lammeskind puder

Der er altid en perfekt anledning til at give en god gave, som uden tvivl vil gøre en du holder af rigtig glad. Hvis ikke det er fødselsdag, så er det jul, Valentines dag, mors- og fars dag, en personlig mærkedag, eller hvis du bare synes, at din ven, kæreste, mormor, søster, bror, far, mor, eller en helt anden, fortjener at blive forkælet lidt ekstra med en luksuriøs og bæredygtig gave, som vedkommende helt sikkert vil blive superglad for. Dertil er der også anledninger såsom bryllup, dåb, konfirmation og meget mere. Hvis du også synes, at det kan være svært at finde den helt rigtige gave, så har du svaret her blandt vores udvalg af bæredygtige gaver. Vi kommer med 10 helt fantastiske, naturlige gaveideer, som i den grad vil falde i god jord hos enhver.

Mink hårelastik

Hvad er bedre end en eksklusiv mink hårelastik? Det er den perfekte gave til hende uanset alder, da mink elastikken har et yderst luksuriøst, men enkelt, og bæredygtigt look, som passer ind i stort set alles gaderobe. Så kender du en sød pige, som i den grad fortjener en super fin fødselsdagsgave eller konfirmationsgave, så er denne mink elastik det oplagte valg.

 

Den er helt særlig og tidløs, hvorfor det er et sikkert valg! Derudover kommer pels hårelastikken i et stort udvalg af farver, som alle fremstår enormt eksklusive grundet den bløde og glinsende minkpels, der giver et smukt farvespil, der kan virke næsten fortryllende i sit udtryk. Ydermere er dette en oplagt gave til mor på mors dag eller til kæresten på Valentines dag, for hvad siger ”jeg elsker dig” mere end en lækker, naturlig og yderst elegant hårelastik i den blødeste minkpels? Det er svært at sige.

 

Derudover er denne pels elastik også meget anvendelig, da den ligeledes kan bruges om håndleddet som armbånd. Dette er en gave, der bliver ved med at give!

 

Hjemmesko af ægte lammeskind til hende og til ham

Har din veninde, søster, kæreste, kusine, datter eller mor snart fødselsdag, og er du ikke helt sikker på, hvad hun ønsker sig? Så kan du umuligt gå galt i byen med et par af vores yderst behagelige og naturlige slippers, som både er meget komfortable og moderigtige på én og samme tid. Vores slippers lavet af den blødeste ægte lammeskindspels fra New Zealand, hvorfor de fremstår enormt eksklusive og luksuriøse.

 

 Vores slippers kommer i flere farver, så du kan vælge dem, der matcher den heldige pige eller kvinde allerbedst. Hvis du er i tvivl så frygt ej, for vi har naturligvis gjort alle farver smukke og elegante, så du med sikkerhed ikke går galt i byen uanset hvilken farve du vælger. Dette gør sig både gældende for vores populærere cross slippers og for vores smukke strap slippers.

 

Dette er den perfekte gave til kæresten, da det måske ikke engang er noget hun ved at hun mangler. Så snart hun får et par slippers om fødderne vil hun med sikkerhed ikke kunne forestille sig en søndag morgen foruden.

Det kan også være, at du en datter, som er helt tosset med lyserød? Så skal hun da uden tvivl forkæles med et par af vores cross slippers, som kommer i den fineste lyserøde farve. Det er enhver piges drøm.

 

Måske kender du også en venlig herre, som fortjener at blive lidt forkælet? Se også vores hjemmesko til herre, der er lavet af ægte lammeskind, som er den perfekte gave til ham, der har alt.

Pels clutch

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give din kæreste, mor, søster eller gode veninde i gave, fordi det lader til, at hun har alt i forvejen, så overrask med en gave, som hun ikke vidste, at hun ønskede sig. En af vores bæredygtige og totalt moderigtige clutches af ægte pels er fuldstændig umulig ikke at blive helt forelsket i, så ligegyldigt hvad hun kan lide, så vil dette helt sikkert komme øverst på listen over de bedste gaver, hun kommer til at få.

