lammeskindshynde

Foråret er for alvor på vej og det er påsken også. Selvom påsken i år nok bliver en smule anderledes end den plejer, kan vi stadig holde fast i traditionerne og hyggen. Inviter dine nærmeste til påskefrokost og mød hele den store familie udenfor til årets påskeægsjagt. Selvom Covid-19 sætter begrænsninger for os, behøver påsken ikke at blive aflyst. I denne artikel har vi flere forslag til, hvordan du kan gøre påsken 2021 både hyggelig og mindeværdig med vores store udvalg af bæredygtige produkter.

 

Find den perfekte værtindegave

Hvis du skal til påskefrokost er det altid en god ide at have en gave med til værtinden eller værtsparret. Tag et kig i vores sortiment og køb fx et par flotte skindhandsker både til herre og dame, et uldtæppe til sofaen, unikke smykker af den flotte minkpels, en varmedunk med ægte pels eller en smuk pels nøglering i påskefarver. I vores sortiment finder du bæredygtige gaveideer i alle prisklasser og én ting er sikkert; modtageren af sådan en gave vil både blive overrasket over den lækre kvalitet i vores naturprodukter og få god samvittighed samtidig.

 

 

 

Pynt op til påskefrokost

Når du skal have gæster til årets påskefrokost, er det vigtigt, at du får pyntet op til denne farverige højtid. Giv dine spisebordsstole et nyt look med ægte lammeskind eller lammeskindshynder. Med et ægte lammeskind hen over stolen giver du hele rummet en varm og hyggelig atmosfære. Hvis du synes, det er for meget med et helt lammeskind, kan du også købe en lammeskindshynde til dine stole. Uanset hvad du køber, er du garanteret lammeskind i højeste kvalitet. Find den, der passer bedst ind i din spisestue og gør et godt og bæredygtigt køb.

lammeskindshynde 

Tag til årets påskefrokost i bæredygtigt tøj

Skal du ud af huset og til påskefrokost hos dine venner eller din familie, kan det være svært at finde ud af, hvad du skal tage på af tøj. Man står sjovt nok altid og mangler det perfekte stykke tøj, der gør looket fuldendt. Her kan vi også hjælpe dig, da vi har et stort udvalg af tøj i ægte skind og pels, der vil få ethvert outfit til at skinne. Prøv et par af vores Ambra leggings i ægte skind, en af vores mange veste i pels eller lammeskindsuld. Skal i mødes udenfor eller gå en tur efter frokosten, kan du forkæle dig selv og dit outfit med en flot jakke af lammeskind eller ægte pels. Du kan også pifte dit outfit op med en smuk pelskrave. Mulighederne er der mange af og vi er klar til at hjælpe dig. Tag et bæredygtigt valg til dette års påskefrokost. Du vil ikke fortryde det!

 

 

 

Mangler du også en taske til at fuldende dit påskeoutfit? Så prøv også en af vores praktiske og smukke
bæltetasker i ægte pels. Vores bæltetasker er meget rummelige og lukkes med en lynlås og har en justerbar strop. Vi har også flere forskellige clutches, som hver især vil imponere dine venner og familie med deres smukke ægte pels.

 

 

Friske forårsfarver til påskefrokosten

Inden vi runder af, er vi nødt til at nævne vores koral kollektion med lammeskind, tæpper, puder mm. i de flotteste koralfarver. Hvis du pynter dit hjem med puder eller skind fra vores koral kollektion vil dit hjem udstråle masser af forårsstemning og positive vibes. Tjek vores kollektion ud og bliv inspireret.

 

 

 

FrokostLammeskindLammeskindshyndePåskePåskefrokostTerrasseUld tæppe

NATURES Collection = Bæredygtige naturprodukter

Holdbarhed har vist sig at være et af de mest indflydelsesrige parametre i kampen mod de miljømæssige udfordringer verden står overfor.