Find et lammeskind der passer til din stol

Et lammeskind kan bruges til mange forskellige formål men et af de mest almindelige er at bruge det til en spisebordsstol eller en lænestol. Vi har derfor samlet en masse inspiration til dig, så du får lettere ved at vælge det helt rigtige lammeskind til den eller de stole du har stående tomme derhjemme.

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige lammeskind, kan du læse vores guide her.

Lammeskind til spisebordstol

Du kan bruge et lammeskind til at løse alverdens problemer i din indretning. Det kan være, at du har brug for et frisk pust i indretningen og her er det en oplagt mulighed at lægge et ægte lammeskind over dine spisebordsstole. Ikke nok med at det vil se super flot og indbydende ud, det vil også blive endnu mere komfortabelt og hyggeligt at samles om spisebordet.

Men hvilke lammeskind egner sig så til at blive lagt hen over en spisebordsstol og hvilke lammeskind kan holde til, at man sidder på dem ofte og i relativ lang tid ad gangen?

Se vores store udvalg af verdens bedste lammeskind og køb et her. 

Lammeskind fra New Zealand

Hvis du går efter et strømlinet, tidsløst og minimalistisk udtryk kan du sagtens pryde dine spisebordsstole med et lammeskind fra New Zealand. Dette lammeskind er kendt for sit meget bløde og ensartede udtryk og så kan du få dem i lige præcis dén farve og længde du ønsker.

newzealandsk lammeskind

Køb et lammeskind fra New Zealand her.

Lammeskind fra Island

Er du mere til det rå og naturlige look, skal du gøre dig selv den tjeneste at anskaffe dig et islandsk lammeskind til minimum én af dine spisebordsstole.

Et lammeskind fra Island er utrolig smukt og naturligt i sit look og det fantastiske stykke natur afspejler det rå klima, som fåret har levet i. Et islandsk lammeskind hos os kan både være farvet og naturligt.

Du bestemmer således selv, om du ønsker en specifik farve eller om du vil have lammeskindet som det er fra naturens hånd. 

newzealand lammeskind

Hvis du har den populære Y-stol fra Wegner, vil et islandsk lammeskind passe perfekt sammen med det naturlige egetræ og den smukke, skulpturelle designerstol.

Er du vild med lammeskind, men ønsker det i mindre skala, så vælger du bare at købe vores sædehynder, som naturligvis også laves i islandsk lammeskind.

Wegners Y-stol er også super smuk med et newzealandsk lammeskind i flere forskellige farver, så det er også en oplagt mulighed, hvis du altså er velsignet med denne smukke designerstol.

Køb et islandsk lammeskind her.

Tibetansk lammeskind

Er du mere til unikke og iøjnefaldende elementer i din dagligstue?

Så skal du vælge at dekorere nogle af dine spisebordstole med et lammeskind fra Tibet. Dette lammeskind er kendt for sin unikke blødhed i de små og fine proptrækkerkrøller, som giver lammeskindet et sødt, blødt og vildt look på samme tid.

Køb et tibetansk lammeskind eller sædehynder i forskellige farver og længder og oplev hvordan denne perle fra naturen kan sætte gang i hyggen og samtalerne rundt om bordet.

tibet lammeskind
Køb dit helt eget tibetanske lammeskind her.
Køb en sædehynde af tibetansk lammeskind her.

 

Lammeskind fra Østrig

Hvis du er helt vild med at bringe naturen ind i dit hjem, så er du næsten nødt til at anskaffe dig et par lammeskind fra Østrig. Denne type lammeskind er både vild og smuk i sit udtryk og er særligt udvalgt netop på grund af denne smukke, krøllede uld fra de østrigske alper.

Lammeskindet er naturligt i farven og kommer derfor kun i tre forskellige farver, direkte fra naturen. 

østrigsk lammeskind

Køb et lammeskind fra Østrig lige her.

 

Lammeskind til lænestol

Et ægte lammeskind er både blødt og indbydende, så hvorfor ikke lægge et i din favorit lænestol? Vi har samlet noget inspiration til dig, der ønsker at hygge lidt ekstra med et lammeskind i din lænestol.

Tibetansk lammeskind til lænestol

Forfør en gammel klassiker eller gør din gamle lænestol til noget helt særligt med et lammeskind fra Tibet. De fine proptrækkerkrøller og det smukke ’fluffy’ look vil indbyde til mange timers god komfort og hygge i din favorit lænestol. 

tibet lammeskind

Køb et tibetansk lammeskind til din lænestol her.

 

Newzealandsk lammeskind til lænestol

Gør din lænestol endnu smukkere med et lammeskind fra New Zealand.

Dette lammeskind har den fineste struktur og det blødeste udtryk, der signalerer en unik minimalistisk og naturlig skønhed. Det bliver svært at modstå din lænestol, når først du har lagt et newzealandsk lammeskind i den!

lammeskind til lænestol

Køb et lammeskind fra New Zealand her.

Islandsk lammeskind til lænestol

Har du en designerstol eller en lænestol, der kan klare et stykke rå natur, så skal du anskaffe dig et islandsk lammeskind og se hvordan den naturlige skønhed virkelig kan skabe en unik stemning i hjemmet. Et islandsk lammeskind har nemlig på grund af sit rå udtryk en helt særlig virkning på sine omgivelser.

Prøv det af og se, hvad netop dette lammeskind kan gøre for din lænestol!

islandsk lammeskind

Køb et islandsk lammeskind her.

Gedeskind fra Mongoliet til din lænestol 

Et lammeskind er en absolut bestseller, men måske skulle du også tage et kig på vores gedeskind fra Mongoliet. Det er ikke noget man hører om så tit, og det er fordi, at de mongolske gedeskind ikke er særlig udbredt.

Men som verden største forhandler af skind, kan du selvfølgelig finde et smukt gedeskind fra Mongoliet hos os. Dette gedeskind er meget vildt og råt i sit udtryk på en utrolig smuk måde. Dette gedeskind skal opleves!

Læg det for eksempel i din yndlingslænestol – det kunne være du havde Arne Jacobsens Ægget til at stå derhjemme? 

lammeskind fra mongoliet

Find dit helt eget, unikke gedeskind fra Mongoliet her.

 

Har du spørgsmål? 

Vi har lammeskind fra hele verden og står klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilket lammeskind du skal købe.
Smid os en mail eller give os et kald, så finder vi ud af, hvilket lammeskind, der passer perfekt til dig og dit hjem.
Kom også forbi vores butik i Hedensted og se og mærk alle vores forskellige lammeskind.
Vi glæder os til at se dig!
lammeskind til stol

Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.