 

Se eksempelvis vores Maxi Havana clutch, som er lavet af den smukkeste og blødeste certificerede lammeskindspels fra New Zealand, og som ydermere kommer i et væld af flotte farver, så du har rig mulighed for at finde den, som passer helt perfekt til den heldige pige eller kvinde.

 

Hvis du synes, at en endnu mere eksklusiv clutch er, hvad der skal til, så vil du helt sikkert finde vores Minnie skindtaske af certificeret mink fra Danmark meget interessant. Denne clutch har en forside med glinsende minkpels og en bagside af det blødeste læder. Enhver kvinde vil uden tvivl føle sig værdsat ved at modtage en super elegant clutch, som vores Minnie skindtaske.

 

Derudover er vores Maxi Elva clutch også en super lækker taske af certificeret vaskebjørnspels fra USA, som i den grad vil passe ind i enhver kvindes gaderobe.

 

Dette er ligeledes en gave, som passer til alle aldre. Din mormor vil elske en sådan clutch, til når hun skal ud at spise med morfar, og ligeledes vil mor sætte pris på en smuk og eksklusiv clutch, til når hun skal ud med veninderne. Måske har du en teenagedatter eller blot en kæreste, som ligeledes kunne bruge at blive forkælet? I så fald vil dette uden tvivl være en perfekt gave i alle tænkelige tilfælde.

Varmedunk

Kender du én, som du synes, der fortjener et kram, der aldrig stopper? Det er her vores varmedunk med et betræk af ægte pels kommer ind i billedet. Det er den perfekte gave til ham eller hende, du ønsker at forkæle en smule ekstra.

Der er et stort udvalg af varmedunke, som du kan vælge i mellem. Vi har betræk af ægte kaninpels og New Zealandsk lammeskindspels, som ydermere kommer i korthåret lammeskind og korthåret krøllet lammeskind.  Dertil findes en variation lavet af det blødeste Moccasin. Uanset hvad, er én ting sikkert – alle varianter er bæredygtige og helt naturlige.

 

Med denne varmedunk er du sikker på, at den heldige til enhver tid kan føle sig afslappet og komfortabel, da denne varmedunk vil blive som en ny og ultra blød bedste ven på de grå og kedelige regnvejrsdage. 

Handsker af ægte skind

Hvis du er i tvivl om, hvad far eller mor skal have i fødselsdagsgave, så er dette et valg, som helt sikkert vil glæde alle og enhver. Derudover er dette en helt ideel julegave, så den heldige herre eller dame kan gå de kolde vintermåneder i møde uden at frygte at fryse om hænderne.

 

Vi har et stort udvalg af de lækreste skindhandsker i et moderigtigt design, som passer ind i enhver gaderobe. Et par af vores Kendall skindhandsker med ægte minkpels er både eksklusive og luksuriøse i sit udtryk, og de har alt det, som enhver kvinde ønsker sig, da de er både smukke og enormt bløde. Vores Kate skindhandsker er også et helt genialt valg, da de er enkle med fine detaljer. De kommer ydermere i to super flotte farver, nemlig brun og sort. De er af tårnhøj kvalitet, så vedkommende ikke vil være i tvivl om, at du i den grad har tænkt på hende!

 

Derudover er et par ægte skindhandsker også den perfekte fødselsdagsgave til ham, som du holder af, da det er noget, som enhver mand fortjener! Se eksempelvis vores Leonardo skindhandsker som er lavet af det blødeste hjorteskind og har de fineste detaljer i form af syninger på håndryggen. Det giver handsken både facon og en smule kant i looket.

Shopper taske

Kender du en sød pige eller kvinde, som ønsker sig en ny taske? Så skal du helt sikkert rette blikket i retning af vores luksuriøse udvalg af shopper tasker, som er helt perfekt til både arbejde, en tur på shopping med veninder eller som skoletaske. Vores tasker er 100% naturlige, og de er et både stilrent og yderst bæredygtigt valg, hvorfor det er den perfekte fødselsdagsgave eller julegave til hende.

