Giv dit barn et kreativt og fantasifuldt værelse

Hos NATURES Collection har vi mange produkter, der kan inspirere til kreativitetens verden. Vores pelsprodukter byder på spændende muligheder, og vi er af den overbevisning, at de ikke kun er forbeholdt voksne.

Børn i alle aldre elsker den blide og følelse af naturlig pels, så hvorfor ikke forkæle de små pus en smule? Giv dem et smukt, imødekommende og komfortabelt værelse med naturlige produkter.

Husk at vores produkter er sikre for børn, så du kan være helt rolig. Eftersom det er naturlige materialer, er vores produkter modstandsdygtige overfor snavs og lette at vedligeholde.

Leder du efter et lammeskind til de helt små? Klik her og læs om vores baby lammeskind, der er medicinsk garvet til spædbørn.

For at gøre det lettere for dig at finde pelsgoder til dine børn, har vi tjekket vores sortiment igennem og fundet nogle, der vil være perfekt for alle børn. I dette blogindlæg kan du læse om 
Pelspuder
Bamser
Smykkeskrin
Varmedunk
Sækkestol
Huer med pelskvast
Lammeskind til spædbørn

Pelspuder

Vi har puder i flere forskellige størrelser, materialer og farver. Uanset om du har en klassisk, trendy, stilet, finurlig eller anden form for indretning i dit hjem, har vi uden tvivl puderne, der passer ind.

hjertepude i pels

I vores NC Studio kan vi lave lige præcis den pude, du ønsker at give til dit barn. Kontakt os og fortæl os hvordan du ønsker din pude og så tager vi den derfra. Med lammeskind som materiale, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Og så elsker vi, når vores kunder kommer med specielle ønsker!

Til de mindste anbefaler vi enten vores puder af tibetansk eller newzealandsk lammeskind. Disse lammeskind er nemlig både bløde i udtrykket og følelsen. Herudover har vi vores kollektion, Art of Nature, som vi selv skaber i vores egen systue her i Danmark.

I denne kollektion har vi vores 'Playful elements' som er puder i sjove former, der rigtig kan sætte gang i fantasien hos ethvert barn.

puder til børn

Se alle pelspuder her

Bamser

Vi er altid ude på at finde nye måder, hvorpå vi kan fremstille nye spændende pelsprodukter. Mulighederne med pels er utællelige, og vi elsker at opdage dem. Vores bamser er et perfekt eksempel på dette.

Teddy bear real sheepskin

Smykkeskrin til børn

I vores sortiment finder du også de fineste små æsker og smykkeskrin af ruskind eller læder. Et lille smykkeskrin i ruskind er perfekt på børneværelset hos den stilbevidste pige, der holder af ethvert smykke hun ejer.

Forkæl din lille pige med et smukt smykkeskrin i ruskind og gør organiseringen af smykker og hårelastikker til en leg!

smykkeskrin i ruskind

Du finder vores smykkeskrin ved at klikke her.

Varmedunk i flotte farver

Alle børn elsker at putte og med en varmedunk i det blødeste lammeskind eller kaninpels, kan dit barn både putte og varme sig. En varmedunk er utrolig nem at bruge og så er den også flot - både på børneværelset og i stuen. 

varmedunk i pels

Find en varmedunk, der matcher dit barns yndlingsfarve lige her.

Sækkestol

Lad dine børn mærke følelsen af luksus med vores sækkestol af newzealandsk lammeskind.

sækkestol til barn

Se alle sækkestole her

Huer

I vores kollektion af huer har vi et bredt udvalg af forskellige designs, og de egner sig perfekt til børn. En af vores bedst solgte huer, Mathilde, har et simpelt udseende, som passer perfekt til både børn og voksne.

Er du ikke også ret vild med ideen om matchende huer? Som altid er mulighederne uendelige med NATURES Collections produkter.

Hue til børn

Lammeskind til de helt små

Vi har et lammeskind, som er lavet specielt til små børn og babyer. Dette lammeskind er lavet af newzealandsk lammeskind og er særdeles blødt. Ydermere er det forarbejdet med henblik på spædbørn.

Lammeskindet har den helt perfekte størrelse til barnevogne, babystole eller som legetæppe på gulvet.

Lammeskindet er naturligt og varme regulerende. Du kan på den måde være sikker på, at dit barn hverken fryser eller overopheder. En anden unik kvalitet er, at det kan vaskes i vaskemaskinen.

Vi anbefaler, at du bruger uldsæbe med lanolin, når du vasker skindet.

lammeskind til baby
Har du et større barn kan du sagtens også finde et lammeskind eller to til ham/hende. Vi har Europas største og bedste udvalg af lammeskind og du kan finde lige præcis det lammeskind, der passer til dit barn. 
Er du i tvivl om hvilket slags lammeskind, du skal købe?
Så har vi lavet en guide til dig, så du nemt kan få et overblik over de forskellige skindtyper. Læs guiden her og find det perfekte lammeskind til dit barn. Eller måske til dig selv også?

lammeskind i farver

Se vores store udvalg af lammeskind i flere forskellige farver her.

Pels er også for børn

Hos NATURES Collection er vi overbeviste om, at børn i den grad også kan få meget glæde af ægte pels. Vores lammeskindstæpper og puder kan fås i mange forskellige farver, størrelser og former og det vil derfor ikke være svært at finde nogle lækre ting i dit barns yndlingsfarver. 

Tag et kig i webshoppen eller besøg os i vores butik i Hedensted og tag endelig børnene med! 

Børneværelse

 


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.