Find den helt rigtige taske i ægte pels

Har din garderobe efterhånden brug for et nyt og spændende item, som med garanti vil slå benene væk under dig og alle dine veninder, så er en af vores super lækre pelstasker helt sikkert et rigtig godt bud.

I vores udvalg finder du alt fra en god, stor weekendtaske til en sød clutch, som klæder alle og enhver, og som kan styles op og ned efter behov.

Derudover har vi gjort det helt umuligt for dig ikke at finde en taske, som vil passe ind i din garderobe, da vores tasker kommer i mange af de smukkeste farver, der er til at finde. Det kalder vi bæredygtig mode, som aldrig har set bedre ud!  

Få dig en ny stor skuldertaske eller weekendtaske

Hvis du mangler en stor skuldertaske til skole eller arbejde, eller hvis du har brug for en rummelig taske til, når du skal ud at træne, så er en af vores shoppere det oplagte valg, da de er både praktiske og helt igennem stilrene.

Tasker i lammeuld

Se eksempelvis vores Maxi Glory Shopper, som er lavet af det blødeste lammeskind fra New Zealand. Dette er en taske, der emmer af luksus, da den har en smuk facon og helt genial størrelse til næsten alle formål.

Den passer til mange aldre, grundet dens tidsløse men gennemtænkte design, som gør den mere end nem at style. Denne taske ligner ingen andre, og den er helt sin egen, hvorfor du kommer til at elske din nye Maxi Glory shopper til skyerne.

taske i lammeuld

Køb både vores Maxi Glory og Mini Glory her.

Vi kan i hvert fald ikke komme på én eneste grund til, at du ikke skulle blive helt forelsket i en af vores Maxi Glory skuldertasker.

Måske leder du efter noget, der virkelig skiller sig ud fra mængden, så folk omkring dig slet ikke vil kunne slippe blikket fra dig, når du bærer rundt på din bæredygtige taske?

Så er vores Hailey Shopper, som er lavet af langhåret tibetansk lammeskind fuldstændig ideel. Den er enormt karakteristisk, da den har smukke, lange krøller i pelsen, som netop er helt særlig for lammeuld fra Tibet.

Det giver en wow factor, som er svær at finde andetsteds. Den smukke langhårede pels med de fineste slangekrøller tilfører et magisk farvespil, som gør sig gældende uanset, hvilken farve du vælger.

Hvem skulle have troet, at noget så lækkert også kunne være bæredygtigt? Det er næsten for godt til at være sandt. 

staffeli

Køb din helt egen Hailey Shopper lige her.

Prøv en shopper bag

Hvis du skal bruge en taske til et mere praktisk formål, og du har brug for at være sikker på, at du trygt kan færdes omkring med dine ting, eksempelvis hvis du skal have en computer med på farten, eller hvis du skal have mange forskellige items med dig på én gang, så har vi heldigvis også flere lækre shoppere med lynlås.

Her er vores Norma Shopper, der er lavet af lammeskindspels, eller vores Hailey Shopper i kaninpels to rigtig gode bud.

Disse tasker er essentielle som skoletaske, idrætstaske eller som en lækker skuldertaske, der er genial til brug som weekendtaske grundet rummeligheden og lynlåslukningen.

Det kan også være, at du har en datter, som har brug for en taske hun kan bruge, når hun skal til sleepover med veninderne? Der ville en sådan taske også være det oplagte valg - det er en helt perfekt gave!

Hvis du virkelig ønsker at forkæle dig selv, så skal du uden tvivl have fat i din helt egen Glow Shopper, som er lavet af ægte rævepels. Den udstråler luksus i et omfang, som sjældent er set på samme tid med, at den er praktisk og lukkes med lynlås.

Denne taske kombinerer i den grad eksklusivitet med praktik, fordi den er rummelig, smuk og superanvendelig til stort set alle sammenhænge. Den smukke rævepels giver et ganske særligt farvespil og den fineste glans, som folk vil blive helt betaget af på afstand.

Den vil du uden tvivl aldrig gå galt i byen med! Vi kan i hvert fald ikke komme på én eneste situation, hvor Glow shopperen ikke har din ryg.

pelstaske

Find denne lækre shopper bag lige her.

 

En bæredygtig bæltetaske slår aldrig fejl

En bæltetaske er et totalt must have i enhver gaderobe, fordi den er både stilet og helt vildt praktisk og nem at have med sig på farten. Vi har både store og små bæltetasker, så der vil helt sikkert være en smuk bæltetaske, som kan dække de behov, du måtte have.

En bæltetaske er i sig selv meget moderne, og det er et koncept, som mange efterhånden har tilsluttet sig, hvilket vi har fuldt forståelse for, fordi de er nemme at have med og helt vil seje at style. Vi har dog givet bæltetasken et helt nyt look med ægte pels!

Derudover har vores bæltetasker alt, hvad man overhovedet kunne drømme om, da de er både stilede og kommer i mange farver. Dertil er de bæredygtige i samme omfang, som alle vores andre tasker!

Vores Roxanne bæltetaske kommer i to varianter: en lille i kaninpels og en større Maxi Roxanne bæltetaske lavet i den blødeste lammeuld. Denne bæltetaske er god, til hvis du mangler en taske, der kan give dit outfit en smule kant på en elegant, men sej måde.

Denne taske kan styles meget forskelligt. Brug den som bæltetaske og giv den en funktion som praktisk og smukt accessoires, eller sving den over den ene skulder og gi’ Roxanne mulighed for at udfolde sig på en mere sporty måde som en cross over taske til damer.

