Hemmeligheden bag en god julefrokost

Krydset er sat i kalenderen. Gæsterne er inviteret og menuen kører på repeat i dit hoved. Du har styr på det hele – eller har du?

Årets bedste julefrokost

Vi ønsker alle at holde årets bedste julefrokost med lækker julemad og godt humør hele aftenen igennem. Maden kan vi ikke hjælpe så meget med, men vi ved dog en smule om, hvordan man sørger for, at gæsterne hygger sig.

Du ved det selv – når du skal til en julefrokost eller et hvilket som helst selskab, så betyder det altså ret meget, at du kommer til at sidde et godt sted. Både hvad angår selskabet men også komfortmæssigt.

julefrokost

Derfor skal du som det første sørge for, at dine gæster kommer til at sidde rigtig godt og blødt og varmt hele aftenen igennem.

Brug ægte lammeskind

Placer et lammeskind hen over spisebordsstolene og vælg mellem det langhårede og krøllede lammeskind fra Tibet, det silkebløde og langhårede skind fra New Zealand, det korthårede og tæt krøllede fra New Zealand, det rå islandske eller flere!

Du kan ser det store udvalg her, og hvor du kan vælge mellem det hav af størrelser, farver, typer og hårlængder. Det vil med sikkerhed være skind, der falder i din smag og som matcher indretningen i dit hjem. 

Find det lammeskind, som du synes matcher din stil, og så garanterer vi dig, at dine gæster vil føle sig meget komfortable til årets julefrokost.

Heldigvis kan ægte lammeskind også bruges om sommeren, så du kan nyde godt af den ægte pels hele året rundt.

gulvtæppe juletræ

Nogle mener, at julen varer helt til påske. Her kan du læse om, hvordan du kan holde den bedste påskefrokost.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.