Brug dit ægte lammeskind udendørs

Har du allerede mærket årets første solstråle? Nu venter forår og sommer heldigvis lige rundt om hjørnet, og det betyder flere lyse timer, dejligt vejr og gode stunder under åben himmel med familie og venner. Der findes ikke noget bedre – det skulle da lige være at nyde foråret og sommeren med ægte lammeskind udenfor.

Mange forbinder ægte skind og pels med kulde og vintersæson, og det forstår vi godt. Ægte lammeskind har nemlig en varmeregulerende effekt, som gør, at pelsen varmer, når det er koldt. Men den varmeregulerende effekt betyder også, at pelsen er temperaturregulerende og kan afkøle, når det er varmt. Derfor kan ægte lammeskind fra NATURES Collection bruges året rundt både indendørs og udendørs.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan få glæde af dit lammeskind udenfor til forår og sommer.

lammeskind

Den perfekte grillaften 

Et ægte lammeskind kan sætte prikken over i’et i hjemmet, men det kan i den grad også bidrage til den helt perfekte grillaften en kølig sommeraften med familie og venner. I stedet for tæpper kan du placere et ægte lammeskind på hver havestol. Så kan du og dine gæster læne jer tilbage og mærke den bløde pels og støtte i ryggen. Derudover kan pelsen varme, så aftenen kan vare ved helt indtil, solen går ned. Med et skønt lammeskind oplever du øverste lag af komfort. 

Tag lammeskind med på picnic 

Det gode ved ægte lammeskind er, at de er nemme at folde sammen og tage med sig under armen. Det betyder, at du og hele familien kan nyde den ægte pels ude i naturen. Tag dem med på picnic eller en tur til stranden. Så kommer I ikke tættere på naturen.

lammeskind

Ægte lammeskind kan sagtens holde til udendørs brug, fordi materialet har tilpasset sig naturen igennem årene. Det er endnu en af det fantastiske egenskaber ved ægte lammeskind, som vi er helt vilde med! 

Et blødt underlag 

Hvis vejret er til det, så er en dag på terrassen eller i haven en sand fornøjelse. Det eneste, der kan gøre det endnu bedre, er, hvis du kan nyde de naturlige omgivelser og den friske luft på et underlag af ægte pels. Ægte lammeskind har en kraftig pels med utroligt bløde hår, og derfor er det svært at forestille sig et bedre underlag at sidde eller ligge på. Mærk de varme solstråler og den bløde pels. Det er de perfekte rammer til at lytte til en podcast eller læse en bog udendørs til forår og sommer!

Farvebehandlede lammeskind kan falme i solen 

Ægte lammeskind er velegnede til udendørs brug til forår og sommer, men du skal være opmærksom på, at ægte lammeskind, som er farvebehandlede, kan risikere at falme i solens stråler. Derfor anbefaler vi, at du køber et ægte lammeskind, som er naturlig i farven, da det ikke vil blive påvirket af strålingen.  

lammeskind 

Gå forår og sommer i møde med et smil og se frem til uforglemmelige minder i naturen med ægte lammeskind. 


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.