Pels til din bedste ven

Vi ønsker alle det bedste for vores firebenede pelsvenner. Hos NATURES Collection kan du finde produkter, som ikke blot forkæler dig, men også dit kæledyr.

Mange af vores produkter kan bruges til din hund, kat eller noget helt tredje. Hvis du vælger at forkæle dit kæledyr med et naturligt produkt, eksempelvis et ægte lammeskind, vil du automatisk tilføre dit hjem et dekorativt element.

De fleste hunde elsker at ligge på et lammeskind, hvilket der er en åbenlys grund til. Lammeskindet minder hunden om dens egen slags, og giver hunden en følelse af at være en hvalp igen.

Et ægte lammeskind har en beroligende effekt på hunde, og det kan tilmed virke som et angstdæmpende tæppe. Så hvis du vælger at forkæle din hund med et lammeskind, vil det være en fornøjelig gave til din hund!  

Ægte lammeskind til hunde

Men hvad med alt det rod mit kæledyr laver? Dette er et spørgsmål, vi ofte får. Der er ingen tvivl om, at du ønsker at holde dit lammeskind så godt som nyt hele tiden, men når din hund så snavser det til, tisser på det eller tager det udenfor, kan du være bange for, at det vil ødelægges.

Heldigvis for dig kan vi berolige dig med, at et naturligt lammeskind er nemt at holde. Du kan blot rengøre det med en fugtig klud, en lammeskindsbørste og sørge for at ryste skindet fra tid til anden. 

Læs mere om, hvordan du rengør og plejer dit og din hunds nye lammeskind på vores hjemmeside. Det er supernemt og kræver ikke særlig meget, hvilket er en stor fordel!

En fantastisk hundeseng

En anden fordel ved at bruge pels til dine dyr er, at det giver dem ekstra varme til de hunde, som ikke har noget uld under deres pels. Hvis du giver din hund et lammeskind, kan vi love dig, at du vil få mange kram og kys som tak for den fantastiske komfort, du giver.

Et andet alternativ til dit lammeskind er vores sækkestol. Sækkestolen kan fungere som en meget luksuriøs hundeseng, men hvis du søger et billigere alternativ, kan du købe et langhåret lammeskind fra New Zealand og smide det over en stor pude.

Der er mange muligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Noget andet der er perfekt ved et lammeskind er, at du også kan tage det med uden for på terrassen, så din hund både kan have glæde af det indendørs og udendørs.

hundepude

Et lammeskind er utrolig slidstærkt fra naturens side, hvorfor du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt det kan holde til det. Du kan på den måde gøre timerne uden for endnu mere luksus for din hund end nogensinde før. Hvis dit lammeskind er farvet, skal du dog være opmærksom på, at det kan falme i solen, og vi anbefaler, at holde det i skyggen.

Hvis lammeskindet har en naturlig farve, skal du ikke bekymre dig om dette, da denne slags skind ikke påvirkes af solens stråler. Dernæst skal du huske at holde skindsiden tør, da den kan blive stiv under tørring. Derudover har du ingen bekymringer, hvorfor det er helt essentielt til sommer og forår, ligesom det er perfekt til vinter og efterår! 

Tag hunden med på ferie

Skal du og din familie i sommerhus er lammeskindet også nemt at flytte rundt på! Hvis du ruller det sammen fylder det ingenting, så du nemt kan tage de trygge rammer hjemmefra med dig for din hunds skyld. Den vil elske en miniferie med de luksuriøse vaner, der medfølger.

Det er både hyggeligt og dejligt for enhver hund. Dette gør sig ligeledes gældende, hvis I skal på ferie. Lammeskindet vejer ingenting og fylder ikke mere, end at det nemt kan pakkes i en taske. Derfor kan din hun nyde godt af det til enhver tid.

sækkestol til hund

Hvis I har problemer med at holde sofaen pæn, kan du ligge et smukt lammeskind henover og lade hunden ligge på det.

Det er hyggeligt for jer, fordi I kan tage hunden med til filmaften og lade den ligge blødt og godt, men hvis I kan lære den at ligge på lammeskindet, så har det også en beskyttende funktion for jeres sofa, da den ikke bliver snavset eller ødelagt ved, at hunden tilslutter sig jeres selskab.

Ægte lammeskind i højeste kvalitet

Et ægte lammeskind er selvsagt et naturprodukt og hvis du køber et lammeskind hos os er du sikret premium kvalitet. Lammeskindet vil for altid se blødt, naturligt og lækkert ud, hvis blot du sørger for den minimale pleje, det kræver.

Din hund vil hurtigt finde sig til rette på sit bløde lammeskind, der udover den enorme komfort også byder på en masse spændende dufte. I løbet af kort tid vil din hund betragte skindet som sit eget og vil herefter altid kunne finde ro på sit lammeskind.

Giv din hund et sted, den kan føle sig tryg og sove godt. Giv den et ægte lammeskind.

hund lammeskind


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.