Find den perfekte gave

Der er altid en anledning til at give en gave til én man holder af. Hvis ikke det er fødselsdag, så er det jul, Valentines Day, mors- eller fars dag. Måske venter der en personlig mærkedag lige rundt om hjørnet, eller måske vil du bare forkæle en du holder af med en luksuriøs og bæredygtig gave? Hos NATURES Collection finder du et bredt udvalg af fantastiske items, som er lavet af 100% naturlige materialer. Der findes med sikkerhed den perfekte gave.

I denne guide har vi samlet 6 helt fantastiske gaveideer, som virker til enhver anledning. Der er noget til enhver smag og i forskellige prisklasser, så du har mulighed for at finde den helt rette gave til den heldige. Artiklen fortæller mere om vores store udvalg af lammeskind, hjemmesko af ægte lammeskind, bløde varmedunke, pelsede puder, tasker, sækkestole og puf af lammeskind.

Lammeskind

Et lammeskind er en gave, som du kan give til enhver, da det er en luksuriøs og bæredygtig gave, der vil kunne skabe glæde i ethvert hjem. Et ægte lammeskind er den perfekte gave af flere årsager. Først og fremmest kan et ægte lammeskind have mange forskellige funktioner. Det kan placeres hen over en stol, sofaen, sengen eller på en skammel eller bænk, men mange nyder også at bruge det som et smukt gulvtæppe foran fjernsynet eller ved siden af sengen.

Ægte lammeskind kan bruges hele året rundt, fordi det kan tages med udenfor til forår og sommer, og fordi det nemt kan pakkes sammen og medbringes, hvis man skal en tur i sommerhus henover en weekend.

Det gode ved lammeskind fra NATURES Collection er, at de er 100% naturlige, så ingen lammeskind er ens, og lige netop det lammeskind, du giver den heldige mand eller kvinde, dreng eller pige, vil være helt unikt, da der ikke findes et lammeskind, som er fuldstændig identisk med dette. Det er både utrolig eksklusivt og en stor del af charmen ved vores naturlige lammeskind.

lammeskind

Vi har et stort udvalg af lammeskind, korthårede lammeskind som langhårede lammeskind. Vi har lammeskind både fra New Zealand, Tibet, Island osv., i forskellige prisklasser, så du har rig mulighed for at vælge det helt rigtige. På NATURES Collection kan du finde lammeskind i prisklassen mellem 749 kr. og helt op til 3.499 kr. Der er altså alle muligheder for at vælge det helt perfekte skind i den rette prisklasse!

Derudover kommer vores lammeskind i flere naturlige farver, som kan give et smukt, personligt og stilrent look til hjemmet. Vi tilbyder også naturlige lammeskind, som er farvebehandlede, så pelsen er ensartet i farven og kan findes i en sprudlende farve, der kan live ethvert hjem op. Hvad er mere perfekt end et lyserødt lammeskind på pigeværelset? Det må virkelig være enhver piges drøm, der går i opfyldelse, hvis du spørger os!

Hjemmesko af ægte lammeskind 

Har din veninde, søster, kæreste, datter eller mor snart fødselsdag, og er du ikke helt sikker på, hvad hun ønsker sig? Så har vi den helt rette idé! Vores fantastiske pelsslippers er både smukke i designet og utrolig komfortable at have på.

Vores slippers lavet af den blødeste ægte lammeskindspels fra New Zealand, hvorfor de fremstår enormt eksklusive og luksuriøse. Pelsen er lige så blød, som den ser ud, og den varme, der omringer fødderne, er næsten umulig at undvære, når først man er trådt ned i et par af vores slippers.

Vores slippers kommer i flere farver, så du kan vælge det helt rette par. Der findes et udvalg af naturlige og nedtonede farver, men du kan også vælge et par smukke grønne eller lyserøde slippers. Der er et par til enhver smag.

Husk også at se vores Lilly Cross slippers, som lige er kommet i to nye farver; taupe og teddy brown. Dette par slippers er i øvrigt et helt fantastisk valg, fordi de har en solid korkbund, som yder god støtte, og som gør modellen perfekt til udendørs brug til sommer og forår.

lammeskindssko

Dette er den perfekte gave til kæresten, da det måske ikke engang er noget hun ved at hun mangler. Så snart hun får et par slippers om fødderne vil hun med sikkerhed ikke kunne forestille sig en søndag morgen uden. Det kan også være, at du  har en datter, som er helt tosset med lyserød? Så skal hun da uden tvivl forkæles med et par af vores cross slippers, som kommer i den fineste lyserøde farve. Det er enhver piges drøm. Se det store udvalg her.

På NATURES Collection finder du også en super lækker hjemmesko til mænd, som er lavet af højkvalitetskind, og som er foret med ultrablød og varm lammeskindspels. Det kan du aldrig gå galt i byen med!

Varmedunk

Kender du én, der fortjener et kram, der aldrig stopper? Det er her vores varmedunk med et betræk af ægte pels kommer ind i billedet. Det er den perfekte gave til ham eller hende, som du ønsker at forkæle en smule ekstra.

