Lammeskind møbler

Vil du gerne tjene penge mens du skaber spændende content?

Hvis du har en YouTube-kanal, blog, magasin, podcast eller noget helt andet, og kan godt lide NATURES Collection, er dette muligvis noget for dig. Læs mere og find ud af, hvordan du kan samarbejde med os.

NATURES Collection Affiliate Program

Vi er på udkig efter talentfulde content skabere, der ønsker at samarbejde NATURES Collection om at øge kendskabet til naturlig og bæredygtig mode – og livsstilsprodukter. Vores team vil nødvendigvis guide dig og stå til rådighed med support og vejledning under vores samarbejde.

Hvorfor blive en del af vores Affiliate Program?

・Få tilsendt NATURES Collection produkter til test.

・Eksklusiv 15% rabatkode til din målgruppe.

・10% kommission af det salg du genererer.

・Forskellige eksklusive fordele.

Hvilken partner søger vi?

Går du ind for bæredygtighed? Kan du lide udtrykket og følelsen af naturlige produkter? Går du op i boligindretning og kvalitet? Så er du sikkert det rigtige match.

Vores forventninger

Vi ser frem til et samarbejde med en der skaber spændende, kvalitetssikret content, og har en målgruppe, der kunne være interesseret i NATURES Collection – brandet.  

Sådan kommer du i gang

Indsæt venligst et link til din blog, YouTube – kanal, podcast, magasin eller andet. Derudover bedes du indsætte et link til din primære platform, når formularen udfyldes. Hvis din primære platform er Instagram, bedes du venligst ansøge om vores 'Influencer – program' i stedet.

 

Hvis du gerne vil vide mere om NATURES Collection, finder ud det under 'om os'. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have nogle spørgsmål.  

Ansøg her