Kan man bruge lammeskind om sommeren?

Få en naturlig sommer fyldt med ægte pels i tårnhøj kvalitet med et af vores fantastiske lammeskind. Mange forbinder ægte pels med vintersæsonen og hygge indendørs, og det er også helt korrekt. Men vidste du, at man kan få stor fornøjelse af et ægte lammeskind om sommeren? Det er der flere årsager til, som du kan læse meget mere om lige her!

Kom helt tæt på naturen

Hos NATURES Collection finder du et bredt udvalg af ægte højkvalitetslammeskind, som vil tage naturen helt tæt på dig. Vi gør meget ud af at vælge vores lammeskind med omhu for kvalitet og derfor vil du ikke være i tvivl om, at dit nye lammeskind er et lille stykke af naturen, som du har mulighed for at tage helt tæt på dig og din familie hele året rundt! 

lammeskind til sommer

Høj kvalitet og slidstærke materialer

Ægte lammeskind er kendetegnet ved at være helt utrolig slidstærk og langtidsholdbart, og materialet kan derfor sagtens holde til udendørs brug. Det skyldes, at skindet har tilpasset sig det rå miljø og vilde vejr, hvor det med tiden har lært at tilpasse sig. Denne egenskab kan du nu få glæde af hele året rundt både indendørs i din indretning, men også udendørs til praktisk brug.  

Nemt at tage med

Noget af det, der gør, at et ægte lammeskind er velegnet til udendørs brug, er, at skindende er nemme at tage med sig under armen. Derfor kan du få glæde af lammeskindet på picnic og stranden lige så vel, som du kan nyde pelsen i baghaven eller på sommerhustur. Du kan endda pakke et af de mindre lammeskind med i kufferten på ferie, så du slet ikke behøver at undvære den eksklusive og naturlige pels!

lammeskind på bænk

Hold varmen til hver en tid

Vi kender alle til en god sommeraften på terrassen med familie, venner og hygge om grillen. Jo senere det bliver, jo koldere bliver det også, og her kommer lammeskindet ind i billedet! Placer et ægte skind i havestolen og mærk, hvordan pelsen kan holde jer varme og bløde hele aftenen. Så slipper I for store, gamle trøjer og hullede tæpper. Pelsen har tilpasset sig naturen igennem tiden, og derfor er den varmeregulerende. Det betyder, at pelsen vil holde dig varm, når det er koldt. 

Omvendt så betyder denne varmeregulerende effekt også, at du sagtens kan bruge lammeskindet, når det er varmt, da pelsen så har en afkølende effekt. Derfor kan du få stor glæde af lammeskindet om sommeren både i løbet af dagen og aftenen. 

lammeskind på terassen

Lammeskind og solskin

Kan man forestille sig noget bedre end at nyde solen og føle sig godt tilpas, imens man sidder eller ligger på et fantastisk blødt lammeskind? Det kan vi ikke. Det gode ved rigtig mange lammeskind er, at de sagtens kan tåle solens stråler uden at ændre sig. Det gælder for alle lammeskind, der ikke er farvebehandlet, men derimod har deres naturlige farve.

De farvebehandlede skind kan sagtens tåle solens stråler, og kvaliteten vil ikke ændre sig, men man kan risikere, at farven med tiden vil falme. Det er noget, man skal være opmærksom på, inden man tager et farvet skind med ud i solen.

Hold skindsiden tør

Et ægte lammeskind er fuldstændig ideelt at tage med udendørs, så man virkelig kan omringe sig selv med ren natur. Dog skal du være opmærksom på at holde skindsiden tør, da for meget fugt kan gøre skindet stift efter tørring. Når skaden først er sket, så er det desværre ikke til at redde igen. Husk derfor at tage lammeskindet indenfor, når det regner meget, og forsøg ikke at placere lammeskindet på en våd overflade. Så får du mest mulig glæde af dit smukke lammeskind på sigt. Her kan du læse mere om, hvordan man plejer lammeskind.

Tøv ikke med at dykke ned i vores pelsede univers og find dit næste lammeskind. Så er du garanteret den bedste sommer.

lammeskind til havestol


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.