Spar på elforbruget og skru op for forbruget af ægte lammeskind

Kan du nikke genkendende til, at elpriserne efterhånden er stukket fuldstændig i vejret? Det er i den grad på tide at søge mod andre alternativer, så elforbruget kan falde igen. Vi foreslår at skrue op for forbruget af ægte lammeskind fra NATURES Collection. Lammeskind kan bruges i hele hjemmet, og bringer varme til både atmosfære og krop. Læs mere i denne artikel om stigende elpriser og find ud af, hvordan du kan komme det i forkøbet ved at bringe naturen ind i hjemmet.

lammeskind

El- og gaspriserne er gået amok

Kan det virkelig passe, at det skal koste os så meget at benytte sig af el og gas i sit eget hjem? Det har vi forsøgt at finde flere informationer om. En undersøgelse foretaget af Green Power Danmark viser bl.a., at stigningen i elregningen vurderes til at være ca. 200 procent i en husstand med 4.000 kWh/år i 4. kvartal.

På samme måde har Green Power Danmark regnet på, hvad stigningen i varmeregningen forventes at blive, og resultatet er skræmmende. For et 150 kvm ældre hus med to voksne og to børn lød varmeregningen i 3. kvartal 2021 på 603 kr. i gennemsnit, og dette forventes at stige til hele 9.757 kr. i 3. kvartal 2022, hvis man bruger en varmepumpe. Det er helt vanvittigt.

Du kan komme de stigende priser på el og gas i forkøbet på flere måder. Eksempelvis viser en undersøgelse fra Energistyrelsen og Nordpool, at det er gået fra at koste 2,06 kr. at vaske i opvaskemaskinen med et forbrug på 0,85 kWh til at koste 5,42 kr. Det er altså over dobbelt så meget. Derfor kan du eksempelvis vaske op på den hyggelige og gammeldags måde (i hånden), ligesom at du kan se mindre fjernsyn og slukke lyset oftere.

lammeskind

Skru ned for forbruget og op for ægte lammeskind

Men hvad med varmen? Varmeregningen stiger hastigt, og det er et problem, som kan løses med ægte lammeskind fra NATURES Collection. Vidste du, at de ægte lammeskind har en naturligt opvarmende effekt, fordi materialet har tilpasset sig omskifteligt vejr igennem tiden? Det er altså kun en kvalitet, man finder ved naturlige skind.

Læs mere i denne artikel om at bringe naturen ind i hjemmet.

Ved at placere et ægte lammeskind eller lammeskindstæppe på gulvet i soveværelset eller i stuen, kan du skrue ned for gulvvarmen og nyde den ultrabløde og varme pels under fødderne i stedet. Du kan også holde hjemmet dejlig varmt ved at dekorere spisebordsstolene og sofaen med ægte lammeskind – så sidder du dejlig blødt under middagen eller når du ser film i sofaen. Dette er blot idéer, men der er uanede mængder af muligheder med ægte lammeskind, som kan holde dig varm igennem selv den køligste periode.

lammeskind til stolen

Hop ind på vores hjemmeside og find dine favoritskind, som kan hjælpe dig med at skrue ned for forbruget og op for naturen i hjemmet.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.