Der er et stort udvalg af varmedunke, som du kan vælge imellem. Vi har betræk af ægte kaninpels og New Zealandsk lammeskindspels, som ydermere kommer i korthåret lammeskind og korthåret, krøllet lammeskind. Dertil findes en variation lavet af det blødeste Moccasin. Uanset hvad, er én ting sikkert – alle varianter er bæredygtige og 100% naturlige.

varmedunk

Vi elsker især vores nyeste variant! Leaf Moccasin varmedunk har et særligt smukt betræk med et mønster, som virkelig formår at sætte prikken over i’et.

En varmedunk er ikke kun perfekt til at holde én varm, men den er også et smukt, dekorativt element til indretningen. Det gør varmedunken til den perfekte gave. Med en varmedunk er du sikker på, at den heldige til enhver tid kan føle sig afslappet og komfortabel. En varmedunk vil blive som en ny og blød bedste ven på de grå og kedelige regnvejrsdage.

Giv en naturlig pude 

Hvis du er i tvivl om, hvad han eller hun ønsker sig i julegave eller fødselsdagsgave, så er en lammeskindspude det oplagte valg! De fås i en række smukke designs og farver, så du kan finde den helt rigtige.

En lammeskindspude er både en smuk detalje til indretningen men også en komfortabel gave, fordi de er superbløde og eksklusive med den ægte lammeskindspels. Se eksempelvis vores puder af tibetansk lammeskind, som er kendetegnet ved den smukke krøllede lammeskindspels, der er så blød og skinnende, at det kunne ligne fehår til forveksling.

pelspuder

Nogle af vores nyeste lammeskindspuder har et smukt design med stilrene farver og unikke mønstrer, der kan give det sidste til indretningen. Her er det især vores PATTERN Collection, vi taler om. Vi kan slet ikke få armene ned!

Gør din mor, far, mormor, farfar, ven eller kæreste utrolig glad ved at give dem muligheden for at få en naturlig og blød indretning. Det som gør lige netop vores puder særlige, er deres stilrene og naturlige design, som er designet med inspiration fra naturen. De byder på et design, som er både naturligt, sjovt og anderledes.

Den perfekte taske lavet af naturlige materialer

Kender du en, som godt kunne trænge til et nyt item til garderoben? En taske af ægte lammeskind er i så fald et rigtig godt bud, hvis du spørger os. På NATURES Collection finder du et stort udvalg af tasker lavet af lammeskind og -pels. Disse tasker er altså noget ganske særligt og helt unikt, som kan fylde garderoben med ren natur. 

På vores hjemmeside finder du et udvalg af skuldertasker, clutches og telefontasker. Derudover findes der også bæltetasker. Perfekt til både praktiske formål og mere formelle arrangementer.

De flotte og tasker er lavet i et tidsløst og tilredt design, så de vil passe ind i enhver garderobe. De findes i et stort udvalg af farver og lammeskindstyper, så de alle er helt unikke. De smukke pels vil i sandhed drage blikke med deres eksklusive look.

Vi har også mange fine og praktiske shoppers.

lammeskindstaske

En eksklusiv puf eller sækkestol

Er I flere, der ønsker at gå sammen om en mere eksklusiv gave, eller kender I en, som virkelig fortjener en luksuriøs gave til hjemmet? Det gælder for eksempel en studentergave, en rund fødselsdagsgave eller en gave til et brudepar. Her foreslår vi at tage et kig på vores imponerende kollektion af puffer og sækkestole, som er betrukket med 100% naturligt lammeskind.

Vores puffer kommer i mange forskellige udgaver. Det gælder både, når det kommer til pelstype, størrelse og farve. I vores udvalg findes puffer i kasseform og cylinderform og modellerne kommer i forskellige størrelser, så den helt rette puf kan findes. Derudover har nogle af pufferne langhåret lammeskind, mens andre har kortklippet, krøllet lammeskind, som giver et blødt og stilet look til puffen. Vi tilbyder også eksklusive puffer med en glansagtig overflade, da pelsen er kortklippet ned til 12 mm. Det kaldes moccasin lammeskind.

lammeskindspuf

Vores sækkestole er slet ikke til at få øjnene fra. En luksuriøs sækkestol med ægte lammeskindspels kan virkelig bringe naturen helt ind i stuen, da den emmer af ren natur og eksklusivitet. En sækkestol vil udgøre noget helt særligt i ethvert hjem. Det skyldes blandt andet at både børn og voksne vil kunne få glæde af de bløde og naturlige materialer. Derudover vil en lækker sækkestol kunne samle familien og udgøre den perfekte siddeplads omkring sofabordet. Det er helt klart den plads, der vil være mest rift om!

sækkestol

Dette var vores 6 bud på den perfekte gave. På NATURES Collection kan du naturligvis finde mange andre gode forslag, som også kan udgøre den helt rette gave. Derfor vil vi anbefale at tage et kig i vores udvalg, før du beslutter dig. Èn ting er sikkert, og det er, at alle items er naturlige, bæredygtige og helt fantastiske i både look og kvalitet. Hvad mere kan man ønske sig?


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.