publikum.

lammeskindsprodukter

Alle vores produkter er designet in-house og sælges gennem et voksende netværk af distributører i en lang række lande verden over. Hos NATURES Collection går vi aldrig på kompromis. Vi udvælger de bedste leverandører fra hele verden til vores produktion. For os er det vigtigt at vi kun arbejder med materialer, der lever op til de standarder vi ønsker inden for bl.a. kvalitet og bæredygtighed.

Du kan opleve en unik skønhed og høj kvalitet ved vores pelsprodukter og hvert produkt fortæller sin unikke historie. Vi bruger kun de bedste materialer og især vores lammeskind er de bedste i verden, når det kommer til kvalitet og look. Produkterne kan variere i udtryk, men aldrig holdbarhed, kvalitet eller originalitet. Vores produkter er til for at blive brugt. Det gør dem kun smukkere med tiden.

lammeskindsprodukter

Som vi ser det, afspejler dit hjem hvem du er. Vi vil gerne omgive dig med varme, charme og sjæl. Uanset om du er til luksus og eksklusivitet, det yndefulde og minimalistiske eller højlydte og rebelske. Vi går ind for naturlige materialer og nordisk design, som fremmer bæredygtighed og bringer naturen helt tæt.

I vores sortiment er der alt hvad man kan ønske sig - lammeskind, bløde puder med pelsbetræk, gulvtæpper, plaider, sækkestole, puffer og møbler betrukket med ægte lammeskind, så du kan indrette dit hjem personligt og byde naturen med ind i. Du finder også jakker, frakker, veste, ponchoer, huer, handsker, sko, slippers, tasker og clutches - og meget mere der kan berige din garderobe med det blødeste og lækreste pels og skind.

lammeskindsslippers

Langt ude på landet, væk fra storbyens larm har NATURES Collection hjemsted ved Hedensted. Soleskov hedder området og er tæt på Vejle. I idylliske omgivelser på en gammel gård finder du vores hovedkontor og lager i smukke og naturlige omgivelser. Alt sammen i den rå og naturlige stil, med en helt særlig atmosfære, der passer perfekt til pels og skind i alle dets former og farver.

showroom

I forbindelse med coronapandemien besluttede vi os for at skabe en fantastisk butik i egne rammer, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi og se vores showroom, som vi er meget stolte af at kunne vise frem. Vi har også vores helt egen systue samt snedkeri, for at kunne præsentere vores kunder for et fuldendt og gennemført koncept. Vores dygtige syersker og møbelsnedker arbejder hver dag med at producere vores smukke designs i huset og speciallavede møbler, der kan betrækkes med ægte lammeskind, for at vise de mange gode egenskaber ved materialet.

møbelsnedker

Hvis du ikke har mulighed for at besøge os, har vi lavet et virtuelt showroom, hvor du digitalt kan gå på opdagelse i vores univers.

Du er altid velkommen til at komme ud og besøge os i vores åbningstid mandag-fredag mellem klokken 10 og 16. Vi glæder os til at tage imod dig.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.