Behind The Scenes - Butik og Showroom

Da corona pandemien satte en stopper for vores drøm om at åbne en flagship store i København, besluttede vi os for at skabe en butik i vores egne rammer her i Soleskov. Læs og se med her, hvordan butikken blev skabt og få et smugkig på det flotte showroom, der er i forlængelse af butikken.

natures collection butik

Vi er i en lille bitte by i hjertet af Danmark. Soleskov hedder området og befinder sig tæt på Vejle. I den gamle grisestald er der skabt en stor og rummelig butik med plads til alle vores produkter. Selve historien om grisestalden passer perfekt ind i vores historie om naturens produkter. 

Den gamle bygnings særlige atmosfære og rå look er bevaret og spiller fantastisk godt sammen med de naturlige produkter, vi sælger.

Når du kommer ind i butikken, er det første du møder, vores Store Manager Adina. Adina står altid klar til at tage imod vores kunder fra hele landet - ja nogle kommer langvejs fra, bare for at se vores unikke produkter. Hun vil eksempelvis kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige vinterjakke!

natures collection butik

I butikken finder du alt fra lammeskind og lammeskindspuder til pelsjakker af højeste kvalitet. 

Butikken ligger i forlængelse af vores andre lokaler og er på den måde tæt på kontor og lager. Man har derfor altid mulighed for at se lige præcis det produkt man ønsker, da vores lager kun er få meter væk. 

natures collection butik

Om tanken bag butikken siger medejer Daniel Skovbakke; "Vi sælger produkter, som man gerne vil ud at prøve, se og røre. Og det er noget, vi har haft svært ved at servicere tidligere. Til sidste nåede vi til den erkendelse, at det var tid til at give muligheden for bare at dumpe ind fra gaden - eller marken, om man vil."

natures collection butik
natures collection butik
Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.