Hvorfor fejrer vi påske?

Foråret er for alvor på vej og det er påsken også. Det er derfor tid til at skrue op for farverne og hyggen! Inviter familen til påskefrokost og tag dem med udenfor til årets påskeægsjagt. I denne artikel har vi en hurtig og nem forklaring på, hvorfor vi egentlig fejrer påske og flere forslag til, hvordan du kan gøre påsken både hyggelig og mindeværdig.

påske

Hvad er påske?

Påsken fejres hvert år af de kristne, og markerer Jesu død og hans opstandelse. Påsken er den vigtigste højtid for de kristne og derfor følger der så mange helligdage med efterfølgende. Dette gælder store bededag, kristi himmelfarts ferien og pinsen. 

Selve ordet 'påske' kommer fra Det Gamle Testamente, hvor man kan læse om jødernes udfrielse fra Egypten. Her støder man på fejringen 'pesach' - deraf kommer det vi i dag kender som Påsken.

I dag er det religiøse element mere eller mindre taget ud af påsken og i stedet fejrer man foråret og de lysere tider, der er på vej. Derfor er påsken også for mange en hyggelig fejring, som deles med familien med god mad og hygge.

Find den perfekte værtindegave

Hvis du skal til påskefrokost er det altid en god ide at have en gave med til værtinden eller værtsparret. Tag et kig i vores sortiment og køb fx et par flotte skindhandsker både til herre og dame, et mohairtæppe til sofaen, unikke smykker af den flotte minkpels, en varmedunk med ægte pels eller en smuk pels nøglering i påskefarver.

varmedunk

I vores sortiment finder du bæredygtige gaveideer i alle prisklasser og én ting er sikkert; modtageren af sådan en gave vil både blive overrasket over den lækre kvalitet i vores naturprodukter og få god samvittighed samtidig.  

Pynt op til påskefrokost

Når du skal have gæster til årets påskefrokost, er det vigtigt, at du får pyntet op til denne farverige højtid. Giv dine spisebordsstole et nyt look med ægte lammeskind eller lammeskindshynder. Med et ægte lammeskind hen over stolen giver du hele rummet en varm og hyggelig atmosfære.

sædehynde gul

Hvis du synes, det er for meget med et helt lammeskind, kan du også købe en lammeskindshynde til dine stole. Uanset hvad du køber, er du garanteret lammeskind i højeste kvalitet. Find den, der passer bedst ind i din spisestue og gør et godt og bæredygtigt køb.

Tag til årets påskefrokost i bæredygtigt tøj

Skal du ud af huset og til påskefrokost hos dine venner eller din familie, kan det være svært at finde ud af, hvad du skal tage på af tøj. Man står sjovt nok altid og mangler det perfekte stykke tøj, der gør looket fuldendt. Her kan vi også hjælpe dig, da vi har et stort udvalg af tøj i ægte skind og pels, der vil få ethvert outfit til at skinne.

Prøv et par af vores Ambra leggings i ægte skind, en af vores mange veste i pels eller lammeskindsuld. Skal i mødes udenfor eller gå en tur efter frokosten, kan du forkæle dig selv og dit outfit med en flot jakke af lammeskind eller ægte pels. Du kan også pifte dit outfit op med en smuk pelskrave. Mulighederne er der mange af og vi er klar til at hjælpe dig. Tag et bæredygtigt valg til dette års påskefrokost. Du vil ikke fortryde det!

lammeuld vest

Mangler du også en taske til at fuldende dit påskeoutfit? Så prøv også en af vores praktiske og smukke bæltetasker i ægte pels. Vores bæltetasker er meget rummelige og lukkes med en lynlås og har en justerbar strop. Vi har også flere forskellige clutches, som hver især vil imponere dine venner og familie med deres smukke ægte pels.

Friske forårsfarver til påskefrokosten

Inden vi runder af, er vi nødt til at nævne vores koral kollektion med lammeskind, tæpper, puder mm. i de flotteste koralfarver. Hvis du pynter dit hjem med puder eller skind fra vores koral kollektion vil dit hjem udstråle masser af forårsstemning og positive vibes. Tjek vores kollektion ud og bliv inspireret.

farvede lammeskind


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.