Kan du ikke finde den rigtige vinterjakke?

Den kolde tid står for døren, og det er tid til at finde en ny vinterjakke. Men hvordan vælger man den rigtige? Læs med her og find den rigtige vinterjakke for dig.

Det kan være rigtig svært at finde den perfekte jakke til vinter, da man har en lang række behov, som er essentielle at få dækket.

Først og fremmest skal man naturligvis kunne holde varmen, men noget helt andet er også, at jakken gerne skal kunne bruges både i hverdagen og til den kommende julefrokost, ej at forglemme nytårsaften.

Kombinationen af praktik og elegance er en svær balance. Måske har du nogle helt specifikke krav til din nye vinterjakke? Vi tror, at vi har fundet den helt rigtige løsning til dig! 

Læs mere her om 10 af vores vinterjakker med ægte pels, der virkelig kan alt, hvis du spørger os. Vi er sikre på, at mindst én af disse jakker vil dække alle dine behov og mere til, og du vil ikke blive skuffet.

Lad dig inspirere af de forskellige jakker med ægte pels, og find din næste yndlingsjakke, som du vil vende tilbage til år efter år. Du vil opleve at blive helt forelsket ligesom os!

En blød frakke af dobbeltsidet lammeskind

Se vores Ivy frakke. Den er i sandhed en fryd for øjet med smukke detaljer og en elegant krave. Jakken er lavet af det blødeste lammeskind fra New Zealand, som virkelig slår benene væk under alle og enhver grundet den ekstreme blødhed og det smukke look.

Jakken ser naturlig og helt enormt eksklusiv ud med ægte pels og fine detaljer i form af to synlige lommer og klassiske knapper, som bruges til at lukke jakken.

Du vil i den grad få stor glæde af Ivy, da den kan bruges til stort set alle anledninger. Den er praktisk, da lammeskindet kan holde dig varm til enhver tid, og på samme tid er den fantastisk elegant og luksuriøs at se på med et klassisk fit – perfekt til festlige begivenheder, hvor du også ønsker at holde varmen. Dertil er lammeskind et meget slidstærkt materiale, hvorfor Ivy har en lang levetid.

Du kan derfor regne med Ivy i mange år og stadig føle dig smuk og godt tilpas, når du har den på.

Style Ivy med et par af vores skindhandsker og en af vores kraver af ægte pels. Så er du dækket godt ind, og du kan gå vinteren i møde med et smil uden frygt for at fryse! 

jakke i lammeuld

Du finder vores lækre Ivy jakke her.

En elegant frakke af ægte lammeskind

Se vores Gia frakke, som er en af vores mest klassiske og stilrene styles. Den er lavet af højkvalitetslammeskindsuld, som giver jakken et yderst luksuriøst look. Dertil emmer Gia af natur, og det vil være den perfekte jakke til vinter, hvis du er en smule i tvivl om, hvad du helt nøjagtig har brug for.

Gia kan gå til det meste både hvad angår sko, handsker og huer. Derfor har du stor valgfrihed, når det kommer til, hvilket look du ønsker. Af denne grund kan Gia både bruges til julefrokost og til en simpel gåtur i skoven.

Det er helt fantastisk.

Style Gia med en af vores søde huer med vaskebjørnspels. Det giver et elegant og varmt look, som er lige, hvad man søger til vinter. Det kan kun gå godt.

jakke i lammeskind

Se vores smukke Gia jakke her.

En varm vinterjakke med pels

Søger du en praktisk jakke, som skal kunne det hele, så er vores November frakke det helt oplagte valg.

Denne frakke er en såkaldt parkajakke, og den har en perfekt længde ned til knæene, så du har fri bevægelighed og stadig får varme omkring lårene. Derudover har frakken en praktisk overflade, som kommer dig til gode i al slags vejr. 

November er udstyret med en masse detaljer i form af diverse lommer og lukning med lynlås fra begge ender.

Dertil har frakken en imponerende krave med den smukkeste og blødeste rævepels fra Finland. En meget eksklusiv og elegant detalje, som slet ikke er til at undvære. 

Jakken er foret med højkvalitetspels, rex kanin fra Sydeuropa, som er kaninpels af bedste kvalitet, som er endnu blødere og fælder mindre end den almindelige kaninpels.

Foret er beskyttet af et lag polyester, så dit tøj er beskyttet til hver en tid. Du vil ikke kunne fryse i en jakke som denne. Derfor er vi sikre på, at du bliver enormt glad for en så luksuriøs jakke som denne.

Vidste du, at du får to jakker med i købet, når du anskaffer dig November? Det yderste lag kan nemlig tages af, så du står tilbage med en perfekt overgangsjakke. Derfor vil du kunne få glæde af den stort set hele året.

November er virkelig det hele værd! 

vinterjakke med pels

Se den lækre vinterjakke her.

En flot jakke i lammeuld med detaljer

Er du på udkig efter en edgy vinterjakke, som ikke er ligesom alle de andres, så har vi fundet den helt rigtige til dig. Se vores Nicki jakke som virkelig er noget ganske særligt.

Jakken har et bikerlook med mange detaljer af ægte læder, som giver et råt og cool look. Jakken kommer i både sort og hvid, så du kan vælge den, du elsker mest!

Nicki er lavet af shearling lammeskind, som er af tårnhøj kvalitet. Jakken kan derfor med garanti holde dig varm på trods af den korte længde. Pelsen er krøllet og har et ganske naturligt og sejt udtryk, du ikke finder lige rundt om hjørnet.

