Få en fortryllende jul med NATURES Collection

It is the most wonderful time of the year…

Og vi er helt enige! Hos NATURES Collection elsker vi de kolde vintermåneder og især jul! Det er tiden, hvor man bliver indendørs i varmen og tænder julelys, stearinlys og nyder hinandens selskab.

Det er uden tvivl vores favorit tid på året, og det er meget tydeligt i vores kollektion af bløde, smukke og højkvalitetsprodukter til dit hjem. Skab et hyggeligt hjem til jul med kvalitetsprodukter fra NATURES Collection og nyd denne helt specielle tid.

Hvad er det vigtigste, når man pynter op til jul?

Vi tror, at det vigtigste i ethvert hjem er at føle sig hjemme og godt tilpas, og når det er jul, er du nødt til at have det behageligt på alle tidspunkter af døgnet.

Men hvordan gør man?

Heldigvis har vi designet en kollektion med smukke og varme højkvalitetsprodukter i forskellige størrelser og prisklasser. Vores produkter er lavet af bæredygtige materialer såsom newzealandsk lammeskind og mohairuld. Vores produkter er nemme at bruge og meget. Tag et bæredygtigt valg og dekorer dit hjem med naturlige materialer til jul.

Dette er vores sofatæppe af mohairuld, som er en af vores absolutte bestsellers. Dette tæppe er både blødt, varmt og dekorativt. Placer det på din sofa, seng eller stol. Alle, som ser det, bliver nødt til at mærke den silkebløde mohairuld.

Find et mohair tæppe i din yndlingsfarve her.

lammeskind

Når du kigger igennem vores udvalg, skal du se vores kollektion med puder, som er lavet af naturlige materialer, fx lammeskind. Vi har mange forskellige puder, så vi er sikre på, at du vil finde i hvert fald én pude, som passer ind i dit hjem.

Tag et kig og se det for dig selv!

For at skabe den helt rette stemning i juletiden, kan du sørge for at være omringet af bløde og luksuriøse produkter, eksempelvis en sækkestol fra vores fantastiske lammekskindskollektion. Vores sækkestole er lavet af naturlig newzealandsk lammeskind i både lang- og korthåret kvalitet. En sækkestol som denne fanger øjet, og den er helt ekstrem behagelig og så smuk, at den tager pusten fra én.

Find din egen sækkestol af newzealandsk lammeskind her.

Hvordan skaber man den bedste julemiddag?

Alle ønsker at dekorere et fantastisk middagsbord til jul, som ingen vil glemme. Find de rigtige tallerkener og blomsterdekorationer – så er du der næsten! En meget vigtig ting, som mange glemmer, er, at deres gæster også skal føle sig godt tilpas ved bordet.

Giv dine spisebordsstole en make-over på samme tid og få et lammeskind til hver stol. Et lammeskind er meget komfortabelt at sidde på, og det giver en hyggelig varme, som garanterer, at du ikke har lyst til at rejse dig igen. Dette er også den følelse, du gerne vil give dine middagsgæster juleaften!

I vores kollektion med lammeskind har vi mange forskellige typer skind i flere størrelser, farver og fra forskellige verdensdele. Det kan gøre det svært at vælge det helt rigtige skind, men vi har lavet en kort beskrivelse af de mest populære lammeskind, så det er nemmere for dig at tage den rigtige beslutning.

sheepskin

Det første er et islandsk lammeskind. Lammeskind fra Island har et råt, naturligt look med en lang og vild pels. Et islandsk lammeskind kommer i forskellige farver – bade naturlige og farvede. Find et islandsk lammeskind her.

Det andet lammeskind er fra New Zealand, hvilket er vores mest populære lammeskind. Et lammeskind fra New Zealand har et meget blødt og minimalistisk look, som er perfekt til ethvert formål. Du kan finde vores newzealandske lammeskind her.

Det tredje er et tibetansk lammeskind. Et tibetansk lammeskind er populært og kendt for dets mange små krøller i pelsen. Disse mange krøller gør lammeskindet meget blødt, både når det kommer til look og følelse. Find et tibetansk lammeskind her.

Dette lammeskind er unikt. Det er is naturligt lammeskind fra Østrig med en naturlig farve. Lammeskindet er meget unikt, og faktisk findes der ikke noget lignende!

Find dit eget østrigske lammeskind her.

Et kærligt råd til vores læsere  

Hvis du tager et kig igennem vores kollektion, vil du opdage, hvor let det er at skabe et helt fortryllende hjem til jul! Gør dig selv og alle du elsker en tjeneste og dekorer dit hjem med naturlige og bæredygtige materialer til jul.

Naturlige materialer er magiske på mange måder. De har en tidsløs skønhed, og følelsen du får, når du mærker et stykke af naturen, er ubeskrivelig. Forestil dig, hvordan det vil føles, hvis du dekorerer hele dit hjem med naturlige materialer? Du vil hurtigt kunne mærke varmen og dine gæster vil i den grad blive taknemmelige for den hyggelige atmosfære, du har skabt. 

Glædelig jul fra NATURES Collection


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.