Indret hjemmet med bæredygtige møbler

Vi bliver mere og mere bevidste om, at det er bedst at tænke bæredygtigt.

Vi tænker bæredygtigt når vi handler madvarer og tøj, vi tænker bæredygtigt når vi sorterer vores affald og generelt så er bæredygtighedsprincippet flyttet godt og grundigt ind hos de almene verdensborger.

Hos NATURES Collection er vi ret stor fan af bæredygtighedsprincippet og alle vores produkter hjælper dig til at leve mere bæredygtigt. Vi har endvidere tænkt bæredygtighed ind i vores arbejde på lageret, ligesom de ansatte gør konkrete tiltag for at leve miljøvenligt.

Vores nyeste skud på stammen er vores møbelkollektion af møbler, der er polstrede i ægte lammeskind.

lænestol med lammeskind

Denne kollektion har vi valgt at kalde Emily og den er fantastisk smukt og dekorativ i ethvert hjem.

Det er dog ikke den eneste fordel ved det nordiske møbelsæt, som er polstret med 100% naturligt lammeskindspels fra New Zealand. Udover at være polstret med luksuriøs og blød pels, så har møblerne ben af træ – enten eg eller ask.

Det betyder, at møbelsættet udelukkende består af naturlige og bæredygtige materialer, som du kan læse mere om her.

Der er flere grunde til, at Emily sættet er bæredygtigt, og det er noget af det, vi elsker allermest ved ægte pels og skind! 

Læs mere her om hvor bæredygtigt pels er.

Det eneste du risikerer er, at du bliver forelsket i noget!

Hvad består møbelkollektionen af?

Med vores Emily møbelkollektion får du alt, du har brug for. Sættet indeholder nemlig både en sofa, en stol og en tilhørende fodskammel, som alt sammen er polstret i certificeret lammeskindspels fra New Zealand.

Benene er lavet af naturlig eg eller ask alt efter, hvad der passer bedst ind i dit hjem. 

Møblerne kan bruges til mange forskellige ting alt efter, hvad behovet er, og det er nemt at flytte rundt på. På den måde kan du få stor glæde af Emily sættet, da det stort set passer ind i enhver indretning.

Placer sættet samlet i stuen, eller få en lækker polstret sofa til gangen og brug fodskamlen som en puf i soveværelset eller som en fodskammel til en anden stol.

Du kan gøre lige, hvad du vil, valget er helt op til dig.

lænestol polstret med lammeskind

Hvor kommer pelsen fra?

Vidste du, at vi hos NATURES Collection får vores lammeskindspels fra kødindustrien, hvor skindet er et biprodukt?

Det betyder, at Emily sættet er polstret med materialer, der ellers var gået til spilde under produktionen af kød, da det ikke længere skal bruges.

I stedet for at tage naturen for givet, så holder vi af at bruge skindet, så intet går til spilde og så det kommer til sin ret ved at blive til et smukt møbel, en smuk pude eller blot et skønt lammeskind til hjemmet.

Slidstærkt lammeskind

En anden kvalitet ved ægte lammeskind er, at det er helt utrolig slidstærkt og kan holde til lidt af hvert. Derfor kan du være sikker på, at du ikke skal bekymre dig om, hvornår du skal udskifte dit nye møbelsæt, fordi den slidstærke kvalitet gør møblerne langtidsholdbare.

Du kan derfor se frem til mange år i selskab med vores smukke Emily møbler i dit hjem.

Vi kan også polstre dine gamle møbler

Hvis du er klar på en udfordring, så kan vi også opfordre til at denne polstring med lammeskind anvendes på andre af dine møbler. Det er en fantastisk mulighed for at give gamle møbler nyt liv, så det ikke er nødvendigt at købe nyt gang på gang.

Ikke nok med at materialet i sig selv er bæredygtigt, så er teknikken vedrørende polstring det også!

Med en bæredygtig indretning kan du slappe mere af med god samvittighed, og det er noget, alle fortjener!

Forkæl dig selv og miljøet ved at købe et af vores møbler i dag. Du kan bruge sættet sammen eller placere møblerne hver for sig. Om du ønsker natur ned i stuen eller i gangen, på kontoret eller i soveværelset.

Det er helt op til dig.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.