NATURES Collection søger lige nu en dygtig, erfaren og selvstændig Møbelpolstrer. Vil du være med til at starte og etablere vores nye ’FURniture Studio’ til design, produktion og udvikling af kvalitets møbler i international topklasse, så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Møbelproduktion er en hel ny gren af NATURES Collection, og derfor søger vi en Møbelpolstrer med erfaring indenfor møbler og inventar produktion samt gode håndværksmæssige kvalifikationer. Din første opgave vil bestå i at etablere og grundlægge et arbejdende værksted med alt, hvad dette indebærer af maskiner, værktøjer, materialer, mv.

Jobbet vil bestå af meget varierende arbejdsopgaver indenfor ny- og ompolstring af kvalitetsmøbler og -boliginventar, og du vil komme til at arbejde med en lang række spændende materialer. Vi er en kreativ virksomhed med højt til loftet, og derfor vil du, som ansvarlig for vores møbelpolstrer afdeling, få masser af plads til kreativitet og frihed under ansvar.

Du vil indgå i et team af kollegaer med stolte danske håndværksmæssige traditioner, herunder bundtmagere, møbelpolstrere og beklædningshåndværkere. Vi værdsætter godt håndværk og gør en dyd ud af at bevare og nytænke gamle håndværkstraditioner i en moderne global kontekst.

Vi søger en medarbejder, der brænder for sit fag, og som sætter en ære i at lave godt og gennemført håndværk. Du er samarbejdsvillig, stabil og har lyst til at bidrage til godt kollegaskab og en god atmosfære. Derudover har du forståelse for, at det til tider kan kræve en ekstra indsats for at nå i mål med opgaverne.  

Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads med kollegaer i verdensklasse og en altid ordentlig omgangstone. Her vægtes alles mening højt, og det betyder frihed under ansvar og mulighed for selv at tilrettelægge sine dage.

Vi holder til i naturskønne omgivelser nær Hedensted. Dine arbejdstider vil typisk ligge i tidsrummet 08.00-16.00 man-torsdag og 08.00-15.30 fredag.  

Lyder dette som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning til job@naturescollection.dk. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 01.03.2021
Forventet startdato: 01.04.2021 

Løn efter kvalifikation
Kørekort: B (Almindelig bil)

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Ida Thomsen på telefon +45 53 878 990.

Ansøg via: Job@naturescollection.dk

NATURES Collection A/S
Troldhoejvej 7 · 8722 Hedensted
CVR.: 32096530

Naturescollection.dk