Polstrede møbler er det helt store hit i danske hjem

Det kan være svært at overse de mange flotte polstrede lænestole, der florerer på de sociale medier, såsom Instagram. Det er nemlig den helt store trend for tiden, og det er der en rigtig god grund til.

Polstrede møbler bringer nemlig noget helt specielt med sig, da det ikke blot er en masseproduktion af plastik eller tekstiler, men et ordentligt stykke design, der er gennemtænkt fra tegning til færdig produktion. 

Hos NATURES Collection finder du en hel møbelkollektion med møbler polstret i ægte lammeskind fra New Zealand. Kollektionen byder på en sofa, en loungestol og en matchende fodskammel. Møblerne har simple, men elegante ben af træ, og så er de polstret med det blødeste certificerede lammeskind fra New Zealand.

Møbelsættet, som vi kalder Emily, er designet med inspiration fra den nordiske minimalisme og naturens linjer, så det får et tidsløst og nordisk look, som kan fortrylle din indretning med varme og charme. Møblerne er desuden lavet af 100% naturlige og bæredygtige materialer, som er lige så bløde, som de ser ud til at være.

Sættet er anvendeligt til flere formål, og du kan indrette de forskellige delelementer samlet eller hver for sig alt efter, hvad du har behov for til dit hjem.

Læs mere om Emily møbelsættet her og find inspiration til, hvordan du kan style møblerne i dit hjem.

lammeskind polstret lænestol

Møbler polstret med lammeskind passer ind i alle hjem

Vores Emily møbler er polstret med 100% ægte lammeskindspels fra New Zealand, som har et helt ekstraordinært look og en luksuriøs følelse, der gør, at du får svært ved at rejse dig, når først du har sat dig i den imponerende sofa eller loungestol. Møbelsættet bringer ikke kun stilrent design ind i dit hjem, det formår også at tage dig og din familie helt tæt på naturen.

Hvad er mere fantastisk end at kunne nyde naturens og dens harmoniske stemning fra sin egen stue? Du vil uden tvivl komme til at føle dig mere hjemme end nogensinde før med et naturligt, blødt og råt element i din indretning. Det er en af grundene til, at møbler polstret med ægte lammeskind passer ind i alle hjem!

Alle burde eje en lænestol med ægte lammeskind

Vi elsker at give stuen nyt liv med vores Emily møbler. Har du erhvervet dig alle tre dele, kan du nemt opnå et helt utrolig blødt, eksklusivt og ikke mindst fuldendt look til din stue. Tilføj et stilrent stuebord til og nyd, at du kan invitere dine gæster på kaffe og te i naturlige og varme omgivelser!

En lænestol, der er polstret med ægte lammeskind, er aldrig en fejl. En sådan stilren lænestol ser utrolig smuk ud uanset, hvor i hjemmet du placeret den. Placer den som en bekvem stol i kontoret eller som både komfort og blikfang i din stue. Du vil uden tvivl blive meget glad for netop denne investering. 

Hvad med en polstret sofa til entreen?

Det lyder måske en smule skørt, men hvis du har et spot i gangen eller entreen, som trænger til lidt ekstra, så kan du sagtens placere en Emily sofa, som en smuk og blød detalje, der kan sætte prikken over i’et. På den måde har du også et sted, hvor du kan sætte dig, når snørebåndene skal bindes og huen og vanterne skal på. Er din gang til den mindre side, kan du stille vores Emily skammel klar, så du og dine gæster sidder godt, når skoene skal på.

sofa polstret med lammeskind

Få en polstret lænestol til konteret

Det er ikke kun Emily sofaen, som kan stå alene – det kan den smukke lænestol også! Det kan være, at dit hjemmekontor kunne nyde godt af en lammeskindspolstret stol, som yder den helt rette komfort, blødhed og varme? Så er vores lænestol et oplagt valg. Opgrader stolen ved at placere den sammen med Emily fodskamlen. På den måde har du det perfekte spot på hjemmekontoret, til når du har brug for en lille pause fra skærmen eller den kedelige kontorstol.

lænestol i lammeskind

Man kan altid bruge et møbel, der er polstret med ægte lammeskind

Til slut i dette indlæg vil vi fortælle dig, at du altid kan få stor glæde af en naturlig og blød fodskammel. Emily skamlen er så stilren og enkel i looket, at du uden problemer kan indrette den med en hvilken som helst stol. Derudover kan du også have den klar i hjørnet af stuen, så du kan hive den frem og skabe en ekstra siddeplads til selskabet på 2 sekunder.

Du kan altid bruge mindst én af møblerne fra vores møbel kollektion i din indretning. Du tilbydes så mange muligheder, da møblerne kan placeres sammen eller hver for sig og skabe en naturlig indretning med nordisk charme og varme. Derfor kan vi slet ikke få armene ned over de lammeskindspolstrede møbler.  

Det er med andre ord ikke svært at forstå, at møbler polstret med ægte lammeskind er et hit blandt danskerne. Vi er i hvert fald sikre på, at vores Emily møbler også bliver et sandt hit i dit hjem. 

møbler med lammeskind

Kom med bag om NATURES Collection og læs om, hvordan vi tager vores billeder her.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.