Skab det perfekte børneværelse med ægte lammeskind og pels

Ægte pels og skind har en fantastisk blød fornemmelse og et smukt ydre, der egner sig helt perfekt til børneværelset. Hos NATURES Collection kan du finde alle de items, der skal til for at skabe det helt perfekte børneværelse. Èn ting er sikkert, og det er, at det inkluderer ægte lammeskind i festlige farver, bløde puder og varme legetæpper, som er lavet af naturlige materialer. I denne blog kan du få inspiration til, hvordan du kan skabe det perfekte børneværelse med ægte lammeskind og pels.

Et legetæppe, der gør legen meget sjovere 

Indret med et eksklusivt og ultrablødt legetæppe, som er både stilrent og naturligt og derfor helt perfekt til børn. Hos NATURES Collection kan du vælge mellem 3 fantastiske lammeskindstæpper: Isbjørn, Brun Bjørn og Fåret. Tæpperne tager form som smukke dyr, og de vil derfor være et fantastisk bidrag til en naturlig indretning fyldt med kreativitet og fantasi. Tæpperne er lavet af newzealandsk lammeskindspels, som har en tyk og dejlig blød pels, der yder den helt rette varme og komfort. Et blødt og varmt underlag er altså lige sagen!

lammeskindstæpper

 

Har du set vores babylammeskind? 

Venter du en lille ny? Eller mangler prikken over i’et på børneværelset? Så skal du helt sikkert have fingrene i et af vores babylammeskind, som er egnet til nyfødte og spædbørn. Babylammeskindet findes i to hensigtsmæssige størrelser, så man kan vælge det, der passer bedst til sit barn. Babylammeskindet passer ned i både vugge, barnevogn, klapvogn og autostol. Det kan nemt flyttes rundt, så du og dit barn kan få glæde af den bløde pels hele dagen, flere steder i hjemmet. Det Lammeskindet er fra New Zealand, og det er behandlet uden kemikalier, så alle børn trygt kan benytte sig af den fantastiske pels.

baby lammeskind

Det gode ved at indrette børneværelset med babylammeskindet er, at det er garvet på en måde, så det kan tåle at blive vasket i maskinen i modsætning til mange andre skind. Det er altså en kæmpe fordel, hvis der bliver spildt på det. De bløde skind findes i fire yndige og afdæmpede farver, så du med sikkerhed kan finde det perfekte skind til dit barn! 

Indret med en pelspude i yndlingsfarven

Noget af det vigtigste ved et børneværelse er, at det er personligt. Det kan gøres på mange måder, men vi foreslår at dekorere med bløde og smukke pelspuder i festlige farver. Måske har din søn eller datter en yndlingsfarve, som kan få lov at skinne igennem og sprede højt humør og god stemning i hele rummet? Hos NATURES Collection kan du finde et bredt udvalg af pelspuder med lammeskind eller ægte kaninpels, som kommer i en smuk og livlig farvepallette.

lammeskindspuder

Som noget særligt kan du også indrette med puder i naturlige former og faconer, som også udgør de perfekte tumleredskaber. Det drejer sig primært om vores puder med en pyramideform, en kugleform og en cylinderform. Disse figurer er designet med inspiration i den rene natur, og de kan findes i det fri rundt omkring i hele verden. De vil helt sikkert blive populære blandt de små!  

 lammeskindspuder

Dette var blot et par forslag til, hvordan ægte lammeskind og pels kan skabe det helt perfekte børneværelse. Gå på opdagelse i vores udvalg af lækre lammeskinds- og pelsprodukter til hjemmet og find alle favoritterne til børneværelset.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.