Materialer

Et naturligt materiale

Tøj, møbler, accessories og andet fremstillet af pels er naturlige materialer. Der er mange fordele ved at vælge naturlige produkter. En af disse er, at naturlig pels er af yderst høj kvalitet, hvilket gør det til at materiale med meget lang levetid. Hos NATURES Collection udvælger vi vores materialer meget nøje, således de bliver brugt korrekt, og intet går til spilde. En anden ting der ofte glemmes er, at pels med den rette pleje kan holde i årtier. Du kan købe pels og naturlige materialer med god samvittighed.

Bæredygtig mode hele året

Ville det ikke være fedt, hvis du kunne bruge naturlige materialer hver dag? Mange associerer pels med en varm jakke, der bruges om vinteren, men faktisk kan man bruge pels hele året. Pelsaccessories er en nem og chic måde at tilføre pels til dit hverdagsoutfit. Hos NATURES Collection finder du blandt andet tasker, hårbånd og sko. Yderligere finder du veste, ponchoer og tørklæder – perfekte til de lange sommeraftener. Dette giver mange innovative muligheder at bruge pels på.

Hvis du har en pelsjakke anbefaler vi, at du opbevarer den i et koldt ventileret rum om sommeren.

Ægte pels eller kunstigpels? 

Pelsprodukter går også under navnet slow fashion, da pels har en lang levetid og ofte går i arv i flere generationer. Pels er et taknemligt materiale at arbejde med for designerne, derfor kan en pels altid re-designes alt efter trend og ønskede snit. Pelsbranchen gør meget ud af at have en cirkulær økonomi, som bidrager stort til det bæredygtige aspekt af naturpels. Den naturlige pels er et organisk og bionedbrydeligt materiale. Når du bruger pels, er du med til at minimere spild, da pelsskind biprodukt til kødindustrien. Flere vælger en kunstigpels for at gøre en forskel for dyrene, men tænker ikke videre over, hvordan kunstpels påvirker miljøet. Plastikfibre er skadelige for miljøet og for vores dyreliv, og igennem kunstpelsmaterialets levetid, vil millioner af Micro plast partikler blive spredt ud i miljøet og gøre skade.