Hvorfor polstre møbler med ægte lammeskind?

Når man vælger at investere en god sum penge i en sofa, lænestol eller skammel, så forventer man selvfølgelig at få et møbel af højeste kvalitet og spot on design. Alt dette får du i vores nyeste møbelkollektion, Emily. I denne kollektion finder du en sofa, en lænestol og en skammel, der alle har det til fælles, at de er polstret med verdens bedste lammeskind fra New Zealand. Og hvor er de så polstret? Det er de faktisk lige her i hjertet af Danmark i vores helt eget NC Studio!

Vores Emily møbler er polstret med certificeret lammeskind fra New Zealand, som er nøje udvalgt med henblik på tårnhøj kvalitet, bæredygtighed og et naturligt og blødt look.

polstrede møbler med lammeskind

Der er rigtig mange gode grunde til at polstre møbler med ægte lammeskind. Først og fremmest er det en oplagt mulighed for at tage naturen helt tæt på dig og din familie, men lammeskindet har også nogle helt naturlige egenskaber, som du i den grad kan nyde godt af.  

Emily kollektionen er tilmed helt utrolig stilren med et nordisk look og rene linjer, som kan sætte prikken over i’et i dit hjem. Læs videre og se fordelene ved at polstre møbler med ægte lammeskind.

Polstre dine møbler med ægte lammeskind

Det vi elsker allermest ved vores polstrede Emily møbler er, at man kan invitere naturen indenfor og nyde godt af den nordiske charme, varme og skandinavisk design, som lammeskind bringer med sig. Det vil kunne mærkes på atmosfæren i hjemmet, fordi naturen er harmonisk og vil få dig til at slappe mere af end nogensinde før.

Dernæst så har lammeskindet et eksklusivt og luksuriøst look, fordi den er 100% naturlig og af højeste kvalitet.  

Lammeskind er et slidstærkt materiale

En stor fordel ved lammeskindspolstrede møbler er, at det naturlige materiale er meget slidstærkt fra naturens hånd. Det er den på grund af den newzealandske lammeskind, som har tilpasset sig den rå natur i alt slags vind og vejr. Af den grund skal du ikke tøve med at bruge dine polstrede møbler på daglig basis. Lammeskindet kan sagtens klare det, og du vil ikke opleve tegn på slidtage lige foreløbig.

lammeskind lænestol

Vidste du, at lammeskind er selvrensende?

Noget af det, der er med til at gøre de polstrede Emily møbler slidstærke og langtidsholdbare, er den selvrensende effekt, som naturligt lammeskind har. I ulden udvindes en form for uldfedt, som også kaldes lanolin. Det renser pelsen helt naturligt, så møbelsættet ser smukt og rent ud helt af sig selv.

Derudover så kan langt det meste løse snavs og skidt fjernes ved at banke møblerne. Hvis uheldet er ude, og du spilder på et af dine Emily møbler, så kan mange pletter fjernes med en ren klud og en smule lunkent vand. Brug eventuelt en smule uldsæbe. Så nemt er det, og det skyldes alt sammen de naturlige materialer, som møblerne er polstret med.

Få den rette komfort med lammeskindspolstrede møbler

Ikke nok med at de polstrede møbler ser bløde og smukke ud, så vil du også opleve at møblerne vil give dig den helt rigtige komfort, fordi den newzealandske lammeskindspels er kendetegnet ved at være tæt i pelsen. Det giver sofaen, stolen og fodskamlen en blødhed, der slet ikke er til at stå for. Pelsen er så blød, at du får svært ved at rejse dig igen, når først du har fået dig godt placeret i din Emily sofa eller lænestol. 

Kom forbi vores showroom og prøv vores smukke Emily møbler. Vi har åbent alle dage.

lænestol polstret med lammeskind


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.