10 bæredygtige gaveideer til den gravide

Har du en søster, datter, kusine eller en rigtig god veninde, der er i lykkelige omstændigheder? Så kan du lige så godt komme i gang med at finde ud af, hvilke gaver du skal forkæle hende med imens hun venter på den store dag.

En graviditet kan være fyldt med mange ubehagelige gener, og det er hårdt for den kommende mor at være i denne nye tilværelse, hvor både kroppen og livet forandres for altid.

Det er lige nu, at den gravide har brug for, at der er noget fokus på hende, og det er nu, du skal forkæle hende med gode gaver.

Og hvorfor er det så det?

Jo, der er fordi, at så snart ønskebarnet er blevet født, kommer gaverne til at være til dette lille vidunder, og den nye mor skal tilsidesætte sig selv og sine egne behov i mange år fremover.

Dette er i sig selv en rigtig god grund til at forkæle den kommende mor, og her kommer der 10 rigtig gode og bæredygtige gaveideer til den gravide kvinde, som du holder af.

 

Lammeskinds slippers

Hvis du rigtig vil forkæle den gravide med en gave, som hun kan bruge både før og efter graviditeten, så køb et par slippers i ægte lammeskind.

Vores lammeskindsslippers er utrolig bløde at have på og giver en dejlig varme i fødderne uanset om du går rundt indenfor eller udenfor.

Skoene er designet med to brede stropper med lammeskind rundt om, der sidder godt omkring enhver type fod, så den forbliver varm i al den tid, du har skoene på. Skoene har to forskellige designs – strap og cross.

Det vil sige, at på den ene slippers krydser de to brede bånd og giver således et flot design. Vores slippers har en fast bund af naturligt gummi, som muliggør at du kan gå rundt i dem udenfor også.

Dette er en fantastisk detalje for den nybagte mor, fordi det betyder, at hun nemt kan gå udenfor til barnevognen, når den lille vågner eller blot har brug for sutten.

En anden god ting ved vores slippers er, at de er utrolig smukke og dekorative i ethvert hjem.

Når du ikke går rundt i dem, kan du glæde dig over synet af et par smukke, bløde slippers, der giver en stemning af hygge og varme omkring sig. Vores slippers fås i flere forskellige farver og nej, det er ikke forkert at eje flere slags. Et par lammeskindsslippers er et køb, der aldrig fortrydes uanset om det er til dig selv eller som gave.

Måske du skulle overveje at købe to par og så forære din gravide veninde det ene par, så I har veninde-slippers?

Dét er en personlig gave, der vil noget!

Få mere inspiration til bæredygtige gaver her.

 slippers

Du finder vores popolære Lilly Slippers og mange andre ved at klikke her.

Norma shopper

Er du mere praktisk anlagt og synes du at din gravide søster, datter, kusine eller veninde skal have det så nemt som muligt, når hun går på barsel? Så forær hende en Norma shopper, som hun kan bruge som hospitalstaske, når hun skal på barselsgangen, og som hun også kan bruge, når hun skal på barsel.

En barsel indeholder nemlig utallige udflugter, hvor man skal have en masse ting med til sin baby.

Vores Norma shopper er en stor og rummelig shopper taske, der er nem at have med og som samtidig ser virkelig flot ud. Læs mere om alle vores tasker her.

shopper taske

Køb en shopper taske ved at klikke på linket her.

Vores Norma shopper er lavet af ægte lammeskindsuld udenpå, så den samtidig er utrolig blød. Indvendig har tasken ét stort rum og et lille rum, til de vigtigste ting og så lukkes den med en lynlås.

Dette er superpraktisk for den nybagte mor, der er nødt til at have en taske, som hun hurtigt kan åbne og lukke, når hun er på farten med det lille vidunder. Tasken fås i flere forskellige farver, herunder lyserød, blå, gul og hvid.

Det er derfor nemt at finde lige præcis den Norma shopper, som din gravide veninde fortjener. Ønsker du at læse mere om taskens mål og materiale, kan du kigge her.

 

Øko-lammeskind fra England

En af vores bestsellers, når det kommer til gaver til babyer eller kommende mødre, er vores øko-lammeskind fra England.

Dette lammeskind er nemlig perfekt til både barnevogn, tremmeseng, sansegynge, lift, kravlegård og alle de steder en baby nu befinder sig. Det ultra bløde øko-lammeskind fra England er nemlig klippet helt kort, så hårene er ca. 5-8 cm. lange.

Dette gør skindet meget børnevenlig, da det er meget blødt at ligge på og meget nemt at pleje. Et lammeskind som dette vil sørge for, at babyen ligger blødt og varmt og det vil hurtigt blive den nybagte mors yndlingstæppe!

Et ægte lammeskind er en rigtig god gave, da det er et naturprodukt, der holder sin funktion og flotte ydre i flere generationer.

