Affaldsfri Produktion

NATURES Collection er affaldsfri i 2022

Forestil dig det! På NATURES Collections hovedkvarter i hjertet af Danmark arbejder vi meget hårdt på at blive en ’zero waste’ virksomhed i begyndelsen af ​​2022. Vi skaber hele tiden nye processer, der giver os mulighed for at genbruge, genskabe og genvinde vores materialer i deres helhed, så der ikke er nogen former for spild i vores produktion af puder, varmedunke, sædehynder og meget mere af ægte lammeskind.

NATURES Collection er en virksomhed, der sigter efter at
være en af ​​de førende, når det kommer til bæredygtighed. Vi bekymrer os meget om miljøet og vores fælles jord, og derfor ønsker vi at spille en væsentlig rolle i at redde vores fantastiske planet, så de næste generationer kan leve så lykkeligt og ubekymret, som vi har levet.

Ansvarligt forbrug og produktion

FN har i deres United Nations Environment Program opstillet 17 mål for bæredygtig udvikling for at opnå en bedre verden, og vi har besluttet os for at hjælpe. Deres 12. mål hedder Ansvarligt forbrug og produktion, hvilket grundlæggende betyder at gøre mere med mindre. Det kan du gøre ved at reducere spild gennem forebyggelse, reduktion og genbrug. FN spreder i øjeblikket ordene gennem disse mål, og de tilskynder virksomheder til at vedtage bæredygtig praksis og til at integrere bæredygtighedsinformation i deres rapporteringscyklus.

Verden genererer lige nu 2,01 milliarder tons kommunalt fast affald årligt. 33 % af dette styres ikke miljømæssigt sikkert. Per person er
dette 0,11-4,54 kg hver dag. Dette burde være inspiration og advarsel nok til at få alle til at hoppe på bæredygtighedstoget og forsøge at redde vores planet, men som vi alle ved, er udviklingen på vej i den forkerte retning. NATURES Collection er allerede i bevægelse, og vi ønsker også at inspirere folk overalt og sikre, at de har relevant information og bevidsthed om bæredygtig udvikling, og at de har en livsstil i harmoni med naturen. I 2022 skulle vi være i stand til at nå dette mål om at skabe nul affald. Men hvordan kan vi gøre det? Det vender vi tilbage til senere.


Produkter skabt af naturen selv

Hvis du kigger på vores kollektioner, vil du se produkter skabt af naturen. Vores lammeskind er helt naturlige, og vores brug af dem er både bæredygtig og meget alsidig. Lammeskindene er såkaldte rester fra kødindustrien. Vi køber dem og forarbejder dem, så de kan bruges som smukke og bløde lammeskindstæpper. Dette reducerer noget af spildet i kødindustrien, og vi er stolte af at være en af ​​de virksomheder, der støtter denne miljøvenlige opgave.

Desuden er både vores living- og modekollektioner lavet af kanin-, ræve- og vaskebjørnskind. Det er også 100 % naturlige materialer, som
vi finder i kødindustrien, som trafikdræbte dyr eller dyr, der nedlægges på grund af regler med henblik på at beskytte dyreliv og naturressourcer.

I vores NC Design Studio vil vi samle alle resterne og skabe nye produkter fra dem. Eksempler på dette kunne være at lave et sædebetræk af rester eller bruge de små stykker pels som fyld til vores puder. En anden idé er at bruge små stykker pels til nøgleringe eller andet tilbehør.

Vi sikrer også omhyggeligt, at vores aktiviteter er fuldt ud
kompatible, at de afspejler vores følelse af respekt for miljøet, og at de
understøtter en bæredygtig livsstil. Det er af stor betydning at beskytte
miljøet ved at udnytte affaldet godt. Det er grunden til, at vi forpligter os
til at være 100 % affaldsfri i begyndelsen af ​​2022. Vi tror på dette projekt, og vi forventer at lykkes med at bringe nye innovative ideer ind i produktionen og sikre, at alle vores materialer bliver brugt fuldt ud og ikke spildes i alligevel.

Vi mener, at affald er en værdifuld ressource og bør arbejde til fordel for en virksomhed som vores, ikke hindre den.