Certifikater

Garanti for kvalitet

Hos NATURES Collection sørger vi altid for at finde de bedste og mest bæredygtige materialer til vores kollektioner. Vi arbejder kun med certificerede leverandører, og rejser verden rundt for at finde de bedste. Hos NATURES Collection har vi meget strikse restriktioner for leverandørerne, hvorfor de skal igennem et intenst godkendelsesprogram førend de bliver NC-leverandører. Der kræves desuden certifikater og gennemgang af alle produkter, både i Danmark og oprindelseslandet.  Ikke EU-leverandører bliver tjekket hvert år, således kravene og kvaliteten sikres.

Vores produkter kommer fra hele verden, og kollektionerne bygger på naturlige produkter, der er biprodukter til kødindustrien. De originale certifikater kan altid findes på NATURES Collections hovedkontor i Danmark.  

NATURES Collection har følgende certifikater:

OEKO-TEX - ISO 9001 – ISO TS16949 – BLC Reach – ISO 4001 – OSHAS 18001 – Woolmark – WRAP – Kopenhagen Fur – WelFur – Furmark. 

Kopenhagen Fur – Kvalitetsstempel

Vi køber kun minkskind fra Kopenhagen Fur. De har opnået et fornemt renommé som pioner inden for pels-avl, og har en unik position hvor pels – og mode industrien mødes. Kopenhagen Fur – brandet bringer kvalitet, gennemsigtighed og bæredygtighed, som forbrugerne efterspørger. Det er kun pelsavlere, der kan leve op til de høje standarder, der kvalificeres til at sælge deres skind på Kopenhagen Furs auktioner. Skind kan således kun bære et Kopenhagen Fur label, hvis de er solgt på deres auktion. Denne er din sikkerhed for at skindet lever op til de høje krav og standarder, samtidig er det en guideline til dig, som forbruger.

Kopenhagen Furs kvalitetsstempel inkluderer det europæiske WelFur program. Det betyder, at Kopenhagen Fur kun køber skind fra WelFur godkendte farme. Det giver en ekstra sikkerhed for at skindene lever op til de høje standarder, der er sat for branchen.

Furmark

Det seneste internationale certifikat er Furmark, lanceret i 2020. Denne har til formål at sikre, at de forskellige aktører i pelsbranchen lever op til de specifikke krav om bæredygtighed og dyrevelfærd. Furmarks hovedfokus er miljømæssige krav til spildevand, når pels forarbejdes og farves. Ligeledes har de indført restriktioner i forhold til, hvilke kemikalier der må bruges for at sikre miljøet og menneskeligsundhed. Det gør Furmark til et certifikat, der kombinerer dyrevelfærd med miljø og menneskeligsundhed. Med disse initiativer og kontroller kan vi være sikre på at de høje standarder for dyrevelfærd i pelsbranchen opretholdes.