Shearling lammeskind er supersmukt i kvaliteten, hvorfor du absolut ikke vil blive skuffet over Nicki. Det er en højkvalitetsjakke, og det kan i den grad både ses og mærkes.

Nicki kan styles med både støvler og sneakers alt efter anledningen, og det er en nem jakke at style både op og ned. Derfor kan du bruge Nicki i mange sammenhænge og føle dig speciel og edgy til enhver tid!

De smukke læderdetaljer giver jakken et eksklusivt look, og de vil med garanti fange enhvers blik inden for få sekunder. Vær modig og opgradér din vintergarderobe med en smule natur og føl dig selvsikker, når du bærer Nicki!

Lammeskind jakke

Du finder vores Nicky jakke her.

Den smukkeste frakke med pels detaljer

Molin er den perfekte vinterjakke til dig, hvis du søger en elegant og blød jakke til den kommende vintersæson. Molin er en lang frakke af ægte lammeskindsuld fra New Zealand med smukke detaljer af rævepels fra Finland på ærmer og ved kraven og et læderbånd ved taljen, som lukkes med synlige knapper. 

Molin er lavet af ægte lammeskindsuld, som er et slidstærkt og holdbart materiale fra naturens hånd. Pelsen har tilvænnet sig det rå klima og den barske natur, hvilket du kan nyde godt af, når du køber din næste vinterjakke med lammeskind.

Dernæst er pelsen varmeregulerende, så du kan være sikker på at holde varmen til enhver tid. Det er ganske fantastisk, og når først du har haft jakken på og mærket pelsen, er du ikke i tvivl om, at Molin er en pelsjakke af tårnhøj kvalitet.

Denne frakke er eksklusiv i looket grundet de flotte detaljer, det klassiske fit og de store ærmer, og på samme tid er der en enorm blødhed over dens udtryk.

Den har alt det, man søger i en vinterjakke og mere til, da den er både varm, flot, elegant og eksklusiv.

Du vil aldrig fortryde at have Molin i din garderobe! Vælg den farve du elsker allermest og find et par matchende handsker iblandt vores udvalg. Så bliver det snart ikke mere eksklusivt.

pelsjakke

Se den smukke og bløde Molin jakke her.

Dunjakke med lammeuld

Ønsker du en varm jakke, der kan komme dig til undsætning i selv den ondeste vinterkulde, så ret straks blikket mod Jade. Dette er en lang frakke med gåsedun, som virkelig formår at holde kulden ude og varmen inde.

Når du bærer Jade vil det føles som at få et langt, varmt kram, der fortsætter, indtil du engang nænner at tage den af igen.

Vi tror, at det bliver svært at være foruden Jade, når først du har mærket følelsen af at blive varmet af den lækre gåsedun og den ægte lammeskindsuld fra New Zealand, som er en eksklusiv detalje flere steder på frakken.

Jade har en smuk facon og et klassisk look med sin imponerende krave og diskrete lukning med trykknapper. Jade har en smuk figur med vandrette syninger og en lomme i hver side.

Jakken når ned forbi knæene, så du er dækket ind fra top til tå. En fantastisk vinterfrakke, hvis du spørger os.

dunjakke med pels

Se vores lækre dunjakker her.

Den minimalistiske lammeskinds jakke

Få en yderst alsidig og funktionel vinterfrakke ved at vælge vores smukke Savannah frakke. Den er klassisk i udtrykket med klippet lammeskind, som giver et naturligt og varmt look.

Det ægte lammeskind giver også jakken et luksuriøst udtryk og en fantastisk blød fornemmelse. Dette er blot få af de mange fordele, som du tilbydes, ved Savannah.

En anden ting, som virkelig gør, at Savannah er det hele værd, er, at frakken er vendbar, så du kan ændre looket alt efter behov. Med lædersiden udad kan du gøre jakken mere rå og cool i looket, hvilket er perfekt til julefrokost eller nytårsaften.

Med pelssiden udad får du et varmt og hyggeligt udtryk, som er meget hensigtsmæssig til hverdagen. Savannah er på den måde to jakker i én.

Savannah er helt utrolig i kvaliteten, hvilket både kan ses og mærkes. Du får virkelig en højkvalitetsjakke for pengene, da lammeskind er fantastisk slidstærkt og har en imponerende levetid.

Da jakken er tidsløs og stilren i designet, kan du med fordel finde den frem sæson efter sæson og føle dig lige så eksklusiv som året forinden. Du kan ikke blive andet end ualmindeligt tilfreds, og det er ligegyldigt om du skal bruge den i hverdagen eller til pænt brug.

Den kan det hele!

vinterjakke i lam

Du finder vores lækre lammeuldsjakker her.

En feminin uldjakke med pelskrave

Mangler du en eksklusiv og meget elegant frakke til de kommende julefrokoster og andre festlige begivenheder, så er Valerie helt perfekt! Jakken er klassisk med en smuk figur og et bindebælte, der fremhæver taljen, når den bindes.

Derfor passer jakken enhver kropsfrom og fremhæver det, du ønsker.

En smuk detalje, som gør Valerie til noget helt særligt, er rævepelsen ved kraven. Udover at se enormt blød og luksuriøs ud, bringer det også en varme og en fantastisk naturlig fornemmelse, som denne type jakker normalt ikke kan tilbyde.

Derfor er Valerie uden tvivl hver en krone værd!

Vi har gjort Valerie meget alsidig ved, at du kan tage pelskraven af. Så har du en smuk og elegant jakke til efteråret. Det er fuldstændig fantastisk, da du så kan få glæde af din nye vinterjakke endnu oftere.

uldjakke med pels

Se vores smukke uldjakker her.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.