Bring naturen ind på kontoret

Gode, komfortable kontoromgivelser er vigtige. Når du forkæler dine medarbejdere, vil de automatisk bidrage til en positiv social atmosfære - så hvorfor ikke gøre det til en realitet? Hos NATURES Collection har vi et stort udvalg af naturlige skind, som egner sig eminent til kontoret. Lad os vise dig hvor skønt dit kontor kan blive.

Lammeskind

Vores lammeskind er perfekte til mange ting, men én ting de er specielt gode til, er at tilføje ekstra komfort til enhver stol. På mange kontorer bruges stolene mange timer hver dag, hvorfor god sidekomfort er essentielt for dine medarbejderes helbred. Vi har et stort udvalg af naturlige lammeskind. Vi har newzealandske, tibetanske, islandske, gotlandske, engelske og østrigske lammeskind - Alle fås de i mange forskellige farver og størrelser. Med disse forskellige lammeskind er det muligt at finde et lammeskind, som passer til dine medarbejders forskellige behov.

Vores lammeskind bidrager til et roligt og hyggeligt udtryk, og de er perfekt til stole alle steder, især også når du nyder frokosten med dine kollegaer. En hyggelig atmosfære i kantinen vil sprede positiv energi, og det eneste det kræver er blot at tilføje et lammeskind til hver stol. Simpelt og nemt.

Blyantholder og æsker

Skrivebordet har brug for det rette udstyr til at organisere og gøre arbejdet lettere. Med vores blyantholdere og æsker i Premium kalvelæder vil dit skrivebord ikke blot blive organiseret, men også flot af se på. Vores blyantholder og bokse er alle lavet af højkvalitets skind, hvilket giver et enestående pift til dit skrivebord. Når du ser vores produkter af kalvelæder, vil du uden tvivl forelske dig i dem.

Horn og gevir

Ønsker du at give din arbejdsplads ekstra hygge? Du kan med fordel tilføje ekstra dekoration til din arbejdsplads med vores horn og gevir. I vores sortiment kan du finde fantastiske horn fra Sydafrika og gevir fra Østrig. Vores horn kommer fra blisbukke, køer og kuduer, mens vores gevir derimod kommer fra hjorte.

Koskind

Et koskind er stort, bemærkelsesværdigt og smukt, men vidste du, at det også er meget holdbart? Giv dit kontor et naturligt look ved at placere et naturligt koskind på gulvet. Måske det ikke virker sådan, men et sådan koskind kan holde mange år på kontorgulvet. Vores bedste indretningsråd er, at du placerer det midt i rummet, hvor alle kan nyde synet af det smukke skind. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde at byde dette stykke af naturen velkommen indenfor på kontoret.

NATURES Collection = Bæredygtige naturprodukter

Holdbarhed har vist sig at være et af de mest indflydelsesrige parametre i kampen mod de miljømæssige udfordringer verden står overfor.