Behind the Scenes - Interior Photo Shoot

Hej med dig og velkommen til vores første artikel om BEHIND THE SCENES hos NATURES Collection. I denne artikelserie vil vi tage jer med indenfor i vores hverdag og vise jer, hvad vi arbejder med og hvordan vi sørger for at lave de bedste naturprodukter til dig.

BEHIND THE SCENES HOS NATURES COLLECTION

Interior Photo Shoot

Hos NATURES Collection laver vi ofte Photo Shoot, så vi kan vise vores kunder, hvor fantastiske vores produkter er. Et Photo Shoot kræver meget forberedelse og hårdt arbejde, men det gør vi gerne, for at I får noget flot at se på – både på vores webshop og i vores kataloger.

natures collection

Vores produkter er skabt af naturlige materialer og det er derfor vigtigt at I kan se produkterne i flere forskellige sammenhænge, da naturlige materialer har en evne til at tilpasse sig det miljø, det befinder sig i.

photo shoot interior

Det er meget tilfredsstillende at se, hvordan produkterne kommer 'til live' i de forskellige indretninger vi laver og hver gang vi tager disse billeder, er det altid med tanken om "hvad kan vores kunde godt lide" og "Hvordan ser det mon ud hjemme hos vores kunder?".

 

Her kan du læse om, hvordan du kan tage ægte pels med ind på kontoret. Læs også om, hvordan du kan indrette børneværelset med naturlige materialer.

photo shoot interior design

Kun det bedste er godt nok til vores kunder!

Udover at tage fantastisk flotte billeder, så optager Martin fra Grim Studio også nogle film sekvenser, som efterfølgende kommer til at pryde forsiden på vores hjemmeside. Herudover bruger vi videoerne i vores markedsføring af vores produkter, da en filmsekvens evner at vise, hvilken stemning vores produkter bringer med sig. 

møbler med lammeskind

Til vores Photo Shoot bruger vi den fantastiske fotograf, Martin, Fra Grim Studio. Martin har alverdens udstyr med og skyder mange flotte billeder til os.

GRIM studio

Hver gang et billede er blevet skudt, kigger vi på det og vurderer om nogle af elementerne i billedet skal rykkes på, fjernes eller noget helt tredje. 

stor pude i lammeskind

Og så skal vi selfølgelig ikke glemme at nævne vores naturligt smukke model, Jill Petersen. Jill er til daglig vores salgsansvarlige og - til tider - vores model.

Vi håber I har nydt dette korte indblik 'BEHIND THE SCENES' hos NATURES Collection. 

Hold øje - der kommer nemlig flere unikke BEHIND THE SCENES historier fra os!


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.