Mød din nye bedste ven – en varmedunk i ægte pels!

Hos NATURES Collection finder du et stort udvalg af alverdens lammeskindsprodukter til hjemmet og garderoben, som du kan få fornøjelsen af. Særligt ét af vores produkter vil du ikke kun blive glad for, men vi har på fornemmelsen, at det vil få en ganske særlig plads i dit hjerte på meget kort tid. Det drejer sig om vores fantastiske varmedunke med et betræk af 100% naturlige pels.

Disse varmedunke vil være der for dig igennem tykt og tyndt – som en bedste ven! Læs meget mere om NATURES Collections varmedunke her og lad dig blive fuldstændig forelsket i naturen og dens egenskaber sammen med os. 

varmedunke

Ægte pels med god samvittighed

Hos NATURES Collection arbejder vi med forskellige materialer, som alle er 100% naturlige. Det gør sig også gældende for vores varmedunke, som kommer dig til undsætning, når du har brug for ekstra varme og tryghed. Vi har forskellige betræk til vores varmedunke, som kommer i to typer pels – nemlig certificeret kaninpels fra Sydeuropa og flere slags lammeskindspels fra New Zealand.

Kaninpels er kendetegnet ved at have en smuk glans og en fantastisk blødhed, som du virkelig kan få gavn af, når det bruges som et betræk til en varmedunk. Pelsen holder godt på varmen, og du vil i særdeleshed have svært ved at holde fingrene fra den skønne pels. Det føles som om, at pelsen smelter imellem fingrene på dig.  

varmedunke

Vores varmedunke af ægte lammeskind kommer i forskellige varianter alt efter, hvad du er mest til. Vi har to varmedunke med moccasin lammeskind, som er newzealandsk lammeskindspels, der er klippet ned til 12 mm. Det gør, at pelsen for en glansagtig overflade, der på samme tid er tæt og ultrablød.

Vores anden variant af newzealandsk lammeskindspels er også kortklippet, men en smule længere end moccasin, og så har den de smukkeste naturlige krøller, der ser både bløde og varme ud.

Naturlige egenskaber

Grunden til, at ægte pels er utrolig godt egnet som en varmedunk, er, at det har en række naturlige egenskaber med fra naturen, som du kan få stor glæde af. Da materialet er 100% naturligt, så er det tilpasset sig den rene natur med tiden, og det har gjort det både utrolig slidstærkt og langtidsholdbart, men det har også gjort, at det har en varmeregulerende effekt.

Det betyder, at du ikke skal tøve med at gøre brug af din varmedunk hver dag – den kan holde til det! Dertil så betyder det, at betrækket holder rigtig godt på varmen, så du kan få glæde af din varmedunk i lang tid.

varmedunk til dig

Nyd varmen og blødheden

Varmedunken kan især komme dig til undsætning, når vinteren lurer, og temperaturen falder. Så kan du forkæle dig selv en smule ekstra ved at fylde varmedunken og lægge dig til at læse en god bog eller se en film i sofaen. Hvis du er meget kuldskær, så kan du også med fordel lægge varmedunken under dynen inden sengetid. Så er den dejlig varm, når du skal i seng.  

Der er mange gode grunde til at investere i en eller flere af vores skønne varmedunke med et betræk af ægte pels. Forkæl dig selv med en smule natur – det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Obs. Vær opmærksom på, at vi anbefaler ikke at fylde varmedunken mere end 70%. Derudover skal vandet ikke være mere end 70 grader varm, da du risikerer, at trykket i dunken bliver for højt, så den sprænger. I den forbindelse skal du også være opmærksom på ikke at udsætte varmedunken for stort pres ved fx at ligge eller sidde direkte på den.

Se vores lækre varmedunke her.

varmedunk lammeskind


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.