Se vores nye kollektion af pelsjakker til kvinder

Grib chancen og opgrader din garderobe med en smuk pelsjakke til kvinder. Iblandt vores udvalg finder du splinternye styles, som er klar til at slå benene væk under dig og alle omkring dig med et stilrent design og luksuriøse materialer.

Inviter naturen ind i din garderobe og nyd godt af den varme og elegance, som vores nye styles kan tilbyde. Vi har et bredt udvalg af forskellige slags pelsfrakker, så der med sikkerhed findes en eller flere af vores supersmukke jakker med ægte pels, som du bliver helt forelsket i.

Find din nye yndlingsjakke iblandt vores nye styles og forkæl dig selv og din garderobe her og nu. 

Bikerjakker i ægte pels

Noget ganske unikt og helt specielt, som et par af vores nye pelsjakker har at tilbyde, er det fantastiske og rå bikerlook, der er helt enormt eftertragtet. Både Annalon og Lilou kombinerer det bløde og varme look fra den ægte lammeskindspels med det rå og seje look, som bikerjakken er kendetegnet ved.

Dette kommer af smukke detaljer i form af spænder, lynlåse og en større krave. Det er helt fantastisk. Det er en elegant og varm bikerjakke, og det er perfekt til dig, der ønsker at skille dig en smule ud.

Mint farven giver jakkerne en smule kant og et afrundet udtryk. Med disse jakker kombineres flere verdner i en. Det er bestemt alt, hvad man kan drømme om, hvis man ikke ønsker at gøre som alle de andre!

bikerjakke

Se mål og andre informationer om vores bikerjakke her.

Lange pelsfrakker

Iblandt vores nye styles finder du en lang række af lange pelsfrakker, som har et alsidigt look. Se eksempelvis Donna af ægte lammeskind, eller vores super eksklusive minkfrakke, Hilda.

Begge disse jakker har et stilrent og elegant design, som du kan tage med dig over alt. Dette er blot to af vores nye, lange frakker, og der er mange flere. Find din favorit nu. 

lammeskindsfrakker

Du kan finde vores lange lammeskindsfrakker her.

Dunjakker

Hvis du søger en dunjakke med ægte pels, så behøver du ikke lede længere. Vi har flere jakker med ægte dun og pels, eksempelvis Lori eller Mikala.

Lori er en kort jakke med lammeskindsdetaljer, som har et sporty og fint look. Denne jakke kommer i forskellige farver, og den kan i den grad styles op og ned efter behov.

Mikala er derimod en lang dunfrakke, der er udstyret med en stor hætte med norsk rævepels. Det giver et naturligt og elegant look til den smukke og fyldige dun. Dertil skal du ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan holde varmen i disse jakker, for det er ganske enkelt helt umuligt at fryse, når man er iført gåsedun.

dunjakke

Find vores lækre nye dunjakker her.

Stilrent design med ægte pels

Med vores nye styles er vi gået efter et eksklusivt look, som alle kan være med på, hvor rene linjer og et smukt, nordisk design er kendetegnende for vores pelsjakker.

Den ægte pels giver et varmt og naturligt look, som virkelig er at foretrække til vinter. Det ser luksuriøst og elegant ud, og det giver enhver jakke en smule kant, som gør den til noget ganske særligt.

Derfor kan du roligt gå på udkig efter din nye jakke blandt vores splinternye styles, da du umuligt kan gå galt i byen med en af dem. De er simple, stilrene, naturlige og eksklusive med ægte pels. Det kan kun gå godt.

Hos NATURES Collection elsker vi al slags pels og de forskellige ting, man kan gøre med det, og det gør sig også gældende for vores nye jakker og frakker. Iblandt vores nye styles finder du alt fra ultrablød højkvalitetslammeskind til certificeret minkpels fra Danmark.

Dertil er vi fuldstændig vilde med at bruge vaskebjørns- og rævepels som detaljer, da det virkelig kan give et touch af natur til enhver jakke.

Hos NATURES Collection arbejder vi med tidsløse designs, så din nye pelsfrakke ser stilren og moderne ud til hver en tid, og du kommer uden tvivl til at udstråle både selvsikkerhed og elegance, når du bærer en af vores nye styles.