Den lille baby kan dermed beholde sit lammeskind hele livet igennem og se tilbage på alle de gode stunder, hvor dette lammeskind har været med. Det er med andre ord en unik gave, som den kommende mor uden tvivl vil blive meget glad for.

Et andet populært lammeskind til babyer er det såkaldte babyskind, der er specialiseret til børn og som kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen.

baby lammeskind

Saki bæltetaske

Skal den kommende mor have en lækker gave, der kun kan bruges af hende? Så skal hun have en Saki bæltetaske i lammeskindsuld fra New Zealand.

Denne bæltetaske emmer af høj kvalitet og er en super praktisk taske, du kan have med dig overalt. Også selvom du går rundt med en stor og gravid mave eller et barn på armen.

Bæltetasken åbnes nemt med en lynlås og har flere rum indeni. Den brede strop kan justeres i flere længder, så du kan smide den over skulderen hvad enten du har en T-shirt eller en vinterfrakke på.

bæltetaske

Find en bæltetaske ved at klikke på dette link.

Bæltetasken vil hurtigt blive den taske, du altid vælger at tage med dig, når du skal hurtigt ud ad døren, fordi den har plads til alt og du kan endda organisere alle dine ting inde i tasken, da den har to rum, der adskilles af en lynlås.

En Saki bæltetaske vil i sandhed være en god gave til enhver kvinde, men særligt til den gravide kvinde, der snart bliver tvunget til at være praktisk hele døgnet rundt.

Gør hende den tjeneste og giv hende en praktisk taske, som hun kan have i mange år fremover. Måske du skulle forære en til dig selv også? 

Varmedunk i ægte pels

En vigtig ting, man skal huske om en gravid kvinde er, at hun skal have det godt og komfortabelt hele vejen igennem graviditeten. Men hvordan sørger man for, at hun husker at pleje sig selv hver eneste dag?

Giv hende en varmedunk i kaninpels eller lammeskindspels og giv hende samtidig muligheden for at pleje hendes lænd og ryg når hun vil.

Vores varmedunke er fantastisk bløde og flotte på samme tid.

De er meget nemme at bruge og kan hurtigt give den varme og komfort, der kan være med til at lindre en øm ryg eller lænd.

Jo længere hun kommer i graviditeten, vil der være brug for denne varmelindring, som kun en varmepude kan give. Hendes varmedunk kan endda bruges til fødslen, når veerne begynder at komme.

Her bliver den fødende ofte vejledt til at bruge en varmepude til lænden, når veerne tager til. Så giv hende en varmepude, som hun for alvor kan få glæde af, når hun står i den mest pressede situation.

Vores varmepuder kommer som sagt i forskellige former for pels. Vi har en varmedunk i kaninpels, som er utrolig blød og let at se på. Herudover har vi tre forskellige varianter i lammeskind.

Vi har en i korthåret New Zealandsk lammeskind, som har et krøllet look og som bare udstråler hygge hvor end du placerer den i indretningen. En varmedunk i lammeskind kan faktisk også være et dekorativt element i indretningen, så du behøver ikke at pakke den væk, når du er færdig med at bruge den.

Her er vores varmedunk i moccasin lammeskind et godt eksempel. Moccasin lammeskind hedder således, da det er klippet helt kort ned til 12 mm.

Dette gør pelsen utrolig blød og flot at se på. Derfor er denne varmedunk et rigtig godt element i indretningen samtidig med at det er en sand fornøjelse at bruge på kroppen.

En varmedunk i ægte pels er i sandhed en uforglemmelig gave, der viser, at du virkelig bekymrer dig om den kommende mor. Dét er, i vores optik, en virkelig god gave, der kommer lige fra hjertet.

varmedunk

Find den perfekte varmedunk til den gravide lige her. 

Tibetansk lammeskindspude

Er den kommende mor vild med at indrette børneværelse, kan du med fordel give hende noget, som kan pifte ethvert rum op – endda et børneværelse.

Giv hende en pude i ægte lammeskind, som hun kan lægge i tremmesengen, i legehjørnet eller hvor hun nu synes den passer perfekt ind. Vores lammeskindspuder er alle lavet i høj kvalitets lammeskind og de kommer i flere forskellige farver, størrelser og former.

En lammeskindspude behøver ikke at være en fin pude, der kun må være i en børnefri sofa. Den kan faktisk også være utrolig børnevenlig, i den forstand, at den giver barnet noget at sanse med helt fra start.

Placer en pude i tibetansk lammeskind, der er kendt for sine fine, bløde proptrækkerkrøller ved barnet og se hvordan der sanses løs med de små fingre, der forsøger at tage fat i de bløde krøller.

