Gør din graviditet bedre med en varmedunk af lammeskind

Det er helt fantastisk at være gravid. Det er en tid fyldt med lykke, høje forventninger og en glæde over det, der venter forude, som slet ikke kan beskrives med ord. Derudover er det helt fantastisk, hvad kroppen kan holde til, og hvordan den kan tilpasse sig og forandre sig i takt med at nyt liv skabes. I den forbindelse er det sjældent, at man slipper for smerter og skavanker, eksempelvis i form af smerter i ryggen, kvalme og hævede fødder, ben og hænder.

Derfor foreslår vi, at du griber muligheden for at gøre den ellers så fantastiske tid endnu mere behageligt, så du kan nyde din graviditet og barsel til fulde. Her kan du læse mere om vores varmedunke med ægte pelsbetræk og finde ud af, hvorfor netop sådan en er den helt rette investering under din graviditet.

lammeskindsvarmedunk

Hvad gør vores varmedunk til noget helt særligt?

Det er ganske enkelt – betrækket er af ægte pels. Hos NATURES Collection har vi et udvalg af varmedunke med betræk lavet af 100% naturlige materialer, og det kan både ses og mærkes. Det drejer sig om certificeret kaninpels fra Sydeuropa og ægte lammeskind fra New Zealand af forskellig slags. Disse pelstyper er begge kendetegnet ved at være ultrabløde med tætte hår, som holder godt på varmen. Det gør det næsten umuligt at holde fingrene fra din spritnye varmedunk fra vores udvalg.

varmedunk

Din bedste ven under barslen 

Døjer du med rygsmerter og kvalme under din graviditet? Det er helt normalt, og derfor kan du snildt forsøge at forbedre tilværelsen som gravid en smule. Anskaf dig en af vores varmedunke, som kan varme dig og lindre dine smerter, når det gør allermest ondt. Det er hårdt for kroppen at være gravid, og derfor er det vigtigt at forkæle sig selv en smule med blød og varm pels.

Dog skal du være opmærksom på, at du ikke må ligge oven på varmedunken eller udsætte den for tung vægt, ligesom den heller ikke må fyldes med fuldstændig kogende vand. Fyld også kun varmedunken 70-75%, da du ellers risikerer et for stort tryk inde i dunken. Det kan du læse mere om på vores hjemmeside, eller giv os et kald, hvis du er i tvivl.

 

varmedunke

 

Pak den i tasken til fødslen 

Heldigvis er vores varmedunke nemme at transportere, og derfor foreslår vi, at du medbringer den, når din fødsel går i gang. Så kan den hjælpe med at gøre fødslen så behagelig som overhovedet muligt. Det er en kæmpe oplevelse at føde, men også hårdt for både krop og sind, og derfor fortjener du uden tvivl en blød varmedunk, som kan lindre nogle af smerterne undervejs.   

 

Find den perfekte barselsgave 

Kender du en, der snart skal på barsel? Så er en varmedunk den oplagte barselsgave, fordi det virkelig forkæler i en grad, der er helt utrolig. Du kan også give et babylammeskind til den lille ny, som kan skabe glæde hos de kommende forældre og deres guldklump. Det er i hvert fald en gave, der sjældent vil blive glemt! 

baby lammeskind
baby lammeskind

Gør din barsel til en sand fornøjelse med en varmedunk med ægte pelsbetræk. Se vores udvalg på NATURES Collection og nyd den bløde pels og fantastiske varme, som den har at tilbyde dig. Hvad venter du på?


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.