Slip af med syntetiske tekstiler en gang for alle

Vidste du, at tøj lavet syntetiske tekstiler er det materiale, der forurener verdenshavene mest? Vi vil gerne hjælpe dig med at komme af med forurenende tekstiler, så læs med her og find ud af, hvor nemt vi sammen kan gøre noget, for at redde verdenshavene.

NATURES Collection – en bæredygtig virksomhed

Hos NATURES Collection går vi meget op i bæredygtighed, og derfor arbejder vi hver eneste dag på at tage endnu mere miljørigtige beslutninger. Eksempelvis får vi vores materialer fra kødindustrien, hvor den smukke pels og de bløde materialer er et typisk biprodukt til produktionen af kød.

Derudover forsøger vi så vidt muligt at genbruge vores papkasser, og vores dygtige snedker samler træstumper, som varmer bygningerne, vi sidder i, op. Det er blot et par af de tiltag, som vi hos NATURES Collection er stolte af, og det gør også, at du kan shoppe bæredygtigt hos os. 

snedkeri

Få ægte pels og høj kvalitet ind i hjemmet og garderoben

På NATURES Collection finder du alverdens produkter til hjem og garderobe. Det drejer sig blandt andet om vores mest populære produkter i form af ægte lammeskind, lækre pelsslippers og lædervarer, som kan bruges til dekorative formål og opbevaring.

Dette er blot eksempler på, hvad du kan finde i vores pelsede univers, da vi også har et bredt udvalg af lækre sofatæpper af uld og pelsjakker af 100% naturlige materialer af tårnhøj kvalitet. Du har derfor rig mulighed for at udskifte de syntetiske tekstiler, du måtte have i hjemmet og i tøjskabet. 

bæredygtig mode

Ikke nok med at vores materialer er bæredygtige, da de kommer direkte fra naturen og er spildprodukter, så er ægte pels og skind også langtidsholdbare og slidstærke. Det betyder, at du ikke behøver at købe nye ting gang på gang.

Tag et kig i vores udvalg og opdag, at det er muligt at gøre hjemmet og garderoben endnu mere bæredygtigt og fri for syntetiske tekstiler! Det er både godt for miljøet og samvittigheden.

GREEN WEEK

Har du hørt om Black Friday? Hos NATURES Collection går vi mere op i et tiltag, som vi har valgt at kalde GREEN WEEK, som sætter fokus på en bæredygtig livsstil.

bæredygtighed lager

Her kan du få tips og trick til, hvordan man i hverdagen kan blive endnu mere bæredygtig, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage endnu flere spændende historier, når vi nærmer os GREEN WEEK.

Du kan læse mere om GREEN WEEK her!


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.