Vi ønsker alle det bedste for vores firebenede pelsvenner. Hos NATURES Collection kan du finde produkter, som ikke blot forkæler dig, men også dit kæledyr. Mange af vores produkter kan bruges til din hund, kat eller noget helt tredje. Hvis du vælger at forkæle dit kæledyr med et naturligt produkt, eksempelvis et lammeskind, vil du automatisk tilføre dit hjem et dekorativt element.

De fleste hunde elsker at ligge på et lammeskind, hvilket der er en åbenlys grund til. Lammeskindet minder hunden om dens egen slags, og giver hunden en følelse af at være en hvalp igen. Et lammeskind har en beroligende effekt på hunde, og det kan tilmed virke som et angstdæmpende tæppe. Så hvis du vælger at forkæle din hund med et lammeskind, vil det være en fornøjelig gave til din hund!

 

Ægte lammeskind til hunde

Men hvad med alt det rod mit kæledyr laver? Dette er et spørgsmål, vi ofte får. Der er ingen tvivl om, at du ønsker at holde dit lammeskind så godt som nyt hele tiden, men når din hund så snavser det til, tisser på det eller tager det udenfor, kan du være bange for, at det vil ødelægges. Heldigvis for dig kan vi berolige dig med, at et naturligt lammeskind er nemt at holde. Du kan blot rengøre det med en fugtig klud, en lammeskindsbørste og sørge for at ryste skindet fra tid til anden.

En anden fordel ved at bruge pels til dine dyr er, at det giver dem ekstra varme til de hunde, som ikke har noget uld under deres pels. 

Hvis du giver din hund et lammeskind, kan vi love dig, at du vil få mange kram og kys som tak for den fantastiske komfort, du giver. Et andet alternativ til dit lammeskind er vores sækkestol. Sækkestolen kan fungere som en meget luksuriøs hundeseng, men hvis du søger et billigere alternativ, kan du købe et langhåret lammeskind fra New Zealand og smide det over en stor pude. Der er mange muligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Et lammeskind er selvsagt et naturprodukt og hvis du køber et lammeskind hos os er du sikret premium kvalitet. Lammeskindet vil for altid se blødt, naturligt og lækkert ud, hvis blot du sørger for den minimale pleje, det kræver. Din hund vil hurtigt finde sig til rette på sit bløde lammeskind, der udover den enorme komfort også byder på en masse spændende dufte. I løbet af kort tid vil din hund betragte skindet som sit eget og vil herefter altid kunne finde ro på sit lammeskind. Giv din hund et sted, den kan føle sig tryg og sove godt. Giv den et ægte lammeskind.

NATURES Collection = Bæredygtige naturprodukter

Holdbarhed har vist sig at være et af de mest indflydelsesrige parametre i kampen mod de miljømæssige udfordringer verden står overfor.