Forårets og sommerens perfekte slippers

Ret blikket mod vores fantastiske udvalg af ægte pelsslippers, som gør fødderne glade og komfortable. Brug de bløde pelsslippers i både foråret og sommeren. Vores pelsslippers er din bedste ven indendørs til de daglige gøremål, og når der skal slappes af i weekenden. Med den faste bund, kan pelsslippers også bruges udendørs. Læs mere i denne artikel.

Ægte lammeskind – et slidstærkt materiale

Alle vores pelsslippers er lavet af ægte lammeskind fra New Zealand, og det er der flere fordele ved! Pelsen har tilpasset sig naturen gennem tiden, og det har gjort materialet enormt slidstærkt og langtidsholdbart. Derudover så er ægte lammeskind varmeregulerende. Det betyder, at pelsen tilpasser sig temperaturen. Det har altså en opvarmende effekt, når det er koldt og en afkølende effekt, når det er varmt. Det er helt perfekt, fordi du så kan få glæde af dine bløde pelsslippers hele året rundt!

Lilly Slippers 

Alle vores pelsslippers er fantastiske til udendørs brug, på terrassen og til indkøb, men som noget helt særligt egner vores Lilly Slippers sig rigtig godt til det sidstnævnte formål. De har en solid sål af kork, der gør dem anvendelige som en sød sandal til forår og sommer. Derudover er de lavet af fantastisk blød og krøllet lammeskindspels, som giver et naturligt look, der slet ikke er til at stå for. Lilly kommer i et udvalg af smukke farver, så du kan vælge den version, der passer allerbedst ind i din garderobe. Vi kan slet ikke få armene ned over Lilly!

hjemmesko

Gå foråret i møde med ægte pels 

Da vores pelsslippers er lavet af ægte lammeskindspels, vil de tage dig endnu tættere på naturen end nogensinde før. Nyd den lune forårssol og forkæl dine fødder på én og samme tid. Ved at iføre dig et par slippers kan du nyde tiden udendørs endnu mere. Med et par Lilly Slippers kan du virkelig nyde godt af et par sandaler, der kan bruges til alle dagens gøremål udendørs. Så kan foråret og sommeren, da ikke blive bedre!

pelsslippers

Få en uforglemmelig forårs- og sommersæson fyldt med sol, frisk luft og ren natur i form af ægte lammeskindsslippers. Det kan kun blive godt!


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.