 

Se eksempelvis vores Maxi Glory shopper, som er ekstremt blød, da den er lavet af det smukkeste lammeskind fra New Zealand, eller vores Tote shopper, der har den lækreste detalje i form af stribe af krøllet lammeskind fra Tibet, der uden tvivl vil falde i enhver piges smag. Dette er en sikker vinder, hvis du ønsker at overraske din kæreste eller veninde, mor eller datter med den helt perfekte gave.

Lammeskind

Et lammeskind er uden tvivl en gave, som du kan give til enhver anledning og til hvem som helst, da det er en luksuriøs og bæredygtig gave, der vil kunne skabe glæde i stort set alle hjem.

Dog skal du ikke frygte, at dette ikke er en personlig gave. Da vores lammeskind er 100% naturlige, så er ingen lammeskind ens, og lige netop det lammeskind, du giver den heldige mand eller kvinde, dreng eller pige vil være helt unikt, da der ikke findes et lammeskind, som er fuldstændig identisk med dette. Dette er en stor del af charmen ved vores smukke lammeskind.

 

Dette er for eksempel den helt ideelle sølvbryllupsgave, da både mænd og kvinder vil nyde godt af et sådan lammeskind. Det er den perfekte måde at tage naturen med ind i hjemmet på, og hvem elsker ikke det?

 

Vi har et stort udvalg af lammeskind, såvel korthåret lammeskind som langhåret lammeskind. Ydermere har vi lammeskind både fra New Zealand, Tibet, Island, Australien, Amerika og mere, i forskellige prisklasser, så du har rig mulighed for at vælge det helt rigtige til den heldige herre eller dame. Derudover kommer vores lammeskind i flere naturlige farver, som kan give varme og kant og derved tilføre et rum et fuldstændig uimodståeligt naturligt touch.

 

Dette er også den perfekte gave til en, som mangler lidt til indretningen på værelset eller i hjemmet. Hvad er mere perfekt end et lyserødt lammeskind ind på pigeværelset? Det er svært at sige. Det må virkelig være enhver piges drøm, der går i opfyldelse, hvis du spørger os.

Pels nøglering

Mangler du en perfekt gave til mor så kan du umuligt gå galt i byen med en af vores eksklusive nøgleringe af ægte pels. Især hvis hun har mange nøgler at holde styr på, vil hun sætte ekstra stor pris på lige netop denne gave, da hun med sikkerhed aldrig vil glemme sine nøgler igen!

 

Vores nøgleringe er alle af tårnhøj kvalitet, da de er lavet af 100% naturligt pels. Se eksempelvis vores minknøgleringe, som ydermere er utrolig smukke, da minkpelsen giver et skinnende og glinsende look til nøgleringen, som ovenikøbet får den til at se endnu mere luksuriøs ud. Vores nøgleringe er så smukke, at det næsten vil være på linje med at give et smykke i gave. Dette er en oplagt mulighed for at bringe naturen ind i hendes gaderobe og hverdag – og hvem ville ikke sætte pris på det?

Når først den heldige åbner gaven og får nøgleringen i hænderne, vil hun med sikkerhed have meget svært ved at give slip igen. Det har vi!

Lammeskindspude

Hvis du er i tvivl om, hvad han eller hun ønsker sig i julegave eller fødselsdagsgave, så er en lammeskindspude det oplagte valg! De fås i et væld af smukke designs og farver, så du kan finde den helt rigtige.

Lammeskindspuder er både en smuk detalje til indretningen men også en yderst komfortabel gave, da de er superbløde og yderst eksklusive med den ægte lammeskindspels.

Se eksempelvis vores puder af tibetansk lammeskind, som er kendetegnet ved den smukke krøllede lammeskindspels, der er så blød og skinnende, at det kunne ligne fehår til forveksling.

Du vil være sikker på at overraske positivt med en sådan gave. Se hele kollektionen her.

NATURES Collection = Bæredygtige naturprodukter

Holdbarhed har vist sig at være et af de mest indflydelsesrige parametre i kampen mod de miljømæssige udfordringer verden står overfor.