Affiliate program

Ønsker du at lave penge, imens du laver det content du elsker?

Vi elsker at få nye venner!

Hvis du har en Youtube-kanal, en blog, et digitalt magasin eller en podcast, og du kan lide Natures Collection, kan dette være noget for dig. Læs videre for at lære vores krav og forventninger.

Natures Collection Affiliate Program

Vi leder efter ligesindede, talentfulde content creators, der ønsker at samarbejde med Natures Collection, for at fremme bæredygtig mode og naturlig livsstil. Vores team vil guide dig og give dig den støtte, du måtte have brug for undervejs.

Hvorfor skal du tilmelde dig vores Affiliate program?

· Du får gratis Natures Collection produkter
· En eksklusiv rabatkode på 20% til dine følgere.
· 10% provision på alt salg, du genererer.
· Nyd flere eksklusive fordele

Hvilken slags partnere leder vi efter?

Er du for bæredygtighed? Kan du lide udseendet og fornemmelsen af naturlige produkter? Kan du lide interiør derhjemme? Er du kvalitetsorienteret? Så er du sikkert den perfekte for os!

Vores forventninger?

Vi ser frem til at arbejde med kvalitetsorienterede content creators, hvis publikum ville være interesseret i vores Natures Collection brand.

Hvordan starter jeg?

Ansøg med et link til din Youtube-kanal, en blog, et digitalt magasin eller en podcast. Sørg for at indsætte et link til din primære platform i registreringsformularen. Hvis du for det meste deler indhold på Instagram, skal du i stedet ansøge om vores influencerprogram.

Hvis du vil vide mere om vores praksis, kan du se afsnittet Om os. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.