En lammeskindspude er dermed ikke bare en pude, men også en god gave til det lille barn, der skal lære alt for mange ting i løbet af de første år – herunder finmotorik.

Finmotorikken vil i den grad blive stimuleret med en lammeskindspude med langhåret pels.

puder i lammeskind

Se vores store udvalg af pelspuder lige her.

Find den eller de puder, som du synes den kommende mor fortjener og der er ingen der siger, at du ikke skal have en selv også. Det må du godt!

 

Skindhandsker

Når de kolde efterår- og vintermåneder står for døren, skal den nybagte mor med sikkerhed stadig ud med barnevognen og gå mange, lange ture. Her burde hun få et par handsker i ægte skind, så hun altid kan holde varmen og samtidig gøre de ting, hun skal, uden at skulle tage handskerne af.

Et par skindhandsker hos os er lavet af højeste kvalitet og de fårs i flere forskellige farver og nogle af dem har endda en kant af pels ved håndledet, for at holde ekstra godt på varmen.

Har den kommende mor mon allerede et par handsker? Så tøv ikke med at give hende et par nye. Et par skindhandsker fra os kan nemlig bruges i mange år, da det slidstærke materiale kan holde til mange sæsoner og med tiden, vil de tilpasse sig den hånd, der bruger dem.

Et par skindhandsker fra os vil med andre ord hurtigt blive den kommende mors yndlingshandsker og hvor fedt er det ikke lige, at det er dig, der gav hende dem i sin tid?

skindhandsker

Forær hende et par ægte skindhandsker og tryk på dette link. 

Islandsk Lammeskind

En gave, der aldrig slå fejl, er en ægte lammeskind. vi har et bredt udvalg af ægte lammeskind og en af de særligt populære er vores islandske lammeskind. Et lammeskind fra Island er utrolig smukt og dekorativt med den lange pels og naturlige farver, der giver skindet et råt og naturligt look.

Et islandsk lammeskind er altid utrolig smukt i stuen på sofaen, i lænestolen eller i hundekurven.

Hvis du køber et islandsk lammeskind til den kommende mor, vil du give hende en gave, der for altid vil minde hende om at hygge sig i naturlige og bløde omgivelser.

Et islandsk lammeskind er meget dekorativt og de naturlige farver passer ind alle steder.

Den kommende mor kan bruge dette lammeskind til at hygge sig med i den søde ventetid, men hun kan også bruge det til sit lille vidunder, da det er et utrolig blødt tæppe, der med sine lange hår samtidig giver barnet en god sanseoplevelse hver gang han/hun ligger på det.

Giv den kommende mor en bæredygtig gave, som hun kan have hele livet.

Det er en ret god gave, hvis vi selv skal sige det.

islandsk lammeskind

Du finder vores islandske lammeskind ved at klikke her.

En poncho til at holde varmen

Giv den kommende mor muligheden for at se godt ud og samtidig at holde varmen og giv hende en poncho af ægte kaninpels.

Vores Molly poncho er en meget populær vare, da det er en flot og let poncho, der kan bruges til alt. Den kan sagtens bruges, selvom man har en stor gravid mave og så vil den faktisk også kunne skjule den lille topmave, som altid vil være på efterfødselskroppen i måneder efter en fødsel.

Giv derfor den kommende mor en mulighed for at være flot klædt på både før og efter fødslen med en Molly poncho.

 pels poncho

Køb en blød Molly poncho eller en anden poncho med pels ved at klikke her.

Mink hårelastik

Sidst men ikke mindst vil vi foreslå endnu en praktisk men smuk gave til den kommende mor. Giv hende en hårelastik i ægte minkpels, så hun kan sætte sit hår op hver dag og samtidig se brandgodt ud.

En mink hårelastik er utrolig smuk på grund af den skinnende og bløde pels, der bare ser godt ud til alt. Vores mink hårelastik sidder rigtig godt omkring håret, da den har en stram spiralelastik indeni i sig, som holder håret godt fast.

En mink hårelastik er en gave, som den kommende mor vil bruge rigtig meget og hver gang hun bruger den, vil hun tænke tilbage på, at det var dig der gav hende denne smukke elastik, som bare gør hverdagen meget sjovere!

 mink hårelastik

Du finder vores mink hårelastikker i mange forskellige farver her.

Vi håber at du føler dig godt rustet til at give den kommende mor en fantastisk gave, som hun kan have hele livet igennem.
Vores 10 forslag er dog blot et udsnit af vores store og brede produktsortiment, så tøv ikke med at kigge rundt på vores hjemmeside.
Måske finder du også noget til dig selv?
Har du spørgsmål til vores produkter er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ved, at der ligger mange overvejelser bag ethvert køb og især når det er til en gave.
Skriv en mail til os på kontakt@naturescollection.eu eller ring på +45 75 801 050.
Så finder vi ud af det.

Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.