Hvorfor fælder min pelsjakke?

En pelsjakke er en vidunderlig beklædningsgenstand, dog kan du ikke undgå at din pelsjakke vil fælde en smule. Det er ikke noget du skal være bekymret for, men herunder finder du al den information, du har brug for, om pelsjakker, der fælder.

Der er nærmest intet dårligt at sige om en eksklusiv og luksuriøs jakke af ægte pels. Med en ægte pelsjakke er du sikret et naturprodukt, som kan holde dig varm hele vinteren igennem, og derudover er det uden tvivl en ekstra blød sag, der formår at skabe en behagelig følelse i din krop og det helt rigtige look til dit outfit på selv de koldeste dage.

Hos NATURES Collection arbejder vi udelukkende med 100% ægte pels, hvilket virkelig kan fornemmes, både når du kører hånden hen over den smukke pels, men det kan også ses på afstand, da vi har gennemtænkt ethvert design, så hver en pelstype kommer til sin fulde ret og fremhæver jakken på bedste vis.

Hvilke typer pels fælder?

Med ægte pelsprodukter får du ikke kun et moderigtigt og bæredygtigt item i din garderobe, du får også et højkvalitetsprodukt, som du kan se frem til at bruge sæson efter sæson, hvis du plejer din pelsjakke rigtigt.

Du kan læse endnu mere om, hvordan du plejer din pelsjakke her, dog kan du ikke undgå at din jakke vil fælde en smule. Det er ikke noget du skal være bekymret for, men herunder finder du al den information, du har brug for, om pelsjakker, der fælder.

Det er meget forskelligt fra pels til pels, men en tommelfingerregel er, at kaninpels har tendens til at fælde, imens det er sjældent for andre typer af pels.  Hvis du eksempelvis har en pelsjakke af lammeskindspels, som begynder at fælde, så er der højest sandsynligt noget galt med produktet.

Dog ændrer dette ikke på, at kvaliteten er tårnhøj, og at pelsjakken er et yderst eksklusivt og smukt item til enhver garderobe.

Hvad skal jeg gøre, hvis min pels fælder?

Herunder får du lidt viden og tips og tricks, som du kan bruge, hvis du synes din pelsjakke har tendens til at fælde. 

Det er helt normalt at lys kaninpels fælder mere end mørk kaninpels. Det er naturligt, og det er en af de ting, som kommer af, at produktet er 100% naturligt. Derudover har rex kanin mindre tendens til at fælde end almindelig kaninpels, da rex kanin er en endnu mere holdbar type pels end den almindelig kaninpels.

Dette er noget du måske kan overveje, hvis du vil mindske chancen for at din nye ægte pelsjakke fælder meget. 

Med tiden vil det med høj sandsynlighed blive bedre, så din pels ikke fælder så meget, men det kan ikke garanteres at det vil stoppe fuldstændig. Dog skal du huske på, at dette er en helt naturlig egenskab ved ægte kaninpels, og at det ikke gør kvaliteten dårligere. Det er blot en af de kvaliteter som kaninpelsen har, og som man desværre ikke kan gøre så meget ved.

kanin poncho

Køb vores smukke poncho af ægte kaninpels her.

Hvis du synes, at din pels fælder meget, og du er ked af, at det kan ses på dit tøj, kan du altid matche dit tøjs farve med pelsen, så hårene ikke kan ses tydeligt på resten af dit outfit.

Dog er vores produkter med kaninpels foret, så pelsen aldrig kommer til at ødelægge dit tøj! Det har vi sørget for. Der er vel nærmest heller intet mere stilet, end når pelsen matcher med outfittet? Vi er i hvert fald helt forelskede i det look.

Hvis du overvejer, at købe dig en vest, poncho eller jakke for den sags skyld, så skal du være opmærksom på, at strikket kaninpels fælder mere end større stykker af kaninpels.

Det er en naturlig følge af, at pelsen, når den bliver strikket ind med stof, bearbejdes på en anden måde. Dog synes vi at det er det hele værd, da strikket kaninpels har et helt særligt og sejt look, som ikke er til at finde andetsteds.

Derudover skal du huske, at bare fordi kaninpels generelt har tendens til at fælde, så er det ikke ensbetydende med at produktet er af dårlig kvalitet eller holdbarhed.

Det er helt naturligt, og man kan desværre ikke gøre noget ved det. Pelsen forbliver smuk, naturlig og glansfuld på trods, og ingen vil være i tvivl om, at det er ægte pels.

Som sagt, så er det helt normalt at kaninpels fælder en smule – særligt i starten. Dog skal du være opmærksom på, at andet pels ikke burde fælde, og at der derfor kan være noget galt med dit pelsprodukt, hvis eksempelvis din pelsjakke af lammeskindspels begynder at fælde.

Noget du skal være opmærksom på i forbindelse med, at din pelsjakke fælder meget, er at skindsiden ikke må tørre helt ud. Du kan se på skindsiden som var det et hudlag, da det jo naturligvis også er det, det er.

Opbevar din pels rigtigt

Hvis du opbevarer din pelsjakke forkert, eksempelvis sommeren igennem, så kan du netop risikere, at skindet bliver for tørt, hvilket kan ødelægge skindet og gøre, så hårene til sidst begynder at falde af.

Dette gør sig gældende for alle typer af pels. Du kan læse mere om, hvordan du bedst plejer og opbevarer din pelsjakke hen over sommeren her.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.