Sådan får du en flot og mere bæredygtig garderobe

Pels er det helt store fit for tiden, fordi det både er bæredygtigt og virkelig flot. Derudover har det en kvalitet, som intet andet indenfor modebranchen. Læs dette blogindlæg og bliv klogere på, hvor fantastisk pels er!

 

Tænk dig om, før du køber en jakke i imiteret pels

Vil du også gerne have en moderigtig og bæredygtig garderobe? Hvis du fylder dit skab med naturlige materialer som tibetansk lammeskind eller pelsvarer fra NATURES Collection rammer du dette ønske, men du rammer også ind i diskussionen om, hvorvidt naturlig pels eller falsk pels er det rigtige valg.

Her er det ofte et spørgsmål om, hvad der er vigtigst for én. For dem der tyer til falsk pels, er det dyrevelfærd, der vægtes højest, men er det virkelig så simpelt?

En væsentlig faktor, som tit udelades her, er spørgsmålet; hvad betyder bæredygtighed i forhold til dyrevelfærd. For hvad er det egentlig vi skal beskytte og hvem siger, at produktionen af naturlig pels ikke tilgodeser dyrene?

Bæredygtighed fylder meget i verden i dag, og det kan blandt andet mærkes i pelsbranchen. For mange handler det om, at rede jorden fra de mange miljøskadelige påvirkninger, vi selv påfører den.

Dette er en hjertesag for mange, fordi det i sidste ende er afgørende for at sikre vores egen overlevelse.

For at passe på jorden er vi nødt til at prioritere at bruge de naturlige materialer, som fx gotlandske lammeskind eller pels, der kan nedbryde sig selv i naturen eller genbruges. Dette kan også ses som en del af den naturlige fødekæde.

Mange dyre- og plantearter producerer for mange afkom end deres levesteder kan bære og derfor bruges de svage som næring til de andre. Det lyder barsk for nogen, men det skaber et naturligt flow, som vi mennesker ikke burde ændre på, bare fordi det provokerer vores fælles forståelse og kultur.

Når du fx investerer i en pelsjakke eller pelsvest er du dermed med til at hjælpe vores planet, idet du ikke driver rovdrift på naturen, men bruger den til det, den i særdeleshed kan bruges til.

pelsjakke

Se vores store udvalg af pelsjakker her. 

Hvad betyder bæredygtighed for NATURES Collection?

Derfor vælger vi hos NATURES Collection at fokusere på dyrevelfærd og bæredygtighed, når vi fx producerer pelsvarer og store lammeskind.

Her er kernen i vores opfattelse, at naturen giver os de materialer vi skal bruge, uden at drive rovdrift på jordens livsvigtige ressourcer. Med andre ord, vi respekterer naturens eget økosystem og udnytter de ressourcer den giver os.

Hermed støtter NATURES Collection og pelsindustrien generelt bæredygtig udvikling og den nødvendige kamp mod klimaforandringerne.

Stort udvalg af jakker, veste og ponchoer

Med en jakke, cardigan, vest eller poncho af ægte pels kan du tilføje et eksklusivt item til din gaderobe. Vi har mange forskellige styles, så der er helt sikkert en eller flere, der er helt perfekte til dig og dine behov.

Gå på opdagelse og find den klassiske jakke, du strå og mangler eller udfordre dig selv med en oversized style i en sprudlende farve. Vi har lavet alle designs med omtanke for både fashion og materiale, så det hele spiller op i en større enhed.

Dernæst vil kvaliteten af den ægte pels gøre din nye vest eller cardigan fuldstændig uundværlig, da du slet ikke vil kunne få nok! Den kan redde dig på de kolde vinterdage og forlænge dine sommeraftner på terrassen. 

 pelsvest

Se vores smukke pelsveste lige her.

Hvad med et par pels slippers?

Hvis du trænger til ekstra omsorg og selvforkælelse, skal du rette blikket mod vores pels slippers. De er helt enormt bløde og meget eksklusive med ægte newzealandsk lammeskindspels. Når du har dem på, vil det føles som at gå på skyerne.

Vi har to modeller, der hver især kommer i 4 farver: lyserød, sort, råhvid og mørkegrå. Vores cross slippers er perfekte til brug i hjemmet, da de har et afslappet look, som ser godt ud til både pyjamas og jeans. Brug dem med sokker i om vinteren eller med bare tæer om sommeren.

Vores strap slippers er smukke og elegante i looket og sidder rigtig godt om foden, hvorfor de ligeledes egner sig til brug i hjemmet om søndagen, men også som et par lækre sandaler om sommeren.

Gør dine fødder en tjeneste og prøv et par af vores slippers – du vil helt sikkert ikke fortryde det. Den eneste ulempe ved vores slippers er, at de er så smukke hver især, at det kan være svært at vælge. Køb et par til indendørs brug og et par til udendørs brug. Så er du helt sikkert dækket ind!

 slippers

Se vores store udvalg af bløde slippers her.

Forkæl dig selv med en ny pels taske

Du har også mulighed for at gå på opdagelse i vores taskekollektion og finde din nye følgesvend nu og her. Den er fyldt med højkvalitetspels i stort set alle afskygninger! Derudover har vi en sprudlende farvekollektion, så du kan mixe og matche med din nye pelsvest eller mink hårelastik.

Meget skønnere bliver det ikke!

Skab et helt nyt look for dig selv eller find den røde tråd, du mangler med en ny taske af højkvalitetspels. Det er både flot og bæredygtigt.

 pelstaske

Du finder vores bæltetasker og andre pelstasker her.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.