Her kan du bruge Roxanne både foran på maven og bagved på ryggen. Roxanne har smukke detaljer såsom en flot rem og en lynlås foran, som kan ses. Det er prikket over i’et.

bæltetaske i lammeuld

Køb din helt egen bæltetaske lige her.

Hvis du ønsker en endnu mere eksklusiv bæltetaske, som har den helt ideelle størrelse, så skal du rettet blikket mod vores skinnende Roxy bæltetaske.

Roxy er i den grad en luksuriøs sag, da den er lavet af certificeret minkpels fra Danmark. Denne taske er god til, når du skal have det vigtigste med på farten men også, hvis ud skal have pænt tøj på og ønsker, at din bæredygtige taske skal fuldende dit outfit.

Denne bæltetaske ser farligt godt ud til stort set alt! 

Se også vores Saki bæltetaske, som virkelig emmer af natur med sin ægte New Zealandske lammeskindspels. Det er blødere, end noget du nogensinde har mærket før.

Dette vil med sikkerhed blive dit nye yndlingsitem, og den vil slå alle andre tasker ud, fordi den hverken er for stor eller for lille - den er god til stort set alt.

Så gør plads i din garderobe og prøv en af vores Saki bæltetasker nu.

Ingen aften ude uden en clutch

Der er ingen, som ikke ser stjerne godt ud med en af vores clutches! De er helt fantastisk stilrene i deres design, og så kommer de i et væld af farver, så du kan finde din helt nye bæredygtige clutch i din yndlingsfarve.

Med en af vores clutches kan du helt sikkert imponere middagsselskabet og skabe en god stemning med et naturlig præg. Det kan kun blive godt.

Vores to store clutches, Maxi Elva clutch og Maxi Havana clutch, er helt ideelle til, hvis du har mange vigtige items, som du skal have med dig.

I disse to luksuriøse clutches har du plads til både makeup, telefon, pung, nøgler, solbriller og mere. Maxi Elva er en super lækker sag lavet af den smukkeste rævepels.

Denne pels giver det fineste farvespil, som vil skinne i mørket til ethvert middagsselskab!

Vores Maxi Havana er din nye bedste ven, da den er lavet af den blødeste lammeuld fra New Zealand. Du vil slet ikke kunne give slip, når først du får en variant af denne clutch i hænderne. Style disse clutches med en af vores lækre mink hårelastikker – så er du i hvert fald klar til enhver festlig lejlighed.

lammeskind taske
Køb denne Shelly taske eller en af vores andre tasker lige her.

 

Smukke toilettasker

Disse clutches er også superlækre at bruge som toilettasker. Særligt vores Maxi Havana clutch udemærker sig til dette, da lammeskindet er en smule kortere og knap så glat som rævepelsen, som Maxi Elva er lavet af.

Der er plads til det meste, både makeup, hårbørste, tandbørste, tandpasta, renseprodukter, cremer og hvad du ellers ønsker at fylde din toiletaske med.

Hvis du er helt vild med makeup, er dette uden tvivl en sej makeuptaske også. Du vil slet ikke kunne vente med at komme op ad sengen og ud til din spritnye makeuptaske eller toilettaske.

Det vil føles som en drøm der hver morgen fortsætter, og som du ønsker at opleve på ny igen og igen.

toilettaske
Køb din helt egen toilettaske her.

En eksklusiv skindtaske

Hvis du ønsker dig en mindre sag, så skal du uden tvivl kigge på vores super søde Minnie skindtaske, som er helt enorm eksklusiv, da den skinnende minkpels giver et look til clutchen, som er ud over det sædvanlige.

Denne clutch kan indeholde de vigtigste items, hvis du skal ud. Der er plads til både mobil, nøgler og en lille pung. En sand følgesvend, som går helt perfekt til stort set alle kjoler, sko, smykker, og hvad der ellers måtte være.

Denne clutch kommer ligeledes i et væld af farver, så vi har gjort det muligt for dig at finde den Minnie taske, som passer helt perfekt ind i din gaderobe. Måske skal du skabe en rød tråd og har brug for et sidste item, som kan binde mange af dine outfits sammen?

Det kan også være, at du synes, at du har brug for noget helt nyt og anderledes? Så er Minnie et fantastisk sted at starte, da du kan gå i lige præcis den retning, som du har lyst til.

Valget er helt op til dig.

Med det sagt, ser vi virkelig ingen grund til ikke at prøve en af vores bæredygtige og smukke tasker. De er gennemtænkte i design, og passer ind i enhver gaderobe, da de er stilrene og hver især har noget helt specielt at tilbyde.

Det er sjældent, at noget godt man gør for sig selv, også hjælper andre, men det er tilfældet her.

Byd naturen velkommen og forkæl dig selv og for resten af verden ved at give din nye bæredygtige yndlingstaske i ægte pels en plads i dit hjerte.

Hvorfor er vores tasker bæredygtige?

I vores sortiment af tasker finder du kun tasker, der er 100% naturprodukter. Der er både ægte kaninpels, forskellige slags af den blødeste lammeskindspels, rævepels og den skinnende og glinsende minkpels fra Danmark.

Alle tre typer af naturpels har det tilfælles, at de udstråler naturlig eksklusivitet og uanset, hvad din nye taske er lavet af, vil det være et nyt og spændende item til din gaderobe.

Derudover er alle vores tasker bæredygtige af den grund, at vi kun arbejder med ægte skind, fordi vi får vores skind hovedsageligt fra kødindustrien, hvorved vi bidrager til, at alt den smukke pels ikke går til spilde.

Så gør en god gerning for verdenen og dig selv ved at købe en af vores lækre tasker og mindsk ressourcespildet på én og samme tid.

Det er som at slå to fluer med ét smæk.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.