Forskellige pelstyper gør sig godt på forskellig vis, og det har vi i den grad taget højde for, når det kommer til vores spritnye pelsjakker.

Hvert et design er gennemtænkt ned til mindste detalje, så pelsen fremhæves på bedste vis, og det smukke design og naturligheden kommer i fokus.

Det skaber et eksklusivt og smukt look, som du ikke ønsker at gå glip af. Ifør dig en af vores nye jakker og få en fortryllende følelse af naturlighed og selvsikkerhed. Du kommer med sikkerhed til at få rigtig svært ved at lægge pelsfrakken fra dig igen, når først du har fået den mellem hænderne, og det er med god grund! 

Højkvalitetsjakker til enhver smag

Vi udvælger al vores ægte skind og pels med stor omhu, så du tilbydes de absolut bedste produkter hos os. Når vi vælger, hvilke materialer, vi ønsker at arbejde med, gør vi det med øje for kvalitet, look og bæredygtighed.

Dette gør sig i den grad også gældende for vores nye jakker af ægte pels, da det naturlige materiale og den tårnhøje kvalitet vil kunne ses på lang afstand og mærkes med det samme.

Du vil ikke være i tvivl.

Da vores materialer er af højeste kvalitet, er du sikret en pelsjakke, som har en lang levetid, og du vil derfor kunne benytte den gang, på gang, år, efter år, uden tegn på slitage.

Du vil derfor aldrig fortryde at have købt en af vores nye og smukke jakker.

 jakke i lamme uld

Med vores nye styles, som emmer af ren natur og høj kvalitet, er ægte pels og skind blevet gjort til noget, som alle og enhver kan gå med.

Om du er til korte pelsfrakker med et sporty look og en hætte, eller om du leder efter en elegant frakke med pelsdetaljer og bindebælte, så er det til at finde iblandt vores nye pelsfrakker.

Der er noget til enhver smag og anledning, så du kan være dækket ind til enhver tid. Det er helt perfekt.

Se også vores dunjakker, som tilbyder en fantastisk varme og et cool look. Disse jakker er både praktiske og stilrene, så de kan bruges uanset formålet. Det oversized fit er perfekt til dig, der ønsker at udfordre det klassiske look med noget anderledes. Her er din chance. 

Hvis du ønsker en jakke, der skal kunne bruges til lidt af hvert, så er det godt, at vores nye jakker kan styles op og ned med smukke vinteraccessories. Vælg en lækker hue med en smuk kvast af vaskebjørnspels eller se vores lækre skindhandsker, som nu kommer i endnu flere farver.

Der er mange muligheder, og valget er helt op til dig. Måske er et par varme støvler eller sneakers fra vores udvalg det, der kan gøre hele forskellen?

Gå vinteren i møde med et smil

Hvis du er kuldskær og hvert år står over for en kæmpe udfordring, fordi du frygter den bidende vind og de kolde temperaturer, som er kendetegnende for vinteren, så skal du ikke længere lede efter den perfekte løsning.

Vores pelsfrakker evner nemlig at holde varmen inde og kulden ude. Ægte pels er varmeregulerende og formår derfor at have en varmende effekt, når det er koldt.

 dunjakke med pels

Ikke nok med at du ikke behøver at fryse nogensinde igen, så kan du også være sikker på, at du kommer til at føle dig fantastisk smuk og elegant hver gang, du ifører dig din nye pelsfrakke.

Dette er grundet den eksklusive pels og det stilrene design, som du aldrig går galt i byen med. Meget bedre bliver det vist ikke.

Find ud af hvilken af vores nye designs, der kan opfylde alle dine behov og mere til! Vi er sikre på, at du vil forelske dig i op til flere af vores nye styles, da de har et tidsløst design og er lavet af højkvalitetspels.

Det er både naturligt og eksklusivt! Forkæl dig selv med en jakke, som du kan vende tilbage til gang på gang og føle dig smukkere for hver dag der går. Det er helt fantastisk!

Læs om hvordan du bedst plejer og opbevarer din nye pelsjakke gennem sommeren her.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.